Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

... Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ "ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ" ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ.  "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΤΑ ...

...

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ "ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ" ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ. 

"ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!!!

Ενα φαινομενικά αθώο πανηγυράκι που στήνεται κάθε χρόνο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου "Πόζαρ" (στα βουλγαροσλάβικα πόζαρ σημαίνει λουτρά) στην Αριδαία της Πέλλας, μετατρέπεται σε όργιο προπαγάνδας με τραγούδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ, για μιά "ελεύθερη από τους Έλληνες Μακεδονία" που εκτελούνται δημοσίως στα βουλγαροσλάβικα για να μην καταλαβαίνουν όλοι οι παρευρισκόμενοι τι ακριβώς εννοούν. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος που ιδρύθηκε το 1983, είναι ο διοργανωτής αυτής της φιέστας που ονομάζεται "Ποζαρίτικα¨ και εμπλεκόμενοι μαζί του είναι αρκετοί ΓΝΩΣΤΟΙ στον "ΣΤΟΧΟ", όπως ένας παλιός Χωροφύλακας και έχουν σχέσεις κοινωνικοπολιτικές με την Ντόρκα Τζάκρη, η οποία τιμά το πανηγύρι κάθε χρόνο, και καταλαβαίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι λένε τα τραγούδια, ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ, αλλά προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα...

Πριν από λίγη ώρα οι διοργανωτές άρχισαν να διαμηνύουν δεξιά κι αριστερά ότι "μετά την αποχώρηση των επισήμων προσκεκλημένων 11 με 11:15 θα αρχίσουν τα δικά μας", ενώ και πάλι συγκροτήματα από τα Σκόπια και το ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ Μοναστήρι θα κάνουν την παρουσία τους δίνοντας ΟΝΤΟΤΗΤΑ στις διεκδικήσεις των ΝεοΚομιτατζήδων. 

ΤΟ ΠΟΣΟ ........ (ΣΙΚ!) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ (ΕΣΤΩ...) ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ Η ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!

"ΣΤΟΧΟΣ" (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

(Καλό θα είναι κάποιες Υπηρεσίες να ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι κάνουν ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και όχι για το τι μπορεί να κάνουν οι Έλληνες για να προστατέψουν την Αξιοπρέπεια τους και την Πατρίδα τους)

13 σχόλια

  1. ΕΥΠ πουλημένη?
    Κρατικές υπηρεσίες στρατός σε άδειες ακόμη?
    Αστυνομία? Μετά στόχε μου λες να έχω εμπιστοσύνη στην κρατική μηχανή, αφού μόνο απο το εθνόσημο πέρνω πια διαταγή γα#@%@$%Ω την δημοκρατία σας προσκυνημένοι.
    Επίθεση αδέλφια απο όλα τα μέτωπα.
    Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PWS,anarotieme PWS egine kai exoume gemisei me tosous Genitsarous?Kai oloi tous exoun Ypshla Posta,me Paxyles Amoibes.Apo ta Posta tous ayta,anenoxlhtoi ALWNIZOUN kata ths Patridas.An kapoios patriwths Ellhnas politikos(leme twra) eixe bolepsei olo tou to swi,kai to xwrio tou opws h Ntorkitsa,gia pote 8a ton eixan ksaposteilei?Alla h Ntorka einai ypo thn prostasia tou Amerikanou Forrest Gump mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ντοπιο αληθεια τι κανουν? Ενταξει κρατος δεν εχουμε. Το ξερουμε εδω και πολλα πολα χρονια αυτο. Οι ντοπιοι ομως? Πουλανε πατριωτισμο και στυλακι μακεδονομαχου μονο για τις ομαδες τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΥΒΟΣ DEN ΕΡΡΙΦΘΕΙ AKOMI
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ GIA NA MPORIS NA APODOSIS TA TOU KESAROS THA PREPI NA EHIS KE PSIHI. ALA DISTIHOS OI ELLINES TOU 2010 OHI PSIHI DEN EHOUN KE TO HIROTERO INE POS I MEGALI PLIOPSIFIA TON ELINON NIOTHOUN POS HORIS DINASTI I ZO-I- TOUS INE ANOSTI.IDOU KE O LOGOS POU DEN ANTISTEKONTE STIN IPODOULOSI. DIOTI TOUS EHOUN PISI POS TO NA ISE EFTIHISMENOS PREPI NA EHIS IPODOULO PNEVMA KE ELEFTHERO SOMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναγωνιστες Ελληνες οπως τα ματια ειναι ο καθρεπτης της ψυχης , ετσι και η "κυβερνηση" και το κρατος ειναι ο καθρεπτης της κοινωνιας.

