Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ... "INDYMEDIA"!

ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ; Βίαιη επίθεση σε βάρος του "Έλληνα" πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και &q...

ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;

Βίαιη επίθεση σε βάρος του "Έλληνα" πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και "συνομωσία από BBC" σε βάρος του καταγγέλει ... το αντιεξουσιαστικό Indymedia! Όχι βέβαια το Indymedia Θεσσαλονίκης το οποίο έχει κλείσει εδώ και χρόνια καταγγέλοντας ΕΥΘΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ στην τελευταία ανακοίνωσή του αλλά το αθηναϊκό και συγκεκριμένα:

Με τίτλο: "Μια ακόμη αποκάλυψη του τι είναι η δημοσιογραφία" διαβάζουμε στην αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα:

"με αφορμή το παπούτσι που πέταξε ένας φασίστας στη διεθνή έκθεση στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύφθηκε ότι η φάση ήταν στημένη(πληρωμένος από το BBC o γιατρός;) και προετοιμασμένη από ξένους δημοσιογράφους και τηλεοπτικό κανάλι. "
Και παραθέτει αυτά που γράφει κάποιος Χρ. Τελίδης:

"Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τους λιγοστούς ακροδεξιούς και τη συμμετοχή ενός τηλεοπτικού συνεργείου, στο στήσιμο ενός βίαιου γεγονότος κατά του Ελληνα πρωθυπουργού (!!!) δεν περιποιεί τιμήν στη δημοσιογραφία και στο BBC. "

"Λίγοι ακροδεξιοί, μετρημένοι στα δάκτυλα, ήταν που παραπλανητικά εμφάνιζαν δήθεν χιλιάδες μέλη με χιλιάδες παπούτσια, τα οποία δήθεν θα πετούσαν κατά του Γ. Παπανδρέου και των υπουργών."

"Το συνεργείο το μόνο που κατέγραψε κι απαθανάτισε από την προηγουμένη ήταν μερικά μόλις ζευγάρια παπούτσια μέσα στο αυτοκίνητο του ακροδεξιού γιατρού. "

"Το γεγονός ότι επρόκειτο τελικά για "«φρι λάνσερ» δεν απαλλάσσει από ευθύνες, αν και οι αρμόδιοι του BBC, μάλλον πληροφορημένοι για τις πραγματικές συνθήκες που έγινε αυτό το «ρεπορτάζ», έσπευσαν να το αποσύρουν λίγες ώρες αργότερα."

->Οπότε αλληλεγγύη στον διωκόμενο πρωθυπουργό!

3 σχόλια

  1. Όποιος παρατηρήσει καλά το βίντεο με την ρίψη του παπουτσιού, θα δει έναν τύπο με άσπρο κουστούμι και "υπηρεσιακό" ακουστικό πλάι στον γιατρό, ο οποίος τον παρακολουθεί κατά πόδας με ύφος δήθεν αδιάφορο. Μόλις δε ο γιατρός σκύβει να βγάλει το παπούτσι του, αμέσως σκύβει και ο εν λόγω τύπος, ο οποίος όμως λόγω σωματικής διαφοράς από τον γιατρό, αδυνατεί να αποτρέψει την ρίψη. Και μετά πέφτει επάνω του αποκαλύπτοντας το φορητό ραδιοτηλέφωνο και το όπλο του, κλπ.,κλπ.. Από αυτό το γεγονός είναι "ηλίου φαεινότερον" ότι ο γιατρός παρακολουθείτο κατά πόδας, επειδή η πράξη αυτή (ρίψη παλαιών παπουτσιών εναντίον των κυβερνόντων χαχόλων) είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του "πατριωτικού μετώπου" σχεδόν ένα μήνα πριν. Οπότε ήξεραν τι και πως, γι'αυτό και η "κατα πόδας" παρακολούθηση του εν λόγω γιατρού. Τώρα τα φερέφωνα του πασοκιστάν που ξελαριγκιάζονται ότι το BBC (αν είναι δυνατόν) το είχε στείσει, μόνο γέλια στο παρδαλόν ερίφιο προκαλούν. Το βίντεο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του "πατριωτικού μετώπου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακροδεξιός πέταξε παπούτσι στον Παπανδρέου

    από @@ 12:30μμ, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010
    (Τροποποιήθηκε 4:11μμ, Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010)
    Τι τους κοιτάμε;

    Την ώρα που ο Πρωθυπουργός ολοκλήρωνε την επίσκεψή στα περίπτερα της ΔΕΘ και αποχωρούσε από τον χώρο της εκθέσεως, ένας άνδρας πετάχτηκε μέσα από το πλήθος και πέταξε ένα παπούτσι εναντίον του Πρωθυπουργού. Άμεση
    ήταν η αντίδραση της προσωπικής ασφάλειας του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που υπήρχε στην περιοχή. Συνέλαβαν τον επιτιθέμενο και τον οδήγησαν με περιπολικό στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

    1205688
    απο μμε

    από . 1:02μμ, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010
    Στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα προχώρησε το Σάββατο η αστυνομία, ο οποίος προσπάθησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό στους χώρους της ΔΕΘ και να του πετάξει ένα παπούτσι.
    Ο άνδρας πλησίασε τον κ. Παπανδρέου, την ώρα που ο επισκεπτόταν ένα από τα περίπτερα της 75ης ΔΕΘ.
    Ο άγνωστος πέταξε προς την κατεύθυνση του πρωθυπουργού ένα παπούτσι χωρίς να τον πετύχει.
    Αμέσως η ασφάλεια του πρωθυπουργού ακινητοποίησε τον άνδρα και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.
    Ο 60χρονος βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
    -------

    Σε βιντεο που εδειξε ο αντ1 πριν λιγο οι μπατσοι-μπραβοι του γιωργακη εχουν ριξει στο εδαφος τον ανθρωπο και το κτυπανε φανερα.

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ
    Αυτή την ανάρτηση εσείς τη λέτε ότι είναι υπέρ του πρωθυπουργού;
    ΚαλΆ τοση σαπιλα ΈΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΑΣ;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι ειναι οι αντιεξουσιοστες με τον παπανδρεου πως προκυπτει απο το κειμενο..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.