Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΝΑΣ ΦΑΣΤΙΣΤΑΣ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ... ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ... ΟΥΠΣ!!! ΣΟΡΥ!!! ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΘΕΛΑ...


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ... ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ... ΟΥΠΣ!!! ΣΟΡΥ!!! ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! 

14 σχόλια

  1. Μα δεν λέει ότι τον έδιωξαν επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Μπορεί να ήταν της Χρυσής Αυγής και να είχαν τίποτα κέλτικους σταυρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!! Η ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dhladi opios krataei Ellhnikh shmaia eine fasistas?
    OI FANTAROI TOU EPOUS TOU 1940 EITAN FASISTES?
    TO 1974 STIN KYPRO FASISTES?
    to 1922 FASISTES?
    H SBASIKA STIN AKROPOLI KATA THN KATOXH EITAN DHMOKRATIKIA?
    H TOURKIKH SHMAIA EINE DHMOKRATIKIA?
    H ALBANIKH?
    H PAKISTANIKH?
    EXEI KATARGEI8H TO ELLHNIKO KRATOS KAI H SHMAIA TOU MAZEI?
    OI ISTOI ME TOUS PELWRIOUS STAUROUS STIS SHMAIES STA SPITIA TWN DANWN,SOUHDWN,NORBHGWN KTL EINE DHMOKRATIKES?
    EDW O KOSMOS XANETE KAI "NINI"(AGANAKTISMENOI ALA SIWPHROI!! POLITES) KTENIZWNTE!!!!

    G AMELETHTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πραγματικοτητα η οποια γραφετε σε ολα τα ενημερωτικα site και γραφτηκε και σε καμερα ειναι η εξης : "Λίγο μετά τις 18:30 ένταση σημειώθηκε όταν άγνωστοι σήκωσαν κόκκινη σημαία κόμματος... "

    καταλαβενετε οτι η παραπληροφορηση ειναι το οπλο των απλυτων παρακρατικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν κρατούσε ελληνική σημαία...!!!! σημαία κόμματος κρατούσε...!!! έλεος με την προπαγάνδα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα σφυροδρεπανο κρατουσε αυτος που εφαγε το κραξιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαστε ενάντια σε κάθε διαδήλωση, η οποία γίνεται αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους και μόνο όταν πονάει η τσέπη μας και ποτέ για την ανάδειξη εθνικών ή συλλογικών προβλημάτων, όπως το ξεπούλημα κάθε εθνικού συμφέροντος, η αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας μέσω της λαθρομετανάστευσης, ο αφελληνισμός της παιδείας, η παραχάραξη της ιστορίας, η εγκατάλειψη των ομογενών αδελφών μας παγκοσμίως, η καταρράκωση του δημοσίου τομέα, ο εκφυλισμός κάθε εθνικής, θρησκευτικής και ηθικής αξιας κ.α. Συνήθως όλα αυτά, οι "διαδηλωτές" τα περιφρονούνε μόλις "βολευτούνε" ή "αποζημιωθούνε" οι ίδιοι προσωπικά...

    Είμαστε ενάντια σε κάθε διαδήλωση εναντίον δημοσίων προσώπων, τα οποία εκλέγονται επί δεκαετίες και κατ΄επανάληψη από την πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι κατόπιν διαδηλώνουν εναντίον αυτών που μόλις ψηφίσανε...

    Είμαστε ενάντια σε κάθε "εξέγερση", χωρίς συγκεκριμένο εθνικό ηγέτη και χωρίς συγκεκριμένο εθνικό σκοπό, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο χάος και στην αναρχία, λόγω της ανεξέλεγκτης, τυφλής οργής του πλήθους και η οποία συνήθως καθοδηγείται από ξένα κέντρα, που σκοπό έχουνε την αποδυνάμωση όλων των κρατών της γης...

    Πάνω από όλα είμαστε υπέρ της ηθικής-πνευματικής-εθνικής-θρησκευτικής αφύπνισης των Ελλήνων και της καθημερινής έμπρακτης αγάπης προς το συγγενή-γείτονα-συμπολίτη-συμπατριώτη-συνάνθρωπο, η οποία θα οδηγήσει σε αληθινή κοινωνικοπολιτική αλλαγή, η οποία με τη σειρά της δεν θα είναι εφήμερη, επιφανειακή και προϊόν ξένων συμφερόντων...

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια, αντι να ερθετε και εσεις στην πλατεια, διαδιδεται τις μαλακιες του ιντιμιντια. ο μαλακας που εφαγε κραξιμο ειχε ερθει με σημαια του ΚΚΕ!!!! στην σημερινη εκδηλωση υπηρχαν τουλαχιστον 10 Ελληνικες σημαιες και μια εξ αυτον ηταν και στρατου ξηρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ.... ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΟΜΩΣ Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΜΙΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΛΛΟΝ.. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι κυνηγάτε τους! Κάτω οι κόκκινες σημαίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοκινη σημαια και Ελληνικη γινεται
    να διωχνουνε Ελληνες απο την πολη του γινεται
    να μας κανουνε οτι γουσταρουνε δεν γινεται πια
    Στην Αλεξανδρουπολη ωπου και ζω στην συγκεντρωση καθε μερα εχει μονο κομμουνια-ΓΙΑΤΙ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διατροφικη απεργια εξω απο τη βουλη.θα τρωω μεχρι να γινω σαν τον παγκαλο , μετρώντας τις ποσοτητες θα βρουμε ποσα εφαγε !!
    Αραγε τα πηγε στην Ελβετια προσφατα ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.