Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ Νέα απίστευτη πρόκληση είχαμε πριν μια ώρα περίπου απο τους τούρκους και πάλι στο ...

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ


Νέα απίστευτη πρόκληση είχαμε πριν μια ώρα περίπου απο τους τούρκους και πάλι στο Ανατολικό Αιγαίο στο οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να εδραιώσουν την συνδιαχείριση και την αλλαγή του status quo στη θάλασσά ΜΑΣ. Συγκεκριμένα 6 τουρκικά μαχητικά (4 f16 και 2 φωτογραφικά που σάρωσαν όλη την περιοχή) εισέβαλαν στον εναέριο χώρο μας και πέταξαν πάνω απο ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ!
Στις 1.08 πέταξαν πάνω απο το Φαρμακονήσι, λίγα λεπτά αργότερα πάνω απο το Αγαθονήσι και τράβηξαν προς την Αμοργό, την οποία στην κυριολεξία ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ! Στις 1.25 συνέχισαν και πέταξαν πάνω απο τους Φούρνους της Ικαρίας!
Οι τούρκοι στρατηγοί στέλνουν το μήνυμα
πως αυτοί κάνουν κουμάντο και χαράζουν την εξωτερική πολιτική, όσο και αν τα δικά μας χαϊβάνια προωθούν την ελληνοτουρκική... φιλία και... συνεργασία! Λίγες μόνο ώρες πριν την εκπνοή του έτους και καταπατώντας -για ακόμη μια φορά- την συμφωνία Γιλμάζ- Παπούλια του '98 οι μογγόλοι απαιτούν την συνδιαχείριση στο Αιγαίο ΜΑΣ! Η μοναδική απάντηση που τους πρέπει δεν είναι άλλη απο τον ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Για να σταματήσουν διαπαντός τις μαγκιές....

13 σχόλια

  1. "ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ"

    Άσε τις μεγαλοστομίες, "ΣΤΟΧΕ". Αφού ξέρεις ότι τόσα χρόνια δίνουμε κ.λο, τώρα θα αγριέψουμε;
    Φύλλο δεν θα κουνηθεί. Εμείς δεν είμαστε Ισραήλ, που τα έχει μέχρι τα γόνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην φωνάζετε ρε παιδιά!!! Έγινε αναχαίτιση! Δεν έγινε;;; Τουλάχιστον με τα μάτια από τον καναπέ του κοπρίτη του Μπεγλίτη και του στεριανού κήτους, που ακούει στο όνομα "πάγκαλους-σκατοκέφαλους -σαπιοκοίλιους". Χωρίς αστεία τώρα. Κάθε δευτερόλεπτο πλέον που περνά με τον Μινέικο-τσάντ στην εξουσία, φέρνει την χώρα πιο κοντά στην άβυσσο. Κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο για την σωτηρία της Ελλάδος από την πρασινοκοκκινομπλέ ληστοσυμμορία. Εξέγερση σε όλα τα μέτωπα ΤΩΡΑ. Αρκετά καθυστερήσαμε. Τι περιμένουμε;;; Τον πλήρη αφανισμό μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιο πιθανο ειναι ναβγει κανενας τρελος με καμια καραμπινα και να αρχισει να ριχνει στους μογγολους παρα να αντιδρασει δυναμικα η αεροπορια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 30/12/10 4:00 μμ

    Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε εδώ και 15 κοντά χρόνια, από την αποφράδα νύκτα των Ιμίων, μας έφερνε στο χείλος του γκρεμού. Η νυν κυβέρνηση έκλεισε έναν χρόνο στην εξουσία, δηλ. το 1/15 αυτής της περιόδου. Δεν φταίει μόνον αυτή.

    Τώρα είμαστε μέσα στο γκρεμό. Δεν το κατάλαβες ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην φωτογραφία του σχολίου το πρώτο αεροπλάνο είναι τούρκικο F-16 αλλά το δεύτερο είναι ένα EF-2000 που τα διακριτικά του δεν φαίνονται καθαρά. Που το βρήκαν οι Μογγόλοι;;; Απο ποιά "συνεκπαίδευση" είναι η φωτογραφία;;;; Ποιοί "σύμμαχοι" τους προετοιμάζουν για τα EF που μπορεί να προμηθευτεί στο μέλλον η ΠΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουρκία : Προς κατασκευή μαχητικού αεροσκάφους

    Kατά τα άλλα είναι Μογγόλοι, εν αντιθέσει μ' εμάς, τους πολιτισμένους, που όταν νικούσαμε στον Μαραθώνα, αυτοί δεν υπήρχαν! Πφφφ, ποιος τους λογαριάζει, καλέ;

    Μαντάμ Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EF 2000 ειναι η Eurofighter!Των Μογγολων παντως δεν ειναι.τους βαλαν οι πετραιλαικες εταιριες να κανουν τον μπαμπουλα στο Αιγαιο για να παρουν το πετρελαιο.Αλλα παντως τα βλεπω αυτα και μου αναβουν τα λαμπακια.Γιατι υπηρετησα ειδικες δυναμεις για να τρωει ο παγγαλος και ο καθε παγγαλος.
    Ελλας η Τεφρα.Μολλων Λαβε.παλιομογγολοι.βρηκανε και κανουνε,αυτο λεω μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑΧΟΥΝΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΠΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ"! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ) ΚΑΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσα χρόνια, τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας. Οι αντιδράσεις μας, περιορίζονται σε μερικά διαβήματα διαμαρτυρίας. Δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα αδέρφια μου. Ο Γιωργάκης το τόνισε, προτιμά να χαθεί λίγη από την εδαφική μας κυριαρχία παρά να έρθει σε σύγκρουση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. Πόσο έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω και τις διδαχές των προγόνων μας..Θλιβερό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυναμη και θαρρος αδελφια Ελληνες.Ολα θα αλλαξουν,αλλα πρωτα θα πρεπει να υποφερουν οι νεοελληνες.
    Και οταν με το καλο ξυπνησουμε και ριξωμε στον καιαδα τους πολιτικους,οι τουρκοι θα ειναι οι τελευταιοι στα προβληματα μας.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 8:54 πμ

    Καλά τα ευχολόγια, αλλά για τις γιορτές μόνο. Αν περιμένεις να ξυπνήσουμε, ... ζήτω που καήκαμε. Οι άλλοι "απέναντι" δεν περιμένουν, ξέρεις. Αν μέχρι σήμερα δεν έχουν προβεί σε επιθετικές ενέργειες, αυτό οφείλεται στο ότι και οι δύο ανήκουμε στο ΝΑΤΟ, το οποίο δεν θέλει πολεμική σύρραξη μεταξύ δύο μελών του.
    Άλλωστε, γιατί να κάνουν πολεμικές ενέργειες. Ούτως ει άλλως είμαστε του χεριού τους και αυτό το ξέρουμε κι εμείς κι αυτοί. Επιπλέον, μας καταλαμβάνουν σιγά-σιγά με τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που μας στέλνουν.

    Ο Τουργούτ Οζάλ, το είχε πει, άλλωστε. Δεν χρειάζονται πόλεμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αδέλφια , συνέλληνες , η μόνη λύση είναι η στρατικοποίηση όλης της χώρας και βεβαίως φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. palia me ton mboulh oloi ksesxizontan se paromoies Periptwseis,twra ola ta MME KO-KO-KO kanoun.
    Oute fwties eixame fetos,giati exoume Kybernhsh twra pou den afhnei kapoia atoma na bazoun fwtia sta dash giati apla...den xreiazete pia na baloun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.