Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ...

"Πέμπτη 3 Μαρτίου καὶ ὥρα 22:00 τὸ βραδὺ συγκέντρωση στὴ πλατεία Συντάγματος ὑπὲρ τῶν ἑλλήνων ἀστυνομικῶν που χάνουν τήν ζωής τους γι...



"Πέμπτη 3 Μαρτίου καὶ ὥρα 22:00 τὸ βραδὺ συγκέντρωση στὴ πλατεία Συντάγματος ὑπὲρ τῶν ἑλλήνων ἀστυνομικῶν που χάνουν τήν ζωής τους για μας.ΟΛΟΙ στις 10 τὸ βραδύ της Πέμπτης στὸ Σύνταγμα. Ζητοῦμε προστασία καὶ καλύτερη χρηματοδότηση στὰ σώματα ἀσφαλείας ΤΩΡΑ!"

Με αυτό το κείμενο, ομάδα απλών ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, πήρε την πρωτοβουλία να ορίσει το μέρος και την ώρα που ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ... Καμιά Ένωση, πολιτική, συνδικαλιστική ή συντεχνιακή, καμιά Οργάνωση, κανείς επώνυμος... ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ καλεί...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ με τις φλόγες των ψυχών μας και των κεριών μας να λαμπυρίζουν τις Ελληνικές Σημαίες θα είμαστε ΕΚΕΙ! Μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που συνεχίζει να σκαλίζει με νέες μάχες ο "ακήρυχτος" πόλεμος εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

www.stoxos.gr 

7 σχόλια

  1. Πιστευω πως θα ηταν σωστο να παραβρεθει κοσμος,για να εναντιωθει στο ανθελληνικο κρατος που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ νεα παιδια,υποθαλπτει τους εγκληματιες λαθρομεταναστες,προστατευει σε απιστευτο βαθμο τους υμνητες των εγκληματιων,των βιαστων,παιδεραστων,ληστων(αναρχοκομμουνια).Οι ανθρωπινες ζωες εχουν μεγαλυτερη αξια απο την θολοκουλτουρα της αριστερας και απο το οργανωμενο παρακρατος του πασοκ(βλ.<>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν βαράγατε όμως Έλληνες Πατριώτες στον Αγ. Παντελεήμονα δεν βγήκε κανένας σας να διαμαρτυρηθεί για τις εντολές άνωθεν ξεφτιλισμένων...
    Κρίμα στα παιδιά που χάθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΧΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέμπτη 3 Μαρτίου καὶ ὥρα 22:00 τὸ βράδυ συγκέντρωση στη πλατεία Συντάγματος ὑπὲρ τῶν ἑλλήνων ἀστυνομικῶν που χάνουν την ζωής τους για μας.

    ΟΛΟΙ στις 10 τὸ βραδύ της Πέμπτης στὸ Σύνταγμα.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 Μ.Μ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ¨"ΔΙΑΣ"-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ¨"ΔΙΑΣ"-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
    Πέμπτη 3 Μαρτίου καὶ ὥρα 22:00 τὸ βραδὺ συγκέντρωση στὴ πλατεία Συντάγματος ὑπὲρ τῶν ἑλλήνων ἀστυνομικῶν που χάνουν τήν ζωής τους για μας.ΟΛΟΙ στις 10 τὸ βραδύ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη,στο Λευκό Πύργο.Ζητοῦμε προστασία καὶ καλύτερη χρηματοδότηση στὰ σώματα ἀσφαλείας ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ ΘΑΡΘΟΥΜΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΕ ΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ 70 ΧΡΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΑΙΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.