Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ

Αντιπροσωπεία των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα στο πλευρό των φορτηγατζήδων. Μοιράστηκε ...

Αντιπροσωπεία των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα στο πλευρό των φορτηγατζήδων. Μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο συμπαράστασης ενώ οι οδηγοί είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι το βράδυ αλλά και όσο χρειαστεί. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ , ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΔΝΤ). ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ.

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ. ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ – ΔΝΤ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ “ΠΙΕΣΕΙΣ”. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ (3/5/2010).


ΟΙ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ...


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''


3 σχόλια

  1. http://2.bp.blogspot.com/_GOJP6BkWmXY/TJiTkundbrI/AAAAAAAAahE/Boqd0YFxOc4/s1600/UNT83.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. htan k o Basileys stis kinhtopoihseis,opoy malista Epeythimithike apo to Lao... giati de to lete k ayto os eidhsh??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα. Γιατί να είναι κλειστό των φορτηγατζήδων και όχι των γιατρών;

    Σας θυμίζω ότι η Απριλιανή Δικτατορία είχα καταργήσει τα κλειστά επαγγέλματα και είχε κάνει πολύ καλά.

    Όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλα τα επαγγέλματα. Είναι απαράδεκτο εν έτει 2010 να υπάρχουν επαγγελματικά τσιφλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.