Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ... Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΝΤΗΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΚΑ...

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ... Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΝΤΗΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!

19 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τατσοπουλος θυμίζει ξεπεσμενο περιπτερα στην οψη.

    Ή και λεχριτη ταξιτζη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ola kala kai wraia swsta pratoume prepei na susphrw8oume alla opoiadhpwte energeia h opoia perilambanei kapsimo shmaiwn allwn kratwn...einai katakritaia!!! giati san Ellhnes prepei na exoume h8os na mhn ginoume kai na mhn pesoume pote sto epipedo twn barbarwn autes einai prakseis amorfwtwn oxi patriwtwn thn istoria thn kseroume mas thn didaksan oi proigoumenes genies kai aythn 8a afhsoume parakata8hkh sta paidia mas oi neotaksites kai oloi oi upoloipoi 8a broun ton daskalo tous o kairos gar eggys alla se kamia ma se kamia periptwsh den kaime shmaies eimaste Ellhnes den xreiazomaste tetoiou eidous akrothtes...

    PS:sygnwmh gia ta greeklish dusthxws briskomai sto ekswteriko kai den exw ellhnika perasmena sto laptop...alla eprepe na apanthsw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι αυτο το επιπεδο μας εχει καψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ? ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ?
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 21(ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ? ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ (ΒΛΕΠΕ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ). ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ !
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΑΝ ΖΩΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ !

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ !
    ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι τι συμβολίζει η τουρκική σημαία !!! Έθνος αυτοί δεν είναι , πολιτισμό δεν συμβολίζει γιατί η φράση "τουρκικός πολιτισμός" αποτελεί σχήμα οξύμωρο. Απλά είναι ένα σύμβολο ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ και όχι απλά κυριαρχίας σε ένα μέρος . Όπου υποδούλωναν λαούς τους έσφαζαν και κατέστρεφαν τον πολιτισμό τους. Οι Έλληνες υπέστησαν τα φρικτότερα εγκλήματα. Είναι ιερή υποχρέωση κάθε Έλληνα στην θυσία των προγόνων του να καίει αυτό το σύμβολο εγκλημάτων και υποδούλωσης . Έθνος δεν συμβολίζει παρά μόνο τα εγκλήματα των τουρκομογγόλων κατά της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΡΩΜΙΟΣ - τουρκος ΔΕ ΔΕΝΕΙ....ΓΙΑΤΙ..? ...ΓΙΑΤΙ ...ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Α Ο Π Λ Ο Υ ΝΕΚΡΟΥ.... Π Ο Τ Ε Ο Φ Ο Ν Ι Α Σ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Apo Biblio tou STRATH MHRYBILH, SYNGRAFEA KAI AUTOPTH MARTYRA THS MIKRASIATIKHS KATASTROFHS...

    O STRATIWTHS TARNANAS MAS EIR8E NA KATATAGEI KONTA STA 50 TOU,EI8ELE NA PAREI EKDIKHSH...SE MIA YPOXWRHSH BRHKAN OI TOURKOI TIN ELLHNIKH SHMAIA STA EIKONISMATA TOU...
    ..KSAPLWSAN TON TARNANA KATW,KAI EBALAN TIN 13 XRONH KORH TOU EPANW TOU KAI TIN BIAZAN ENAS -ENAS, OPIOS TELEIWNE SKOUPIZWTAN STIN SHMAIA...
    O TARNANAS PSI8IRIZE SIGA MPEHDES MOU 8A MOU TO SKOTWSETE KAI EINE ADYNATO...
    TI LES TWRA WRE POLITISMENE SYMPATRIWTH GIA TIS SHMAIES?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατάλαβες τώρα... γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού" που μας χώσανε.Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε «ρατσιστή»; Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου: θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι παριστάνουν την "κυβέρνηση". Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την «παιδεία» και την υποβάθμισαν σε"εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 400 ευρώ. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που απλώσανε στη χώρα σου, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτι του Χριστοφοράκου. Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ,ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΑΤΡΑΪΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ κ.α.)καιέκαψαν σεδιάστημα 2 μηνών τα μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ)?Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά.Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν έδιναν για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις αλλά τον τζόγο.Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα; Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά"; Για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα που έχουν τους δικούς τους κανόνες διατροφής.Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες»; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.
    Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο -το καλύτερο οικόπεδο- και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των αρχαιοτήτων!Κατάλαβες τώρα γιατί δίνονται κίνητρα να αγοράσεις μόνο καινούργιο ΙΧ τη στιγμή που δεν έχεις ψωμί να φας; Για να σου πάρουν τα τελευταία ψιλά από τη τσέπη και να κονομήσουν ξανά οι Γαλλογερμανοί καρχαρίες.Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο "δημόσιο"; Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους "εποίκους".Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα 70 του; Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την υπογεννητικότητα. Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αυτός δεν θέλει να ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" τού τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MpraBo re Koumpare wraio Ar8ro ,Ksexases to onoma sou...

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απο την πεδιαδα του ΜΑΡΑΘΩΝΟς εως στα γκρεμισμενα τειχη του Μεσολογγιου και απο τα βουνα της βορειου Ηπειρου μπορουμε βημα βημα να παρακολουθησουμε απανω στην ελλαδα το περπατημα της ελευθεριας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ZITO TO ELLINIKO ETHNOS....KAI SE OSOUS TOUS XALAEI KSIDAKI..ALLAZOYN OI KAIROI..ERXONTE OI ELLINES..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SKATA SKATA STO TAFO TOY KEMAL...KAI TON ISTORIKON TOY SKAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mazi me tin tourkiki eprepe na kapsete kai mia germanikoi..!!giati kai autoi den ekenan kai liga sto lao mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΦΑΓΉ ΑΡΜΕΝΊΩΝ-ΠΟΝΤΟΙΩΝ-ΚΟΎΡΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΊ ΕΙ ΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΟΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΌΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για να διαλύσουν την Ελλάδα πρώτα διέλυσαν το στρατό, την παιδεία, την υγεία και έφεραν τους ξυπόλητους να τους ταΐζουμε και να μας σκοτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελληνοτουρκική φιλία? τι λέτε ρε μαλάκες! Αυτά προσπαθείτε να περάσετε στη νεολαία? Δεν θα σάς περάσει όμως τραβάτε στην Τουρκία εκεί ανήκετε γιατί εδώ είναι Γη Ελληνική! Ουστ κοπρίτες ανθέλληνες!!!!ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.