Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Ο γνωστός για την αγάπη του στους λαθρομετανάστες δήμαρχος Λάρισας Κ. Τζανακούλης παρα...

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Ο γνωστός για την αγάπη του στους λαθρομετανάστες δήμαρχος Λάρισας Κ. Τζανακούλης παραχώρησε το δημοτικό γήπεδο χάντμπολ σε Μουσουλμάνους χθές, κυρίως Πακιστανούς για να προσευχηθούν. Ντροπή για την ιστορία και τον πολιτισμό της Λάρισας. Τον δήμαρχο Τζανακούλη (ο οποίος είναι κολλητός της Ντόρας) σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα θα στηρίξει για τις εκλογές ο πατριώτης πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Καρατζαφέρης.
Στη Λάρισα, η τελετή οργανώθηκε από το Σύλλογο Πακιστανών Λάρισας, σε δημοτικό γήπεδο - κατόπιν σχετικής άδειας - όπου και συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 άτομα και προσευχήθηκαν στραμμένα προς την ανατολή. Εκτός από Πακιστανούς, συμμετείχαν υπήκοοι του Μπαγκλαντές, καθώς και άτομα από αραβικές χώρες. Πρόκειται για τη δεύτερη χρονιά που οργανώνεται στην Λάρισα τελετή μαζικής προσευχής για τη λήξη της σημαντικής αυτής θρησκευτικής γιορτής των Μουσουλμάνων.

5 σχόλια

  1. ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΗ
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
    Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΗ ΓΡΑΜΜΕΣ
    ΠΧ 10-09-2010 ΕΩΣ 20-09-2010 ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
    ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΤΑ ΦΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το «χρίσμα» σε Τζανακούλη και Παπαλό έδωσε η Νέα Δημοκρατία

    http://www.trikalanews.gr/article/15352/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξω όλοι οι ξένοι. Ενίσχυση της Χρυσής Αυγής , στροφή στον Εθνικισμό για να φύγει η σαβούρα. Τιμωρία παραδειγματική σε όλους όσους έβλαψαν το Έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κείμενο: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ

    Ακόμα ένας βιασμός διαπράχθηκε στη Νότια Κέρκυρα. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια 18χρονη, ενώ θύτης σύμφωνα με την ίδια ένας 37χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη.

    Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, η 18χρονη προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, και κατήγγειλε ότι μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Νότιας Κέρκυρας βιάστηκε από άγνωστο δράστη.

    Ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο, άγνωστος την έπεισε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, προφασιζόμενος ότι θα την μεταφέρει στην πόλη της Κέρκυρας.

    Αντί να ακολουθήσει τον δρόμο προς την Κέρκυρα, οδήγησε το αυτοκίνητο του σε ερημική αγροτική τοποθεσία. Εκεί μέσα στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας βία και απειλή βίας, την ανάγκασε να έρθει μαζί του σε συνουσία.

    Την έρευνα – προανάκριση για την ανακάλυψη του δράστη ανέλαβε η η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Μέσα από τις προανακριτικές ενέργειες, την 16.00 της 10.09.2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προσήχθη 37χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως ο δράστης του βιασμού.

    Η παθούσα αναγνώρισε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντός του οποίου έγινε ο βιασμός.

    Ο δράστης δεν συνελήφθηκε λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.