Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ! Ζώα με ανθρώπινη μορφή ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, κατακρεούργ...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!

Ζώα με ανθρώπινη μορφή ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, κατακρεούργησαν τα ξημερώματα στην Ομόνοια έναν άτυχο Έλληνα οικογενειάρχη, όπως έχουμε ήδη σε πρωίνη ανάρτηση μας αναφέρει. Τα ζώα ήταν 3 και χτύπησαν πισώπλατα με μαχιαριές τον Έλληνα ο οποίος μετέβαινε στο μαιευτήριο όπου γεννούσε η γυναίκα του το δεύτερο τους παιδί. Από το σφαγμένο Έλληνα οι δράστες έχουν αποσπάσει προσωπικά αντικέιμενα και μιά κάμερα, που είχε μαζί του για να καταγράψει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές απο το μαιευτήριο... ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι έναν 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, όπου είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στον λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

17 σχόλια

  1. Η μόνη λέξη είναι ΕΚΔΙΚΗΣΗ . Τίποτα άλλο πλέον δεν μας έμεινε. Η εκδίκηση θα είναι και κατά των ηθικών αυτουργών ,όλων αυτών των αληταράδων που μας κουβάλησαν εδώ τα εκατομμύρια των λαθραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI EPITAKTIKH ANANGH NA DO8H ADEIA OPLOFORIAS, SE KA8E ELLHNA POLITH ME SOAS TAS FRENAS KAI XORIS POINHKO
    MHTROO...

    MONO ETSI IOS NA NA KATAFEROUME NA ELENKSOUME THN EKLHMATIKOTHTA..

    POSOI ELLHNES AKOMA NA SKOTO8OUNE APO TA XERIA TO ALODAPON EGLHMATION ??????

    TI EXH NA PH O JEFFREY PAPANTREOUS KAI O k. PAPOULIAS STHN MANA KAI TO NEOGENHTO PAIDI TOU DOLOFONIMENOU SYMPATRIOTH MAS??????

    AMESH APELASH APO THN ELLADA, OLON ANARXOKOUMOUNISTON KAI TON ALODAPON TORAAAAAA..

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai mi xeirotera
    otan stin ellada kyverna kai apofasiszei to 3% tou sinaspismou eimaste axioi tis tixis mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περνάω συχνά απο το σημείο μαροκινοί και αλγερινοί είναι φως φανάρι ότι ζουν σαν αρπακτικά μόλις δουν ενα θύμα ορμάνε όλοι μαζί και αν έχετε παρατηρήσει ποτέ μόνοι σε ομάδες των 2 και πανω!

    τα οπλα ειναι η μονη λυση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ 100 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟ 1000 ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΦΥΛΛΟΥ Ή ΗΛΙΚΙΑΣ
    ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΗΤΑΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!! ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟ 2008 ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ..ΕΛΕΟΟΟΣ. ΛΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ...ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗς 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ...ΝΑ ΔΗΣ ΠΩΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΚΤΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ ΟΠΛΑ ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ..!!!!!!!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδέρφια από σήμερα , με αφορμή αυτό το θλιβερό περιστατικό, θα πρέπει, η χώρα να αλλάξει χέρια, είναι ξεφτίλα να περιμένουμε την εκάστοτη εξουσία να αλλάξει τα δρώμενα αυτού του τόπου.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ! ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ! ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ Γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι στους δρομους με προπομπους τα παλικαρια εθνικιστες χρισαυγητες να διωξουμε την βρομια αν δεν θελουμε να θρινησουμε αλα θυματα [μιζερακης γιωργος αρκαλοχωρι ηρακλειου]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. paidia tsakalia tou dromou!!!prepei na bgoume stous dromous kai opion allodapo doume na ton spasou sto ksilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο παπαδοπουλος το χε πει..........θα με θυμηθειτε......................φατε τον παπανδρεου τωρα στην μαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα θα ηταν αν ο Παπαδοπουλος εκτος του να λεεινα ΕΚΑΝΕ και τιποτα με τους ΠΑπανδρεους, Καραμανληδες και Μητσοτακιδες για να μη πω και με Δαμανακιδες Μικη Μαους κλπ κλπ ηρωες της αντιστασης κατα την 7ετια. Δεν γινοταν παπας να ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο οπως ειπε και ο Μεγαλος Στρατηγος Ντερτιλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.