Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΑΔΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!

ΞΕΣΑΛΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΕΛΕΩ ΚΑΜΙΝΗ... Ομάδα περίπου 50 Αφγανών προσπαθεί να εισέλθει εντός του Δημαρχείου Αθηνών, στην πλατεία Κοτζιά. Επ...

ΞΕΣΑΛΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΕΛΕΩ ΚΑΜΙΝΗ...

Ομάδα περίπου 50 Αφγανών προσπαθεί να εισέλθει εντός του Δημαρχείου Αθηνών, στην πλατεία Κοτζιά. Επικεφαλής της ομάδας αυτής, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κωνσταντίνου. Διαρτύρονται για την στάση της δημοτικής αστυνομίας που προβαίνει σε κατάσχεσεις των παράνομων προϊόντων που πωλούν σε ολόκληρο το κέντρο των Αθηνών, ενώ επαναλαμβάνουν το σκηνικό σκισίματος ιερού μουσουλμανικού χειρόγραφου! Πήραν θάρρος φαίνεται από την χτεσινή απουσία συντεταγμένης αντίδρασης από τους Αθηναίους, που τους επέτρεψαν να μετρέψουν το ιστορικό κέντρο σε απέραντο τουρκομαχαλά και παράρτημα της Μέκκας στην Ελλάδα. Τα ψέμματα τελείωσαν την περασμένη Κυριακή...

20 σχόλια

  1. Ο εβραίος Κωνσταντίνου δημιουργεί προβλήματα για να επέμβει η τουρκία ως η δήθεν προστάτιδα των μουσουλμάνων επί βαλκανικών εδαφών και να αποκόψει την Β. Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο. Το νου σας και τα μάτια σας ορθάνοιχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ..ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ.ΤΩΡΑ???ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!!!!!!ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ,ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ!!!!!!ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΛ.ΑΣ....Αυτή την ώρα περίπου 300 αλλοδαποί βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις, προκειμένου να λήξει εκεί η αντιπαράθεση.
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα αυτα ειναι μαλακιες. τιποτα δε σκιστηκε τιποτα δεν καηκε. φανταστητε οτι σοφοκλεους και γερανιου υπηρχαν αλλοδαποι με καδρονια οι οποιοι χτυπησαν εναν της διας μαλλον. και μεσα σε 5 λεπτα ηταν στην πειραιως με πανο μεγαλο το οποιο δεν φτιαχνεται σε 5 ουτε σε 15 λεπτα. τυχαιο; δε νομιζω. καποιος τους το ειχε ετοιμο ποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια αυτο που σας εγραψα ειναι αληθεια. δε βλεπω να φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χειριζονται το θεμα οπως παντα με ο,τι να 'ναι τροπο.Υστερα σου λεει οτι ειμαστε ακραιοι.Ναι ρε,ειμαστε ακραιοι οταν διακυβευεται το συμφερον της πατριδας.Ως εδω και μη παρεκει.Το πραγμα μιλαει απο μονο του.Η' τωρα ή ποτε.Σε αυτες τις δυσκολες ωρες για την πατριδα πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι και αποφασισμενοι και να μην ακουμε ουτε να φοβομαστε τους απλυτους.!Η θα μας φανε ή θα τους φαμε.Με το να συζηταμε εδω μεσα δεν κανουμε τιποτα.Αρκετα.Ισως καποιοι απο εμας επαναπαυομασταν.Αλλα τωρα,ειναι η στιγμη της δρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν οι αναρχικοι τουs ελεγαν χοιρινα τελικα δεν ειχαν αδικο.Αs στησουν και κωλο οι μπατσοι μηπωs καποιοs σκατοχρωμοs εχει τιποτα..ορεξειs.Για τα γουρουνια τηs αστυνομιαs δεν προκειτε ποτε να στεναχωρηθω.Τα θελουν και τα παθαινουν.Οπλα εχουν,γκλομπ εχουν, τουs νταηδεs στα γεροντακια ξερουν να κανουν μονο οι αθλιοι.
    Τα γεγονοτα αυτα θα γινονταν και ηταν αναμενομενα και να περιμενετε και πολυ χειροτερα.Τωρα για το μουλοσπερμα τον Κωνσταντινου τι να πω? Σε αλλα κρατη η' αλλα καθεστωτα απλα θα ειχε εξαφανιστει μυστηριωδωs. Δυστυχωs οι εποχεs χρειαζονταν εναν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ και ολοι θα γινονταν μπαλαρινεs.Tωρα εχουμε κατι καρικατουρεs λεμεδεs σαν τον Παπουτση και τον Χρυσοχοιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 18/11/10 2:58 μμ

