Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ,ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΛ. ΒΙΚΤΟΡΙΑΣ, ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΛ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΚΥΨΕΛΗΣ ,ΚΟΛΩΝΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΛ.ΒΑΘΗΣ

-Κλείσιμο του κτιρίου της Κατάληψης από ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ της Βίλας Αμαλίας στην οδό Χευδεν στην Πλατεία Βικτορίας, της κα...

-Κλείσιμο του κτιρίου της Κατάληψης από ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ της Βίλας Αμαλίας στην οδό Χευδεν στην Πλατεία Βικτορίας, της κατάληψης της οδού ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ καθώς και της παράνομης ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ από το ΣΥΡΙΖΑ... 

Κύριε Δήμαρχε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράσουμε την δυσφορία μας και την απογοήτευση μας για την στάση σας και τις θέσεις σας απέναντι στους κατοίκους του 6ου Διαμερίσματος, που υποφέρουν από την ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική , που έχει ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη ΕΙΣΒΟΛΗ και ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ λαθρομεταναστών ,η οποία παραβιάζει άρθρα του Συντάγματος καθώς και τις ελευθερίες κάθε έλληνα φορολογούμενου πολίτη .

Αντί λοιπόν να αναλώνεστε σε εισηγήσεις και συναντήσεις με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπών «δήθεν» αντιρατσιστικών οργανώσεων που αντιπροσωπεύουν το 3% του πληθυσμού της Χώρας πανελλαδικά και το 0,5% στην ΑΤΤΙΚΉ , θα ήταν πιο συνετό, σοφό και δίκαιο να συναντήσετε τους κατοίκους των πολύπαθων περιοχών και ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ (που δεν το πιστεύουμε) να διαπιστώσετε με μια βόλτα, μόνοι σας, την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί, χωρίς συνοδεία όπως όλοι εμείς οι πολίτες που μας αγνοείτε, μας λοιδορείτε και μας χαρακτηρίζετε ακροδεξιούς με περισσή ελαφρότητα (ύποπτη και ένοχη κατά την γνώμη μας).

Απαιτούμε( μετά από 3 χρόνια αδιαφορίας προς εμάς) :

-Άμεση απομάκρυνση των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ από την ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ περιοχή μας , για την αποσυμφόρηση της , ώστε να επιστρέψει στους «φυσιολογικούς» -βάσει Συντάγματος- ρυθμούς και την αναβάθμιση της αγοράς.

Η αλλοίωση της γειτονιάς που αφγανοπακιστανοσομαλοκρατειται αλλά και όλων των άλλων φυλών κυρίως του Ανατολικού μπλοκ, έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗΣ εγκληματικότητας, της ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ πορνείας και της ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ διακίνησης ναρκωτικών μετατρέποντας τις περιοχές μας σε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΕΚΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ καθώς το κλείσιμο εκατοντάδων ελληνικών επιχειρήσεων και αντικατάσταση τους από μαγαζιά δικά τους.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι αποκρουστικές μιας και οι 4Ο αλλοδαποί στοιβάζονται σε κάθε διαμέρισμα και εκτονώνουν τις ανάγκες τους έξω στους δρόμους και εκατοντάδες στις πλατείες επι 24ωρου βάσεως μετατρέποντας τες σε ΒΟΘΡΟΥΣ , φυσικά ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ.

Σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα (π.χ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ από την Λιοσίων έως την Αχαρνών) δεν υπάρχει ούτε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαγαζί με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει καταληφθεί από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .

Η αδιαφορία σας ,οι ανόητοι παλλικαρισμοί σας , η μεθοδευμένη απουσία σας και η κατασυκοφάντηση των προσπαθειών μας τόσο από μέρους σας όσο και από πλευράς Κυβέρνησης και Υπουργείου επιτρέπει σε αυτήν την κατάσταση να γιγαντώνεται και οι υπαίτιοι παραβάτες , με την ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ , να αποθρασύνονται, με ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές.

Η ύπαρξη παράνομων και αφορολόγητων καταστημάτων λαθρομεταναστών καθώς και το ανεξέλεγκτο ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ , που ούτε ΦΠΑ πληρώνουν , ούτε εισφορές δίνουν , και που ότι εισπράττουν φεύγει ανεξέλεγκτα και αφορολόγητα στο εξωτερικό (με την φοροδιαφυγή να φτάνει στα 20 δις ΕΥΡΩ το χρόνο σύμφωνα με στοιχεία του αρμόδιου Υπουργείου) , αλλά που επωφελούνται της δωρεάν νοσηλείας και περίθαλψης στα νοσοκομεία που εμείς πληρώνουμε και της φοίτησης των παιδιών τους στα δημόσια σχολεία που πάλι εμείς πληρώνουμε, της δωρεάν μετακίνησης με τα ΜΜΜ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

Για να μην μιλήσουμε για την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ συμπεριφορά των ελεγκτικών οργάνων του ΔΗΜΟΥ , του ΣΔΟΕ , του ΙΚΑ και πάει λέγοντας , που ξετινάζουν τους Έλληνες και δεν ενοχλούν τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ


-Ποσόστωση στις γειτονιές και στα σχολεία των μεταναστών με μακρά άδεια παραμονής και ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τις γειτονιές , για την επαναφορά της ανεκτής (όσο γίνεται) λειτουργίας της κάθε τοπικής κοινωνίας. (ζωντανό παράδειγμα ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου που έχει ξεχωριστά σχολεία για τους Έλληνες και ξεχωριστά για τους αλλοδαπούς).


