Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΥΨΕ... ΚΡΥΨΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ! Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΓΙΝΕ...

IN.GR, ZOUGLA, INDYMEDIA KAI ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! Για την Κρατική τηλεόραση και τα παράνομα αλλά καθεστωτικά κανάλια των εργολάβ...

IN.GR, ZOUGLA, INDYMEDIA KAI ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Για την Κρατική τηλεόραση και τα παράνομα αλλά καθεστωτικά κανάλια των εργολάβων και την αναμενόμενη στάση τους αναφορικά με την πλήρη απόκρυψη της συγκλονιστικής κινητοποίησης, συγκέντρωσης και πορείας για τα Ίμια θα ασχοληθούμε ιδαίτερα στο προσεχές διάστημα. Προς στγμήν θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα σε δύο υποτιθέμενα "μεγαθήρια" του διδικτύου για την κωμικοτραγική εικόνα που βγάζουν, όχι σε μας μιας κι εμείς τους σιχαινόμαστε, αλλά στους αντικειμενικούς παρατηρητές.

Το IN,GR του πιό ΔΟΛιου συγκροτήματος, που οι εφημερίδες τους στην κατοχή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και αναγκάστηκαν με δικαστική απόφαση να αλλάξουν όνομα, βλέπει την συγκέντρωση 500 εγγλέζων φοιτητών στο Λονδίνο για τα δίδακτρα τους, αλλά στην Αθήνα οι ΠΟΛΛΕΣ χιλιάδες των Εθνικιστών που έπηξαν την πλατεία Ρηγίλλης και απλώθηκαν σε ολόκληρη τη Βασ. Σοφίας, απλά δεν υπήρξαν ποτέ. Ήταν προφανώς μια μαζική παράκρουση - παραίσθηση όλων όσων βρέθηκαν εκεί...

Το zougla.gr της τσίτας με το τρελόχαρτο (έ όχι και ταρζαν ο μακούλης...) είδε ένταση και συμπλοκές κάτι που προφανώς λόγο μαζικής ύπνωσης δεν αντιλήφθηκαν οι χιλιάδες των Εθνικιστών και Πατριωτών που βρέθηκαν εχθές στην πλατεία Ρηγίλλης και τους δρόμους της Αθήνας. Παραθέτει δε φωτογραφίες από τον χώρο της συγκέντρωσης τραβηγμένες στις 6 το απόγευμα, μιά ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Για να μπορεί να δικαιολογηθεί ο αριθμός των 2000 συγκεντρωμένων που δίνει. Γιατί μιά ώρα πριν την συγκέντρωση βρισκόντουσαν πραγματικά 2000 ετοιμοι Εθνικιστές στην πλατεία Ρηγίλλης.

Και για το τέλος κρατήσαμε την μεγάλη εκπληξη. Το indymedia του ταξικού αγώνα, από το Ψυχικό, την Κηφισιά και τα Άσυλα που φέτος έκανε την διαφορά. Για πρώτη φορά η ανάρτηση "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ" δεν έκανε από νωρίς την εμφάνιση της στο βόθρο του παρακράτους. Η συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης και η πορεία δεν θα γινόταν φέτος ούτε για το indymedia αν μια κυρία φάντασμα δεν ανακάλυπτε επεισόδια στο Μετρό με προπυλακισμένο μετανάστη παραθέτοντας μάλιστα ως αποδεικτικό ντοκουμένο φωτογραφία από την απέναντι αποβάθρα στην οποία φαίνεται... ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από αυτά που ισχυρίζεται.

Για όλους αυτούς τους περίεργους τύπους αλλά και για άλλους που χαπακώθηκαν για να κοιμηθούνε το βράδυ αν τους πήρε ο ύπνος από το σκασμό τους, έχουμε στα χέρια μας ένα βίντεο ντοκουμέντο, που θα μπορούσε να είχε τίτλο "ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"... Θα τους αφήσουμε όμως μερικές ώρες ακόμη να εκτείθονται και μετά θα τους γελοιοποιήσουμε... ΥΠΟΜΟΝΗ! Υπομονή 1000 φορές μικρότερη από τον χρόνο που χρειάστηκε για να γίνουμε από 300... 10.000!