    Αν είχαμε μάτια "ορθάνοιχτα" σαν τα δικά σου, θα είχαμε προ πολλού χαθεί.

    Όποιος δημιουργεί προβλήματα είναι, κατ' εσέ, Εβραίος. Μόνο που δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου ότι, στην παρούσα φάση, οι σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας είναι στο ναδίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 18/11/10 3:53 μμ

    >ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ.<

    Δεν ξευτελίστηκε η ΕΛ.ΑΣ., αλλά το ελληνικό κράτος. Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει ότι την διατάξουν. Μετά, όμως, θα βγουν οι διάφοροι "προοδευτικοί" και θα φωνάζουν για υπερβολική βία κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να πάρουν ένα γαλονάκι παραπάνω οι προσκυνημένοι υψηλόβαθμοι της ΕΛΑΣ θυσιάζουν σαν αρνιά τους απλούς αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H συντριπτικη πλειοψηφεια των τριτοκοσμικων αλλοδαπων που εχουν κατακλυσει την Αθηνα και αλλες περιοχες τηε ελλαδας ειναι λαθρομεταναστες και προερχονται απο μουσουλμανικες χωρες.

    Η μεγαλη πλειοψηφεια αυτων ειναι φανατικοι θρησκοληπτοι και ισλαμοφασιστες που προερχονται απο χωρες οπως πακισταν, αφγανισταν, σομαλια κλπ.

    Ολοι οι αυτοι οι λαθρομεταναστες εχουν ισλαμο-φασιστικες αποψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα επεισοδια σημερα στη πλατεια κοτζια απο παρανοικους λαθρομεταναστες ισλαμοφασιστες παρεα με τον επίσης παρανοικο ακροαριστερο κωνσταντινου του ανταρσυα αποδυκνειουν οτι στην ελλαδα εχουν μπει χιλιαδες λαθρομεταναστες ακραιοι ισλαμιστες που υποστηριζονται απο περιθωριακα μελη της ακρας αριστερας.

    Εαν για υποτιθεμενα σκισιματα του φασιστοβιβλιου κορανιου γινονται εξεγερσεις, φανταστειται τι θα κανουν οι ισλαμοφασιστες για αλλα.

    Και βιαια επεισοδια για ενα κωλο-βιβλιο του 7ου αιωνα δειχνουν το ποσο επικινδυνοι για τη δημοσια ασφαλεια ειναι μερος των μουσουλμανων.

    Θα επιστρεψουμε στο μεσαιωνα με ολους αυτους που σιγα σιγα βυθιζουν τη χωρα μας στο σκοταδισμο τους.

    Οι ακροαριστεροι που βοηθουν τους ισλαμιστες θα ειναι οι πρωτοι που θα απαγχωνιστουν απο τους ισλαμιστες.

    Η βοηθεια τους προς τους ισλαμιστες ειναι σαν να αγοραζουν το σχοινι που θα τους κρεμασει.

    Ολοι αυτοι που εχουν εισελθει στην ελλαδα δεν μπορουν και δεν θελουν να ενταχθουν στην ανωτερη κουλτουρα μας. Η κουλτουρα τους ειναι τριτοκοσμικη και ξενη προς τη δικη μας.

    Η ευρωπαικη κουλτουρα μας ειναι ανωτερη απο τη καθυστερημενη ισλαμικη. Ειμαστε περηφανοι για αυτο.