-ΈΛΕΓΧΟΣ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ σε όλα τα "δήθεν " Mini Market , τηλεφωνεία, internet cafe, Call Centers, Κουρεία (κούρεμα με 2 ευρώ)για την άδεια λειτουργία τους και τον ουσιαστικό λόγο λειτουργίας τους ΚΑΤΑΡΧΗΝ και στην συνέχεια για την προκλητική και συστηματική καταστρατήγηση του ωραρίου λειτουργίας, των αμφιβόλου σύνθεσης και προέλευσης εμπορευμάτων που διακινούν, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΛΛΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ εις βάρος των νομίμων και φορολογούμενων Ελληνικών Επιχειρήσεων (βλέπουμε όλοι οι γείτονες τους αλλοδαπούς να μπαίνουν μέσα και να κατευθύνονται ΟΛΟΙ στο υπόγειο , των μαγαζιών και που μόνο εσείς και οι περιπολίες σας δεν το βλέπετε(?) δεν σας ενδιαφέρει(?). )


-Τιμωρία και επιβολή προστίμου στους ιδιοκτήτες που στοιβάζουν λαθρομετανάστες στα διαμερίσματα τους.


-Κλείσιμο του κτιρίου της Κατάληψης από ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ της Βίλας Αμαλίας στην οδό Χευδεν στην Πλατεία Βικτορίας, της κατάληψης της οδού ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ καθώς και της παράνομης ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ από το ΣΥΡΙΖΑ


Τρία παράνομο άβατα-άσυλα της περιοχής μας των ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ , που με τη δική σας και Της Κυβέρνησης ανοχή και άδεια , ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ τρομοκρατεί και εκβιάζει όλους του επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής απειλώντας μας κάθε φορά που τολμάμε να υψώσουμε την φωνή μας και να διαμαρτυρηθούμε.


Είναι απορίας άξιον πως στις περιοχές μας έχουμε την Κατάληψη των αναρχικών στη Βίλα Αμαλία, στην ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, στην Λέλλας Καραγιάννη , Άνω Κάτω Πατησίων, το Πολυτεχνείο , την Δημοτικη Αγορά Κυψέλης από το ΣΥΡΙΖΑ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!! ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;; 


-Δημιουργία Κοινωνικών υποδομών , όπως:


-Πνευματικά Κέντρα


-ΚΑΠΗ


-Γιατρός της γειτονιάς.

Κύριε Δήμαρχε

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι είστε σε πλήρη αναντιστοιχία με την Ελληνική Κοινωνία μα και με τους πολίτες που αφενός δεν σας ψήφισαν, αφού η αποχή έφτασε στο 70%,και αφετέρου δεν σας εξουσιοδότησαν ΕΠΟΥΔΕΝΙ να πράττετε και να μιλάτε τοιουτοτρόπως .

Με την αναποτελεσματική συμπεριφορά σας και με τις άδικες, άτοπες , απαράδεκτες δηλώσεις σας , όχι μόνο δεν συμβάλλετε στην λύση του προβλήματος των περιοχών γύρω από το Κέντρο της Αθήνας , αλλά τουναντίον πυροδοτείτε έναν πόλεμο με λάθος αντίπαλο.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ.


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 6 ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΟΜΑΛΥΝΘΕΙ


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΑΤΟΛΜΙΑΣ , ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ .


Στην Πόλη των Αθηνών κατοικούν και επιστρέφουν από άλλα προάστια άνθρωποι που :


-ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ


-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΠΑΙΞΑΝ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ, ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.


-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ. (άλλωστε η Αθήνα δεν εξέλεξε ποτέ αριστερό δήμαρχο


Και όπως λέει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός , όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.


Κύριε Καμίνη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να εναρμονίζονται με το κοινό αίσθημα και τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και επαγγελματιών της πόλης μας, αλλιώς θα χαρακτηρισθούν ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ και ΕΧΘΡΙΚΕΣ και ως τέτοιες θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Τα υπομνήματα των επιτροπών 9 περιοχών του 6ου διαμερίσματος με τις 7.500 υπογραφές με τα αιτήματα μας καθώς και τα ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα των εκπροσώπων έχουν κατατεθεί και στην κα Παπαχελα και στο 6ο Διαμέρισμα και στον κο Λιβάνιο.

2 σχόλια

  1. Ξυπνάτε ρεεε, άμα δεν πάρετε τις καραμπίνες ανα χείρας δεν θα σας ακούσει κανείς..!
    Μιχαλολιάκο ετοίμαζε τα καλά κοστούμια σου, σε βλέπω του χρόνου στη βουλή.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα λαθος. Ο Μιχαλολιακος δεν χρειαζεται κοστουμι γιατι δεν ειναι πολιτικος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.