Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΓΕΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ "ΚΟΝΤΡΑ"

Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ Δεν είναι η πρώτη φορά που ο άλλοτε κολλητός (αλλά για πολύ κολλ...

Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο άλλοτε κολλητός (αλλά για πολύ κολλητός μιλάμε...) του Γιωργάκη Παπανδρέου, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συνδιαλέγεται με την Εχθρική προπαγάνδα. Σήμερα στο κατά τα άλλα... αντιδραστικό στο σύστημα κανάλι "ΚΟΝΤΡΑ" που κι αυτό όπως και όλα όσα εκμπαίνουν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, είναι καλεσμένος και χύνει το ανθελληνικό και αντιμακεδονικό του δηλητήριο ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, Παύλος Βοσκόπουλος ή Φιλίποφ, από τα ηγέτικα στελέχη του Ουράνιου Τόξου. Χωρίς ασφαλώς τον παραμικρό αντίλογο... Μόνο για γερά νεύρα.

www.stoxos.gr

2 σχόλια

  1. Τὰ γραπτά (εἴτε ἔντυπα εἴτε τηλεοπτικά) μένουν. Καὶ χρεώνονται! Κάποτε κάποιοι θὰ πληρώσουν τὸ λογαριασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο κόντρα;;; Έχω δει, αξιόλογες εκπομπές εκεί. Του κου. Βελόπουλου, του κου. Χίου. Ας υπήρχε, τουλάχιστον ο αντίλογος. Έλεος με τον κο. Βαλλιανάτο, στην ανάγκη του, να υποστηρίξει τα δίκαια των ομοφυλοφίλων, δεν θα θυσιαστούν τα ενθικά, δίκαια μας. Οι Βούλγαροι είναι έτοιμοι για μηνύσεις, καθώς οι Σκοπιανοί, παρουσιάζουν τον πολιτισμό τους, ως "Μακεδονικό", ενώ εμείς στον κόσμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.