Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ... «Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους α...

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

«Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες», δήλωσε χθες ο Γ. Παπανδρέου στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί εκτός προγράμματος, για να παραστεί στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του νοσοκομείου και της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τόνισε ότι το άνοιγμα των δομών του κράτους σε Ρομά και μετανάστες αποτελεί προτεραιότητα, τόσο δική του όσο και της κυβέρνησης. Η συνεργασία του «Θεαγένειου» με την οργάνωση, αφορά τον προληπτικό έλεγχο για καρκίνο ατόμων που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες όπως οι Ρομά και οι μετανάστες. Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» θα προωθούν τον πληθυσμό προς το νοσοκομείο, ώστε να ελέγχονται προληπτικά για διάφορες μορφές καρκίνου.
Ο άνθρωπος δυστυχώς μας επιβεβαιώνει συνεχώς,είναι πολύ επικίνδυνος και εκτός τόπου και χρόνου...
περισσότερα http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_7247.html

7 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΟΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΠΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΙΓΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΓΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ (ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΟΙ ΡΟΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπικινδυνος και εντελως gtp ειναι ο ΓΑΠ.. μιλαμε καθε φορα με αφηνει και με λιγοτερες τριχες.. σε λιγο θα γινω σαν τον κοτζακ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου φαίνεται ότι θα αναγκαστούμε εμείς να φύγουμε από την Ελλάδα για να γλυτώσουμε από τους τσιγγάνους και όλα τα αποβράσματα της Αφρικής,της Ασίας και των Βαλκανίων.Ψήφος στην Χρυσή Αυγή και ο εφιάλτης ίσως τελειώσει.Άμα πάρει ένα καλό ποσοστό οι κομμουνιστές(ΚΚΕ) οι σοσιαλΗστες(ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ)και οι ψευτοπατριώτες(ΛΑΟΣ,ΝΔ) θα χάσουν τον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Brhke o Gyftos(TZEFRY) tin Genia tou kai anagaliase h Kardia tou ....
    OSW GIA TOUS GALOUS ::ARE ILI8IOI KOUTOFRAGKOI!!, GIATI DEN PARADEIGMATIZESTE APO EMAS TOUS INDIANOUS(ELLHNES) TWN BALKANIWN?

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πάνε να ρωτήσουν οι πασοκοσυριζαιοι οποιονδήποτε Ρουμάνο βρουν μπροστά τους τι σημαίνει Ρομα
    Σφάξιμο για το τίποτα.
    Αυτό σημαίνει Ρομα.
    Ούτε η δικτατορία του Τσαουσέσκου δεν μπόρεσε να τους κάνει καλά.
    Αλήθεια τόσα συντρόφια του ΚΚΕ έζησαν στην Ρουμανία γιατί δεν ανοίγουν το στόμα τους να πουν την αλήθεια.
    Γιατί αυτοί τους ξέρουν πολύ καλά .Αλλά τσιμουδιά , βρωμοχαφιεδες του καθεστώτος ήταν στην Ρουμανία και τους μισούσαν όλοι οι Ρουμάνοι .
    Αντιρατσιστες εδώ.

    Ζήτω η νέα τάξη πραγμάτων.
    Πάει με τρέλανε ο ΓΑΠ και τα δεκανίκια του.

    Υ.Γ. Ουδεμία σχέση έχουν οι τσιγγάνοι της Ελλάδος με τους εγκληματίες Ρομα.
    Είναι η μέρα με την νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eee, tora ti na po;;

    Sta tsakidia, ston agyristo;

    O Jeffrey kala kanei tin douleia tou, ta afentika tou ton antamivoun kala.

    H8ela na h3era oi Ellines pou ton psifizoun afton kai tous allous prasino-kokkino-ble prodotes tou
    E8nous den ntreponte;

    Paidia, Ellinesssss!!!!!!!!!!!Sas parakalo h Ellada xanetai,min psifisete ta ka8ikia rixte tous olous stin avysso ekei pou anikoun.

    Mono h Xrysi Aygi kai o Mixaliolakos 8a sosoun tin katastasi.Fantastite tin apopli3i pou 8a pa8oun ta ka8armata me tin eklogi tis Xrysis Aygis!!

    Ektos kai ean h fotografia pou synodeyei to ar8ro 8elete na ginei pio megali pragmatikotita apo oti einai tora.

    H eklogi einai diki sas, kai oi arxaioi progonoi mas koitoun kai mas krinoun apo ton Olympo..As tous apodei3oume oti eimaste a3ioi apogonoi tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 15/9/10 7:20 μμ
    OXI ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.
    ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ.
    ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ ΑΧΛΑΔΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.