Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ Με απόλυτη επιτυχία έληξε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής η μαζικότατη συγκέντρωση ...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Με απόλυτη επιτυχία έληξε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής η μαζικότατη συγκέντρωση και πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής.
Η προσυγκέντρωση των Εθνικιστών έγινε στην πλατεία «Σπαθί» ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, έχοντας την θερμή συμπαράσταση των Ελλήνων κατοίκων της πόλης. Αιφνιδιαστική ήταν η συγκέντρωση και για τις λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, οι οποίες προσπαθούσαν πάσει θυσία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και παρακαλούσαν τους υπεύθυνους της εκδήλωσης να μην πλησιάζει η συγκέντρωση το προξενείο.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας "Χρόνος" που αναφέρει:
Παρήλασαν κατά τετράδες, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φεϊγ βολάν για να κλείσει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής
Οι αντιπροσωπείες Θεσσαλονίκης, Διδυμοτείχου, Κάβαλας-Θάσου και Θράκης απηύθυναν μηνύματα, κατηγορώντας για προδοσία τα κόμματα που οδήγησαν την χώρα στον κατήφορο
Θα ξενυχτούν έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης μέχρι ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης να …ανακαλέσει τα περί Ατατούρκ
«Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού είναι οι νεοέλληνες που με την συμπεριφορά και την αδιαφορία τους αφήνουν να συμβαίνουν όλα αυτά τα δεινά που αντιμετωπίζει η χώρα μας», αυτό διακήρυξαν μέσα από μια θεαματική και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Κομοτηνής μαχητική συγκέντρωση τα μέλη της Χρυσής Αυγής απ΄ όλη την βόρειο Ελλάδα που έφτασαν με Ι.Χ. και λεωφορεία με άκρα μυστικότητα κατέβηκαν στο ηρώο Κομοτηνής. Εκεί 150 νεολαίοι παρατάχθηκαν κατά μήκος με τα πανό τους που δήλωναν την προέλευση και τον χώρο που εκπροσωπούσαν, είπαν τον εθνικό ύμνο και για ένα εικοσάλεπτο φώναξαν τα συνθήματά τους προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών που δεν ήξεραν τι γίνεται.
Οι εθνικιστές ντυμένοι με μαύρα ρούχα που είχαν τον ήλιο της Βεργίνας με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες, με ασπίδες και ναζιστικά σχήματα, κινήθηκαν ειρηνικά, άλλωστε αυτό το τόνιζαν ότι εμείς «είμαστε άρχοντες στις κινητοποιήσεις μας δεν προκαλούμε φθορές αν ήταν τώρα αναρχικοί θα χρειαζόσασταν διμοιρίες των ματ να σας προστατέψουν», είπαν απευθυνόμενοι στον κόσμο που κοιτούσε και δεν καταλάβαινε πως προέκυψε όλο αυτό. Αιφνιδιασμένη ήταν και η τοπική αστυνομία, η αστυνομική διευθύντρια Αθηνά Πετροπούλου εσπευσμένα είχε λάβει μέτρα με διακριτική παρουσία αστυνομικών, ενώ ήταν προφανές ότι τους έπιασαν στον ύπνο, αφού η κινητοποίηση έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εκδηλωθεί εν τη γενέσει της χωρίς να γίνουν αιτήσεις, να παρθούν άδειες και όλα τα σχετικά. Το να την σταματήσει κανείς ενώ ήταν ήδη σε εξέλιξη θα ήταν σαφέστατα παρακινδυνευμένο.
Στην συνέχεια σε παράταξη και σχηματισμό κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία που έσφυζε από ζωή λόγω της ηλιοφάνειας και του γεγονότος ότι ήταν η τελευταία Κυριακή ως εργάσιμη ημέρα του χρόνου και εκεί οι διάφοροι εκπρόσωποι των περιοχών από την Χρυσή Αυγή μίλησαν για την κινητοποίηση και τα μηνύματα που στέλνει ειδικά στον χώρο της Θράκης. Ποικιλία συνθημάτων για Αμερικανούς, Τούρκους, Ελλάδα και Κύπρο
Τα συνθήματα ακουγόταν σε συνεχή ριπή και τα περιείχαν όλα. Απαξίωση του πολιτικού συστήματος, πρόβλημα από την παρουσία λαθρομεταναστών, τουρκοποίηση της Θράκης και ξεπούλημα των φυσικών πόρων. Μεταφέρουμε κάποια από αυτά: «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Θράκη είναι ελληνική», «Έξω οι Τούρκοι από την Ελλάδα», «Κεμάλ, Εβρέν, δολοφόνε», «Έξω οι ξένοι από την χώρα», «Να κλείσει τώρα το προξενείο», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Λαός, στρατός εθνικισμός», «Τούρκοι, Μογγόλοι δολοφόνοι», «ΝΑΤΟ σημαίνει, Ελλάδα πουλημένη», «Ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά», «Έξω ο Αττίλας από την Κύπρο», «Ελλάς Κύπρος, Ένωση», είναι ένα μέρος των συνθημάτων που ακούστηκαν, ενώ οι ομιλίες έδωσαν αφορμή για να αναπτυχθούν οι θέσεις πυρήνων της Χρυσής Αυγής που όπως είπαν θα κλιμακώσουν τις επισκέψεις τους αιφνιδιαστικά πάντα, ότι θα υπάρχει συνεχής παρουσία και στον δήμο Θεσσαλονίκης για να ματαιωθούν τα σχέδια του νέου δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και στον δήμαρχο της Αθήνας Γιάννη Καμίνη.

ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Οι ομιλητές που πήραν το λόγο μιλώντας από τηλεβόα έκαναν αναφορές στην δράση της Χρυσής Αυγής που σήκωσε κεφάλι μετά υποψηφιότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην Αθήνα, λέγοντας ότι ξεκινούν μια οργανωμένη προσπάθεια να γίνουν «μαχητές του κόμματος και άλλοι ελληνορθόδοξοι πατριώτες που θα φυλάσσουν Θερμοπύλες», είπαν ότι είναι διατεθειμένοι να ξενυχτούν στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης να μην περάσουν οι ξεφτιλισμένες θέσεις που ακούστηκαν για το μνημείο Ατατούρκ και την μετονομασία της κεντρικής λεωφόρου της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στην Θράκη και σε όσους μουσουλμάνους δεν νοιώθουν Έλληνες αλλά αυτοπροσδιορίζονται ως «Τούρκοι» λέγοντας ότι δεν έχουν θέση στην περιοχή, ενώ καταγγέλθηκε η διασπαστική θέση του Τούρκου προξένου στην Θράκη ονομαστικά του κ. Σαρνίτς που θήτευσε στο Κόσσοβο και θέλει να δει να επαναλαμβάνονται εκείνα τα σενάρια και στην περιοχή μας. Πάντως οι διαδηλωτές ειρωνεύτηκαν την παρουσία των κομμάτων, βλέποντας ότι στην πλατεία ήταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ «με τον ήλιο που βύθισε την χώρα στο σκοτάδι αλλά και της Νέας Δημοκρατίας με τον πυρσό που επίσης συνέπραξε στο κατάντημά της», ενώ υπήρξαν δεκάδες αναφορές που συνέδεαν ετερόκλητα πράγματα όπως τους μετανάστες, την έλλειψη διπλωματίας, το Κυπριακό και άλλα.
«Ήρθαμε στην πόλη της Κομοτηνής να διαμαρτυρηθούμε για τις μεθοδεύσεις των Τούρκων πρακτόρων στην περιοχή και να δείξουμε ότι το ελληνικό κράτος έχει εγκαταλείψει εντελώς την Θράκη. Διαδηλώνουμε περίτρανα και περήφανα ότι η Θράκη είναι και παραμένει ελληνική για πάντα», θα πει μιλώντας στο «Χ» ο Μιχάλης Τσακίρης υπεύθυνος Θεσσαλονίκης.
Βλέπουμε πολλά νέα άτομα, στις τάξεις της Χρυσής Αυγής υπάρχουν άτομα που ήρθαν από άλλες περιοχές στην Κομοτηνή;
-Οι περισσότεροι είναι εργάτες, φοιτητές, εργαζόμενοι, επιστήμονες, από όλες τις τάξεις και απ΄ όλες τις πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Είναι καθαρά ειρηνική διαδήλωση, εξάλλου η πολιτική επιρροή του κινήματός μας έχει εδραιωθεί πλέον και μετά τις τοπικές εκλογές και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για την σωτηρία της πατρίδας μας», κατέληξε.

3 σχόλια

  1. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια της Χρυσης Αυγης για την πρωτοβουλια που πηραν οπως και στα υπολοιπα ατομα εθυνικιστικων-πατριωτικων οργανωσεων.Ηταν μια κινηση που απο καιρο επρεπε να ειχε γινει.Εδειξε σε ολους αυτους που ονειρευονται....μειονοτητες και ξερω γω τι αλλο,πως υπαρχουν ανθρωποι που αντιστεκονται.Τελος ειδικη αναφορα θα ηθελα να κανω στα πολλα νεα μελη και φιλους που προξενησε ακομη και την απορια της δημοσιογραφου που καλυπτε την συγκεντρωση..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ..ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός ήταν!!!!!Άντε να 'χουμε κι άλλα τέτοια!!!!Συγχαρητήρια στα παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.