Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ Ο ΚΡΑΣΙΟΦΤΙΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

"ΛΑΙΛΑΠΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ", ΕΝΩ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ, Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ! Σε εμφάνι...

"ΛΑΙΛΑΠΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ", ΕΝΩ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ, Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

Σε εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του MEGA, "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA", ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης, στηριζόμενος από Πασόκ και αριστερές συνιστώσες, ο γνωστός και μη εξαιρετέος για ανθελληνικές απόψεις και σχεδιασμούς, κάλεσε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης να ξυρίσει τα γένια του, να βγάλει τα ράσα του και να πολιτευθεί, επειδή φαίνεται να τον έτσουξε -όπως άλλωστε συνηθίζει να το "τσούζει" ο Μπουτάρης- η δημόσια τοποθέτηση του μαχητή Μητροπολίτου ότι δεν θα τον στηρίξει και η άρνησή του να του δώσει το χέρι σε λειτουργία της Μητρόπολης, όπου και παρευρέθηκε ο φαρισαίος και άκρως υποκριτής Μπουτάρης για να πείσει τους Έλληνες, ως άλλος Παπανδρέου, πόσο Χρισατιανός είναι! Μεταξύ άλλων, δήλωσε για τον τωρινό ανύπαρκτο για το χριστιανικό του ποίμνιο, Ιερώνυμο, ότι είναι ότι καλύτερο μετά την λαίλαπα του Χριστόδουλου. Τόσο πολύ φαίνεται να τον ενοχλεί ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ακόμη και μετά θάνατον, ώστε τα συμλέγματά του να μην μπορούν να ξεπεραστούν ακόμη και με την βοήθεια των κορυφαίων ψυχοθεραπευτών.
Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να αποφασίσουν με σοβαρότητα στον επερχόμενο β΄εκλογικό γύρο, αποδεικνύοντας, ότι η κουλτούρα και τα εθιμοτυπικά ήθη της πόλης δεν συμβαδίζουν με κρασιοφτιάχτες β΄ κατηγορίας, αρκουδιάρηδες υπερήλικους και υποκριτές καρεκλοκένταυρους, που στηρίζονται ξεκάθαρα από ξένα κέντρα και με ανυπομονησία περιμένουν να παραδώσουν την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας στους φίλους τους, τους Βούλγαρους.

Ε.Μ.

15 σχόλια

  1. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ-Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kopse "fatsa" VGALE SYMPERASMA!!

    EIME O MPOUTARHS
    KRASOFTIAXTHS ARKOUDIARHS
    AGAPAW OLA TA "LA8RAIA"
    EIXA KAI MIA "FILH" MOU EVRAIA.

    DEN MOU ARESEI NA AKOUW GIA ELLADA
    BLEPW THN XWRA SAN MIA AGELADA
    MHPOS XREIAZWME GIATRO?
    8ELW NA ME KATAPSIFHSETE,AMESWS STO LEPTO!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα...πολύ καλό Βυζαντινέ!! Μπράβο!
    * Έλληνας πατριώτης απο εξωτερικό *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giasou File Ellhna patriwth apo to ekswteriko,TIN ALH8EIA GRAFOUME GIA OLOUS AUTOUS TOUS ARKOUDIAREOUS,POU FWNAZOUN KAI OURLIAZOUN KAI YPOSTIRIZOUN TA DH8EN DIKAIA TOU KA8E KERATA,
    ENW APOSIWPOUN KAI DEN LENE KOUBENTA KAI TA DIKAIA TOU ELLHNA.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι οι συναγωνιστές μας στην Θεσ/νίκη να ψηφίσουν Γκιουλέκα. Το λέω εγώ (για να προλάβω αντιδράσεις) που δεν έχω ψηφίσει ποτέ σε 2ο γύρο δημοτικών εκλογών. Πιστεύω ο ευρύτερος εθνικιστικός χώρος μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε (όπως και να το κάνουμε η Χρυσή Αυγή είναι μεγάλο κομμάτι του χώρου μας) πρέπει να δείξει ουδετερότητα στον δεύτερο γύρο μην συμμετέχοντας. Αλλά όταν έχεις μπροστά σου τόσο μεγάλους ανθέλληνες δεν μπορείς απλά να κλείσεις τα μάτια. Έστω και με βαριά καρδιά ο τύπος δεν πρέπει για κανένα λόγο να εκλεγεί δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιος και να βγη απο τα κατακαδια μονο κακο θα βρη την Ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Butari είναι σλοβένος στην καταγωγή από την περιοχή Butari στην οποία παράγουν κρασιά. Οι σλοβένοι μεταξύ των άλλων υποστηρίζουν πως οι Πελασγοί ήταν ... σλοβένοι στην καταγωγή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ψυχή του κάθε ανθρώπου, αποτυπώνεται στο πρόσωπό του. Παρατηρήστε το εν λόγω πρόσωπο για να καταλάβετε τι σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12/11/10 8:52 πμ
    Πόσα θες να μας τρελάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τέτοια φάτσα. τον Μπουτάρη ούτε να τον δω δεν μπορώ.
    Φτάνει πια να τελειώσουν οι εκλογές και να ησυχάσουμε απ' αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που σας πείραξε είναι η κόντρα με τον παπά, έτσι δεν είναι? Οι ικανότητες του κάθε υποψηφίου είναι το τελευταίο που ζυγίζουμε. Αυτή η νοοτροπία μας έφερε σε αυτό το χάλι, και έπεται συνέχεια γιατί εσείς μυαλό δεν βάλατε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΛΕ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝΕ ΠΑΡΕΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κόλλημά σου ρε συ είναι απίστευτο! Εσύ αυτό κατάλαβες μετά απο τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με τον Μπουτάρη;;; Βγάλε επιτέλους τις παρωπίδες! Έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηρεμα. Το οτι ειναι οινοπαραγωγος δεμ ειναι κακο. Το κακο ειναι οτι δεν εχει θεραπευθει απο τον αλκοολισμο που ειχε . θεραπευτηκε (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. STHN ATHINA ME TO 20TS 100 TWN PSIFWN OI LATHROMETANASTES & OI KINAIDOTHOLOKOULTOURIARIDES PSIFISOUN KAMINH...MHN DIAMARTYRESTE LOIPON GIA TO OTI THA PATHETE STO MELLON GIAOURIDES! SAS AXIZEI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.