"ΣΤΟΧΟΣ"


22 σχόλια

  1. Περιστατικο στην Σταδιου στο υψος της Σανταροζα..Εγινε προς το τελος της πορειας.Αστεγος Ελληνας,με φωνη σχεδον σπαρακτικη και γεματη απογνωση φωναζε..Ρε παιδια καντε κατι..Αυτοι μονο τους ξενους ταιζουν..ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!Περιττο να πω πως νοιωσαμε αμηχανια και οργη μαζι..Βεβαιως,η κυρια που ειδε να ..χτυπιουνται(!!!!)μεταναστες στο μετρο ελειπε..Οπως ελειπαν και ολοι αυτοι με τα δικα της μυαλα.Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επρεπε να μας αφηναν στα προπυλαια να καναμε κανα ντου στα απλυτα, ισως ετσι να αναγκαζοταν να μας βγαλει κανα καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i poreia itan to kati allo, eida ta video, bravo paidia, sinexiste to agona sas, ellinas apo londino kai panta xrysaugitis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο από Ελβετία .Είμαστε μαζί σας ..θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις είδα ειδήσεις στο ΝΕΤ.. ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ...Αντιθέτως έδειξε πλάνα απο τον Κωλοτούμπα και τους υποστηρικτές του, προβάλλοντας για μια ακόμα φορά το δεκανίκι του ΔΝΤ.
    Η συγκέντρωση μέσα στο ξενοδοχείο που έγινε, αποτελούταν αποκλειστικά και μόνο απο ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία πράγμα που φανερώνει πως η νεολαία του έχει ξυπνήσει και έχει εισέλθει στις δικές μας γραμμές.
    Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά για την μεγαλειώδη πορεία μνήμης για όλους τους ΗΡΩΕΣ που έχουν ξεχάσει όλοι, μα όχι εμείς!
    Περιμένουμε το βίντεο που δείχνει την πορεία απο ψηλά!

    ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

    Έδεσσα "Λ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο, πατριώτες!Ηταν ευκαιρία όμως με τόσο λαό να είχε και πρακτικό αποτέλεσμα(πληρώσουν οι προδότες) η πορεία-συγκέντρωση... Είμαι από επαρχία και δεν μπόρεσα να έρθω αλλά θα ήθελα να περικυκλώναμε ένα (ξε)πουλήμενο βοθροκάναλο και να μην αφήναμε να μπει η να βγει κανένας ξεφτιλισμένος δημοσιοκάφρος η προσκυνημένος(για λίγα ευρώ και αυτά προσωρινά) εργαζόμενος..!Δεν θα αναγκαζόντουσαν να μας έδειχναν και στο εξωτερικό;Είμαι σίγουρος ότι οι 10000 θα γινόμαστε 100.000 αν μέναμε και είμαστε πιο οργανωμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KOUFALES ETHNOMHDENISTES-LATHROKINAIDOBOULEUTES (OLOI SAS)ERXETAI APELASIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αειντε παιδια γραψατε ιστορια! Εμπρος ολοι μαζι για την νεα Μεγαλη Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συναγωνιστές ήταν φοβερή ! Θέλω να ζητήσω από όσους μπορούν να μπαίνουν στο site www.protothema.gr και να σχολιάζουν τις ειδήσεις που μας αφορούν.Δίνουμε μάχη με τους αριστεριστοπροοδευτικοδημοκράτες και πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε εδώ και χιλιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ασχολειστε,αξια τους δινετε.
    Οταν θα δουν τα αποτελεσματα των επομενων Εκλογων,θα μιλανε παλι για...αυγα του φιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Καβαλα,καμμια 30αρια ανθελληνες αντιρατσιστες προσπαθησαν να σταματησουν πορειας συναγωνιστων.Εγινε συμπλοκη με αποτελεσμα αρκετα πρακτορακια των μογγολων να τραυματιστουν και οι υπολοιποι να σωθουν και να φυγαδευθουν απο τις δυναμεις των ΥΜΕΤ που πεταξαν δακρυγονα για να μπορεσουν να τους παρουν απο τα χερια των συναγωνιστων.Υπαρχουν και φωτο απο τα γεγονοτα σε σαιτ της Καβαλας που δειχνει καθαρα,συναγωνιστες να ..εξηγουν καποια πραγματακια σε εναν μογγολο που δεν ηταν αρκετα γρηγορος και ανδρες των ΥΜΕΤ να προσπαθουν να...διακοψουν την συζητηση..ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΧΕ,ΣΤΟ HELLENICREVENGE,ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΜΕ Τ5ΟΝ ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACE BOOK!!!!!!!!!!!!ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ)ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΩΙΣΛΑΜΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..ωραια,,fish and chips,,και προπαγανδα..nice !!!!!!!!!!!!Α ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ..ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ ΒΡΩΜΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ..ΧΑΧΑΧΑ..ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ..ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αφου δεν μας σεβαστηκατε,ηρθε η ωρα να μας φοβηθειτε!το 1996,ημασταν 500..το 97..600..το 2010..ειμσταν 5000..φετος 10.000!!δυσκολα τα πραγματα Ανθελληνακια!πως θα μας κανετε καλα τωρα που δεκαπλασιαστηκαμε,αφου δεν μπορεσατε να μας κανετε καλα,ουτε οταν ημασταν το 1/10??οσο συνεχιζει η κατοχικη και μασονικη κυβερνηση του πασοκ,την Ανθελληνικη της πολιτικη,τοσο εμεις θα αυξανομαστε!!τωρα σε οτι αφορα,τα απλυτα αναρχικα σκουληκια,που ουτε για φαπες δεν τους εχουμε,αφου ξερανε οτι θα καταληξουμε ομονοια,γιατι δεν ηρθανε?εμεις δεν ψαχνουμε κανεναν,εσεις που μας ψαχνετε,καθε χρονο σας δινετε η ευκαιρια,αλλα παντα την πετατε!!με χαρα να ερθετε του χρονου,που θα ειμαστε 15,000...μην φοβαστε,,500 θα βγουμε μπροστα,εμεις ειμαστε Ελληνες,δεν ειμαστε μπολσεβικοι,ουτε νενεκοι σαν εσας!!!σας φυλαγανε οι μπαμπαδες σας στα προπυλαια,σας φυλαγε η αστυνομια,με εντολη του υπουργειου προστασιας του αλλοδαπου!γιατι αν δεν σας φυλαγε,τοτε,μαλλον θα τρεχατε μεχρι την αλβανια,οπως ετρεχαν τα κουμουνια,απο τον Γραμμο,βρεθηκανε στην Αλβανια..ειχε τρεξιμο στα βουνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ? ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ......15 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΤΡΙΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΥΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ! ΣΤΗ ΡΙΖΑΡΗ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ?ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμμετέχω εδώ και χρόνια στην εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή. Η συγκέντρωση της Κυριακής ήταν συγκλονιστική. Η ψυχή του αληθινού Έλληνα ξεδιπλώθηκε στην πορεία σε όλο της το μεγαλείο. Όσο για κακοποιήσεις μεταναστών που αναφέρουν οι ανθέλληνες, έγινα μάρτυρας ευγενικής απομάκρυνσης από την πορεία δύο πακιστανών από τις ομάδες περιφρούρησης, που κατά λάθος εισήλθαν στην πορεία. Μπράβο στην Χρυσή Αυγή. Είμαστε μαζί σας, στο πλευρό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειδηση που θα σας στενοχωρησει!!!!!Στον Αλιμο,στην διευθυνση της ΔΟΜ.,χιλιαδες λαθρομεταναστες προσηλθαν να δηλωσουν συμμετοχη για οικειοθελη αποχωρηση απο την χωρα.Δυστυχως μονο 450 ατομα θα μπουν στο προγραμμα και θα παρουν πουλο(εεε,συγγνωμη,θα αποχωρησουν ηθελα να πω!!).Κλαααααμα τωρα ο κων/νου που θα μειωθουν τα εσοδα του απο την επιχορηγηση..ΥΓ.Ρε ..αντιρατσιστη κων/νου,γιατι βαζειε σε κινδυνο ανθρωπινες ζωες??Εμεις τουλαχιστον λεμε πως δεν τους γουσταρουμε και τελος.Εσυ ρε ξευτυλισμενε τους οδηγεις στην πληρη εξαθλιωση με απεργιες πεινας και τους χρησιμοποιεις για να παιρνεις τα φραγκα σαν ΜΚΟ που εισαι.Ρε ξευτυλισμενε εσυ να κανεις απεργια πεινας και οχι να τους οδηγεις εκει και εσυ να απολαμβανεις την θαλπωρη του καινουριου σου σπιτιου που αγορασες απο τις επιχορηγησεις που πηρες στην πλατη των λαθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο ρε αλάνια,δειξτε τους τι θα πει ελληνική ψυχή και τι Έλληνας!Μην ασχολείστε με βλάκες και ρουφιάνους σαν τους αναρχικούς.Αυτοί τρέχουν πιο γρήγορα κι από τη σκιά τους! Στα ύπουλα βαράνε κανένα ξέμπαρκο όταν είναι 30 αυτοί κι άλλοι 3.Όσες φορες ήρθαν στα ίσια κατέληξαν στα νοσοκομεία και στις εντατικές! ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΣΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.