Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΓΩΝΑ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ! Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου , στις 16 Φεβρουαρίου είχε στείλει, με αφορμή το δημοσίευμα του «Συναξαριστή» στο φύλ...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, στις 16 Φεβρουαρίου είχε στείλει, με αφορμή το δημοσίευμα του «Συναξαριστή» στο φύλλο του «Π» της 14ης Φεβρουαρίου, επιστολή στην υπουργό Παιδείας, από την οποία ζητούσε «να μας γνωρίσετε αν συννόμως ή όχι αναγνωρίστηκε το διδακτορικό δίπλωμα της κ. Θάλειας Δραγώνα κι αν συννόμως ή όχι αυτή εξελέγη ως καθηγήτρια πανεπιστημίου».
Την απάντηση της υπουργού Παιδείας ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Καλαμίδας διαβίβασε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, ο οποίος ήδη την έστειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Εισαγγελέα κυρία Ράικου, με την παραγγελία να διερευνηθεί η νομιμότητα της εκλογής της κυρίας Δραγώνα ως καθηγήτριας πανεπιστημίου και η πραγματική διάσταση της υπόθεσης.

3 σχόλια

  1. Η δικαιοσύνη έχει χρέος να ξεβρωμίση τον τόπο από καθάρματα και ανθέλληνες τύπου δραγώνα , ρεπούση και άλλων που παριστάνουν τους ειδήμονες επί παντός επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ...Η ΚΥΡΑ ΘΑΛΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ,ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ:300 ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο διάστημα η Ελλάδα θα εβραιοκρατείται η δικαιοσύνη θα δικάζει μόνο τους Έλληνες.Η Δραγώνα επειδή μονίμως μάχεται το Ελληνικό στοιχείο οπως οι περισσότεροι εβραίοι πολιτικοί στην πατρίδα μας,το κωλοσύστημα θα την απαλλάξει και θα συνεχίσει με περισσότερο πείσμα τον ανθελληνικό της αγώνα.Έτσι εχουνε τα πράγματα..Οι μασόνοι θα νοιώσουνε φόβο μόνο όταν δούνε λαοθάλασσα εξω από το δικαστήριο και τους πολίτες να κρατούνε παλούκια στα χέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.