Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΟ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Φωτογραφία από το σημείο. Σε ένα προσφάτως ανακαινισμένο νεοκλασσικό...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

Φωτογραφία από το σημείο.
Σε ένα προσφάτως ανακαινισμένο νεοκλασσικό κτίριο επί της συμβολής των οδών Πατησίων και Ηπείρου προτίθονται να μεταφέρουν τους παράνομους εισβολείς της Νομικής. Αυτοί βέβαια ούτε που το σκέφτονται να κουνηθούν από την θέση τους αφού άλλα τους είχαν υποσχεθεί οι υποκινητές τους και μπροστά σε άλλα βρίσκονται.

Αξίζει όμως να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται ανάμεσα σε τρείς μόνιμες καταλήψεις αναρχικών και άλλων παρακρατικών. Την κατάληψη του Πολυτεχνείου, την κατάληψη της ΑΣΟΕΕ και την κατάληψη "Σκαραμαγκά"


Όπως όμως φαίνεται αυτή η πρόταση ναυαγεί έτσι κι αλλιώς αφού η ιδιοκτησία δείχνει να υπαναχωρεί με το ενδεχόμενο το κτίριο να μην φυλάσεται από την Αστυνομία όπως ζητούν οι λαθρομετανάστες και οι διακινητές τους.


2 σχόλια

  1. Έξω αλήτες απ'την ΕΛΛΑΔΑ μας.Εσείς και αυτοί που σας υποστηρίζουν. Εθνικισμός τώρα . Έλληνες στα όπλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.