Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. Στην εκπομπή του Βαλλιανάτου στο "Κοντρα τσάνελ" ήταν να...

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.


Στην εκπομπή του Βαλλιανάτου στο "Κοντρα τσάνελ" ήταν να εμφανισθεί ο "ΓΝΩΣΤΟΣ" Παύλος Βοσκόπουλος, αλλά τελικά μαζί του παρήλασε τηλεφωνικά ολόκληρη η εχθρική προπαγάνδα. Εγκάθετοι προξενείων και πολιτικών σχηματισμών με τις γνωστές αποψεις ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ εναντίον της Εθνικής και Κρατικής Ασφάλειας ακούστηκαν από τις τηλεφωνικές γραμμές του καναλιού, οι αριθμοί των οποίων ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΑ αναγράφονται επί της οθόνης δήθεν για παρέμβαση τηλεθεατών. Αλλά τελικά αυτοί που παρεμβαίνουν είναι ΓΝΩΣΤΟΙ και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ...

Για την πρακτική αυτή δεν είναι δυνατόν να κατηγορούνται μόνο οι ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ, ειδικά από όσους ασχολούνται επί χρόνια μαζί τους και τους καταγράφουν μαζί με την δράση τους. Μέγιστο μερίδιο ευθύνης έχουν και τα Μέσα που τους δίνουν την δυνατότητα να αναπαραγάγουν την Εχθρική προπαγάνδα μέσα από ΣΤΗΜΕΝΕΣ εκπομπές και μέσα από τις ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" τσάνελ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ίδιου συστήματος που ρήμαξε την Πατρίδα, υποθήκευσε την Εθνική Κυριαρχία, απογύμνωσε την Εσωτερική Άμυνα και έθεσε το Έθνος των Ελλήνων ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ. Το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, με το δήθεν αντιστασιακό προσωπείο του και αποτελεί ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ επικοινωνιακό κυματοθραύστη της Εθνικής οργής.

"ΣΤΟΧΟΣ"

9 σχόλια

  1. και εγώ πήρα τηλέφωνο δε με βγάλανε όμως οι λούγκρες και ακούσανε πουστιρλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς εγκλωβίζει πατριώτες με το προσωπείο του, δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ... συνεχως και παντου, ΜΟΝΟ αυτη τη γλωσσα καταλαβαινουν αυτοι οι ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ κιναιδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το τηλεοπτικό κανάλι είναι μία ακόμη απόδειξη ότι δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί ανεγκέφαλοι στον Λαό μας. Ο κύριος Κουίκ θα έπρεπε να είχε αράξει με σύνταξη πιά, χρησιμεύει σαν κράχτης το όνομά του γιά να τραβάει κόσμο γιά τηλεθέαση. Το λυπηρό είναι το ότι εμφανίζεται εκεί ο κύριος Τράγκας, πέφτει πολύ η αξία του με το συνεργάζεται με τέτοιο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ξυπνήσει επιτέλους ο Ελληνικός Λαός και ας μη ακούει μπαρουφολογίες από τον κάθε έναν που εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. Ειδικά ο κύριος Κουρής ξέρουμε ότι στο παρελθόν με την φυλλάδα του την Αυριανή αποβλάκωσε μία μερίδα τού Λαού μας και φτάσαμε στα χάλια που ζούμε τώρα και που θα ζήσουμε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί κανένα Πανελλαδικό τηλεοπτικό κανάλι δεν βγάζει άπλυτα γιά τον Κουρή ; Τον φοβούντε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα που υπαρχει το κοντρα να πηγαινεται να ακουτε ειδησεισ στο μεγα τσανελ ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πασοκακια δεν σασ αρεσει ε μονο οι πουστιεσ σασ αρεσουνε ετσι μαλακεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.