Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ 9,84 ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ"!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, που αποδεικνύουν πως σε αυτή τη χώρα ...

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, που αποδεικνύουν πως σε αυτή τη χώρα κουμάντο κάνουν οι ακροαριστεροί! Κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού του δήμου Αθηναίων έχουν κάνει αναρχοάπλυτοι παρέα με τον "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" του Πέτρου Κωνσταντίνου -ο μοναδικός άνθρωπος που έχει για προέκταση του χεριού του την ντουντούκα- για να... διαμαρτυρηθούν επειδή η πολιτεία δεν νομιμοποιεί τους λαθρομετανάστες! Ο... ευαίσθητος Καμίνης πρώην συνήγορος του πολίτη, νίπτει για ακόμη μια φορά τας χείρας του, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προτιμάει να στρέφεται κατά των Ελλήνων στην Κερατέα! Μάλιστα οι επαγγελματίες ανθρωπιστές βγάζουν τηλεφωνικά τους διάφορους λαθρομετανάστες που έχουν κατσικωθεί στο νεοκλασικό "Υπατία" για να κάνουν εκβιασμό προκειμένου να τους δοθούν... δικαιώματα! Πριν λίγο έβγαλαν μέχρι και τον... Φοίβο Δεληβοριά για να ταχθεί στο πλευρό του... αγώνα των λαθρομεταναστών, που δήλωσε ότι στεναχωριέται πάρα πολύ για την κατάσταση! Να υπενθυμίσουμε πως ο Δεληβοριάς, όπως και ο δαρμένος απο λαθρομετανάστες Στέλιος Μάινας, πήρε μέρος στη συναυλία αλληλεγγύης για τους λαθρομετανάστες!

8 σχόλια

  1. ΑΠΛΥΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ'' ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ,ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ\

    ΑΝΤΕ ΣΑΒΒΑ ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re Malaka PA_POUTSA, giati den stelneis ta MAT twra OPWS TA ESTELNES KAI STON AGIO PANTELEHMWNA XAXAXX,
    PRAGMATIKA EINE GIA GIELIA KAI KLAMMATA H KATASTASH STIN ELLADA,TO PROBLHMMA EINE OTI OLOS O KOSMOS ELLHNES KAI KSENOI ,OTI STIN ELLADA KYBERNOUN OI ANARXIKOI!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτα απο ολα δεν ηταν καταληψη.Συμφωνημενη κινηση ηταν,την στιγμη που ειχε μια ακομη προπαγανδιστικη εκπομπη για τους λαθρο.Στην θεσσαλονικη ομως,οταν συναγωνιστες εκαναν μια τετοια κινηση,ειχαμε 50 συλληψεις..Ποιος τους ακουει ομως??οτι και να κανει το παρακρατος και τα κρατικα αφεντικα τους,οι λαθρο εχουν καταδικαστει απο τον Ελληνικο λαο για τα εγκληματα τους.Ρε καραγκιοζακια εκει στην γαδα,τι εγινε???θα πλακωνεται τους Ελληνες εργαζομενους στα χημικα και στους λαθρο θα στηνεται κωλο??περασαν οι 15 μερες που λεγατε στην βιλλα των οργιων της Υπατια..εσεις λεγατε πως θα εφαρμοστει ο νομος..τι εγινε ρε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ατιμωρησίας. Και στα σπίτια μας, με το καλό! Εγώ, όμως, πληρώνω φόρους για την ασφάλειά μου, για τα δημόσια κτήρια, για τους δημοτικούς Ρ/Σ κλπ. Τι πρέπει να κάνω; Όταν μου έλθει το εκκαθαριστικό από την ΔΟΥ, να καταθέσω τα λεφτά στο Παρακαταθηκών και Δανείων και να πω "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αν δεν μου διασφαλίσετε αυτά για τα οποία πληρώνω"; Μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..ksexasa mia protash pio panw..egrafa loipon oti ..OLOS O KOSMOS ELLHNES KAI KSENOI SE OLON TON PLANHTH BLEPOUN OTI H ELLADA EPAPSE NA YPARXEI SAN ELEU8ERH XWRA,AFOU ELENXETE KAI KYBERNATE APO ANARXIKOUS!!!
    OI KSENOI OMWS EXOUN PRESBEIES STIN ELLADA KAI TA BLEPOUN OLA AUTA,OI PLHROFORIES METADEIDWNTE TAXYTATA ME TA FACE BOOK KAI TA KOMPIOUTERS,ARA MIN PERIMENETE EPENDYSEIS STIN ELLADA.
    AUTO POU LEIPEI SHMERA APO THN ELLADA EINE KAI H EPISIMH ANAKURHKSH THS XWRAS WSAN -DHMOKRATIA ANARXIKWN.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο υπάρχουν από τη μια πλευρά οι αντιλήψεις περί πλουσίων Κηφισιωτών αριστεροαπλύτων προδοτών, όσο υπάρχουν από την άλλη περί παρακρατικών ακροδεξιών, στην Ελλάδα κάτι το ριζοσπαστικά ανατρεπτικό δεν πρόκειται να υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δελληβοριάς είναι γνωστός αναρχικός και ο Κωσταντίνου είναι ένας εκ των πορτοκαλί πρακτορίσκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.