Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος τα παράνομα βρωμοκάναλα της Νέας Τάξης που επικέντρωσαν με ιδιαίτερη εμμονή στο κυνήγι κάποιων λαθρομε...

Βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος τα παράνομα βρωμοκάναλα της Νέας Τάξης που επικέντρωσαν με ιδιαίτερη εμμονή στο κυνήγι κάποιων λαθρομεταναστών στην Αθήνα ΕΝΩ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ την δυναμική αντίδραση ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που πλαισίωσαν το κάλεσμα των κατοίκων και ανταποκρίθηκαν στην κινητοποίηση δημιουργώντας μιά νέα ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο κέντρο της Αθήνας και πραγματοποιώντας μιά μεγάλη πορεία από το σημείο ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του άτυχου Έλληνα μέχρι την Ομόνοια και το Δημαρχείο της Αθήνας.

Ταυτόχρονα βρισκόντουσαν εκτός λειτουργίας ενημερωτικά μπλόγκ και σελίδες στην συντριπτική τους πλειοψηφία με πατριωτικά αντανακλαστικά κι έτσι τα έμμισθα υπαλληλάκια των εργολάβων του συστήματος έπαιζαν μόνα τους "μπάλα" με την κοινή γνώμη που όμως δεν συμμερίζεται πιά τις απόψεις τους. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ και το καθεστώς έχει μόνο μιά επιλογή αν δεν θέλει να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ κάτω από τραγικές συνθήκες. ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Για να μην καούν και χλωρά μαζί με τα ξερά...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

"ΣΤΟΧΟΣ"

6 σχόλια

  1. αυτη τη στηγμη στον αντε1 τον δολοφωνιμενο απο λαθρομεταναστες το εκαναν ισως απο αλοδαπους .παραμιθιαζουν και παραπλανουν των κοσμο επειδη μονο οι χρυση αυγη βρεθεικε παρων για να συμπαρασταθει στους κατοικους τησ περιωχης,καιτην οικογενεια του αδικοχαμενου ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήν μασάτε. Την δουλεία τους κάνουν αλλιώς έχει φούντο από τα χρέη.

    Τα φωνάζαμε πολλοί αλλά ήμασταν ακροδεξιοί και φασίστες... έχει ο καιρός γυρίσματα και που θα πάει δεν θα προλαβαίνει παντα η αστυνομία να προστατεύει τις Αμαλίες και τους λαθροεραστές τους...

    Καλή δύναμη

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:36 ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ Η ΠΑΤΡΙΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KA8WS PHGAINAI NA DEI TO MOLIS NEOGENHTO PAIDI TOU PE8ANE YSTERA APO EPI8ESH PAKISTANWN H SOMALWN KAI EFTO TO PAIDI TWRW 8A MHNEI XWRIS PATERA ADIKA GIA POION LOGO ? GIA MIA PSIFIAKH PI8ANWS NA TRABHKSEI VINTEO TIS PRWTES STIGMES ME TO PAIDI TOY KAI META EMAS TOUS ENERGA ENDIAFERWMENOUS GIA THN PATRIDA MAS LETAI FASHSTES KAI E8NHKISTES EPEIDH DEN 8ELOUMAI TOUS KSENOUS E NAI AMA EINAI ETSI EIMAI E8NHKISTHS,FASISTAS, KAI OPOIA ALLH LEKSH BOLEBEI STON KA8E AN8ROPO GIATI NA KATHGWREIS EINAI EFKOLO NA ZEIS EINAI DUSKOLO KAI MALISTA SE ENAN TETOIO KOSMO ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα κανουν τα καναλια.Αφου ασχολειστε με λαθρομεταναστες και δεν βλεπετε οτι:ΕΠΡΕΠΕ καποιοι...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΝΑ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΕΝΗΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ!
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ στους υπερασπιστες τους.Πολλοι εκ των οποιων,ειναι δημοσιογραφοι.Και ως δημοσιογραφοι,εχουν την δυνατοτητα να περνανε την προπαγανδα τους στουε πολιτες.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψιτ, δημοσιογράφοι, ο επόμενος ρατσισμός θα είναι να βλεπεις έξω δημοσιογραφική ταυτότητα και να δαγκώνεις το αυτί όποιου την φοράει!!!

    στους δημοσιογράφους του Στόχου θα βάλουμε σταυρό στο κούτελο να ξεχωρίζουν!

    Neraida Agapimouesy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.