    Οσοι θελουν να μετατρεψουν την ελλαδα σε ενα πολυπολιτισμικο ναυαγιο ειναι αφελεις.Η κουλτουρα των λαθρομεταναστων ειναι τριτοκοσμικη, καθυστερημενη, φασιστικη και ρατσιστικη.

    Οι πολιτικοι εχουν καταφερει να μετατρεψουν την ελλαδα σε καταφυγιο του εξτρεμιστικου ισλαμ και της τρομοκρατιας.

    Πρεπει επιτελους να σταματησουμε να δειχνουμε ανοχη στους μη ανεκτικους ισλαμοφασιστες που εχουν εισελθει παρανομα στη χωρα.

    Πρεπει να γινουν μαζικες απελασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SPARTAN ηρέμησε λίγο με τους αστυνομικούς και αυτά που γράφεις για χοιρινά οχι εδώ,υπάρχει και το ΙΝDYMEDIA να βγάλεις τα απωθημένα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 18/11/10 6:43:

    Σοβαρέψου... τουρκια και ισραηλ ειναι το ιδιο πραγμα, ολη η ανθρωποτητα τα ξερει πια. ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Ω ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 18/11/10 10:44 μμ

    ΜΛΜ, όπως λέγαμε στον στρατό.
    ΜΛΜ = Μικτός Λόχος Μεταφορών, ή Μη Λες Μ.κίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι εγινε φιλαρακο ανωνυμε 9:05? Σε ενοχλει η αληθεια η' μηπωs εισαι μπατσοs? Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει χουντα θα γραφω οπου θελω.Απλα αυτη η καραμελα με την αστυνομια πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη.Αυτα τα καραγκιοζακια με στολη δεν θα κρυβονται παντα πισω απο "διαταγεs" για να μην πρατουν τα αυτονοητα.Στα ζορια ειναι παντα κοτεs και την αλητεια και τα κομπλεξ τουs τα βγαζουν χτυπωνταs συνταξιουχουs και πουλωνταs "μουρη"σε ανυποπτο χρονο και σε ανυπαρκτα θεματα.Οταν εχουν απεναντι τουs σκληρουs τυπουs,τρωνε ξυλο,τουs παιρνουν τα οπλα,τα αυτοκινητα,τουs ξεβρακωνουν και γενικοτερα δειχνουν τη γυμνια τουs. Ποτε δεν καταλαβα γιατι ο χωροs ο δικοs μαs τουs εχει σε τοσο μεγαλη εκτιμηση απο τη στιγμη που δεν το αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΛΠ) ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ.ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 18/11/10 2:58 μμ.
    ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΡΚΙΑ = ΙΣΡΑΗΛ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΑΦΕΛΗΣ.

    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (ΚΑΜΙΝΗ ΜΕ 15% ΔΗΛ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΓΙΑΤΙ;

    ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΟΠΥΡΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ; ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. ΗΡΘΑΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΡΘΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

    Ο ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΩΝΙΩΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΩΦΕΡΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΠΕΡΑΙΩΘΕΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, Η ΒΙΑ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (;) ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(;) ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(;)ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΟΤΑΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 15%
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΛ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΓΜΑΤΙΚΟ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΕΝΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ=ΜΙΤ=ΣΙ.ΑΙ.ΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ

    ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 2:03 μμ

    >ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΑΦΕΛΗΣ.<

    Μέχρι σήμερα, είθισται αυτός που ισχυρίζεται κάτι να το αποδεικνύει κιόλα, με σοβαρές πηγές και επιχειρήματα και όχι να παραπέμπει τον άλλον να ψάχνει για αποδείξεις. Άλλαξε αυτό;

    Κατά τα λοιπά, πρέπει να μας εξηγήσεις πού βασίζεις εκείνο το ΤΟΥΡΚΙΑ=ΙΣΡΑΗΛ. Ομολογώ πως δεν το βλέπω.

    Ολόκληρο κατεβατό γεμάτο αυθαίρετες αρλούμπες. ΜΛΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.