Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ... ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

Μιά απίστευτη αγγελιά που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" της Πατρας, φέρνει στην επιφάνεια το ενημερωτικό e-magazino.gr, σε ...

Μιά απίστευτη αγγελιά που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" της Πατρας, φέρνει στην επιφάνεια το ενημερωτικό e-magazino.gr, σε μιά ανάρτηση με τίτλο: Πατρα : "Άνεργοι πετούν φειγ βολάν με τα βιογραφικά τους! Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί:

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν άνεργοι από τη Πάτρα προκειμένου να βρουν δουλειά. Πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και αφήνουν φωτοτυπημένα σημειώματα με τα στοιχεία τους και ένα υποτυπώδη βιογραφικό!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Κόσμος» στη Πάτρα, μιας γυναίκας το σημείωμα της οποίας αναφέρει:

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, ζητάω δουλειά. Είμαι μητέρα με τέσσερα παιδιά. Κάνω οποιαδήποτε δουλειά, όπως καθαρίζω σπίτια, φυλάω παιδιά κλπ. Σας παρακαλώ πολύ, είμαι ελληνίδα. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο.... Σας ευχαριστώ πολύ».

Μιά Ελληνίδα ΜΑΝΑ τεσσάρων Ελληνόπουλων, ζητάει δουλειά, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, με αυτόν τον απελπισμένο τρόπο! Και υπάρχουν σήμερα εργοδότες που απασχολούν δεκάδες αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και μάλιστα "μαύρα" και δεν τους τσακίζουμε;;; ΔΕΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΤΕ;;;

www.stoxos.gr

12 σχόλια

  1. Τώρα ψάχνουν να βρουν χαμένους φόρους.να πάνε στους εργοδότες των αλλοδαπών και τους ίδιους να τα πάρουν.κανονικά πρέπει να μπουν φυλακή για φοροδιαφυγή και οι λαθρομετανάστες να απελαθούν.ούτως η άλλως είναι παράνομα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τί ήθελε τα 4 παιδιά ρε πούστη μου αφού δεν έχει λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 24/5/11 10:47 πμ

    Είναι σχόλιο αυτό, ρε αλήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο φταιει τωρα παιδι μου, γιαυτο αν υπαρχει ακομα ελλαδα ασ μασ αφησουν δηλαδη μην ξεχνιομαστε, σε καμια 50ρια χρονια για λογαριασε λιγακι τι γινεται.

    Τα παιδια ειναι χαρα και απιστευτη ευκαιρια για το μελλον καθε χωρας ας αρχισουμε επιτελους να τα αγαπαμε και να τα προωθουμε και ας σταματησουμε αυτες τις προκαταληψεις τις χωριατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ 10.47πμ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στον ανώνυμο 24/5/11 10:47 πμ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 4Ο ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΡΩΪΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά, εσύ αυτό βρήκες να πείς? μπορεί να έμεινε πρόσφατα άνεργη...στο κάτω-κάτω η Ελλάδα χρειάζεται τα παιδιά της και πρέπει να τα βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο! Κι ένας από αυτούς είναι να διώξει χωρίς εξαιρέσεις όλους τους παράνομους μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά νόμιμης διανομής. Μυαλό θέλει, αλλά που, με τόσους άχρηστους που κοιτάνε πως να βολέψουνε τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι εκαναν και οι Σικελοι στα λαμογια που εδιναν δουλεια σε ξενους αυτο πρεπει να κανουμε κι εμεις.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ανωνυμε 10,47 οταν τα έκανε μπορούσε να φανταστει αυτά που περναμε σήμερα???. Και έπειτα αυτό είναι το έγκλημα να κάνουν παιδιά οι οικογένειες η να μείνουμε οι μισοί να έρθουν να εγκατασταθούν οι λαθραίοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο 24/5/11 10:47

    Κι εγώ παλιότερα είχα την ίδια απορία, όταν ορισμένα ζευγάρια που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα έκαναν το ένα παιδί πίσω απο το άλλο γιατί "ο θεός μας τα έδωσε" και δεν είχαν μετά να τα συντηρήσουν και φώναζαν για τα επιδόματα και κλαίγονταν στα κανάλια κτλ κτλ.. Οι καιροί όμως άλλαξαν. Σκέφτηκες ότι μπορεί η γυναίκα να είχε μία δουλειά με καλά λεφτά και να την έδιωξαν εν μέσω οικονομικής κρίσης? Σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι χωρισμένη? Σκέψου πρώτα κάποια πράγματα και μετά κρίνε. Δεν ζούμε πλέον στο 2000..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανωνυμε 10.47
    εισαι πολυ μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού είναι Ελληνίδα ας κάνει παιδιά κι'άς βοηθάει όποιος μπορεί.Εδώ γεμίσαμε αλβανάκια και μαυράκια ,Μας πειράζουν οι ¨ελληνες που τείνουν να εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.