    Το υπαρχον Ελληνικο πολιτευμα ειναι ακριβως αυτο που φοβηθηκαν και πολεμισαν ολοι ανεξαιρετως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡΕΣ.

    Η λυτρωση θα ελθει η απο την αφυπνηση των ραγιαδων, μονον αν πεταξουν στα σκουπιδια, οπου και ανηκη, το μοναδικο οπλο του εχθρου, που τους δηλητηριασε και τους σκλαβωσε με την βρωμερη προπαγαντα του η απο τον Δημιουργο μας.

    Κατα την ταπεινη μου γνωμη μαλλον το πρωτο ειναι πλεον αδυνατον !Καθ'οτι ο λαος ειναι βαρια ασθενης και ξεψυχαει !

    ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.

    Καλη δυναμη λοιπον σε ολους μας που δεν ναρκωθηκαμε απο τα δηλητηρια της κολασεως ( νεα ταξη )
    καλο αγωνα Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζι μας.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ" ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΦΑΣΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΗΡΩΪΔΕΣ" ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΙΝΗ, ΣΛΑΥΟΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Γ΄ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ). ΤΗ ΓΚΙΝΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΡΩΪΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη τι δεν μπορειτε να καταλαβετε? Οτι το μερος ειναι σφηκοφωλια? Οι πατριωτες ειναι η μειονοτητα. Τι φταιει...αγραμματοσυνη εκμεταλευση της ντοπιολαλιας-τοπικων χορων ψεματα προπαγανδα και καλιεργηση ανθελληνικου κλιματος. Καλιεργειται μισος εν μεσω των ομαδων και επιχειρουν σε διασπαση της χωρας. Ποσες φορες εχετε ακουσει ας κλεισουμε τα συνορα στην Λαρισσα να δουμε πως θα ζησουν κατω οι Αθηναιοι (διαιρεε και βασιλευε) Εδω οι Ηρακλειδεις σηκωσαν σημαιες των Σκοπιων...ΕΛΕΟΣ.
    Οταν διοργανωσε ο "Στοχος" τον περασμενο μηνα στην Φλωρινα πορεια.. Ειχε πολλους στα γυρω τραπεζια που ελεγαν οι Παοκτσηδες ειναι αραγε πιο τρελοι???? Μα τω θεο θα τρελαθω, και ας ειμαι ΠΑΟΚ. Πανω απ ολα η ΕΛΛΑΔΑ. εδω δεν βλεπουν οτι οι σκοπιανοι θα παρουν τα σπιτια τους οι ομαδες τους ενοιαζαν..Συχγαρητηρια παντως στους παοκτσηδες που ξεμπροστιασαν τους τουρκοφλωρους κανοντας τους να το βαλουν στα ποδια..
    Πολλα ειπα ισως κουρασα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκοπιανοι μεσα στο Δημοτικο Συμβουλιο και στο Δημο γενικοτερα.. Πανε σε κανενα πανηγυρι να μιλησεις για Ελλαδα να δουμε αν φυγεις οπως ηρθες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εδώ στο νομό Πέλλας υπάρχουν πάρα πολλοί εντόπιοι δηλ.αυτοί που μιλούν τη σλάβικη διάλεκτο,μισούν φανερά ή κρυφά εμάς τους πόντιους τους μικρασιάτες όσους δεν είμαστε δικοί τους.υπάρχουν χωριά αμιγώς εντόπικα.είναι ανθρωποι πονηροί οπισθοδρομικοί άξεστοι.στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΖΑΡ είναι όλοι εντοπιοι.στα Ποζαρίτικα τραγουδάνε και χορεύουν σκοπιανά(το είδα με τα μάτια μου)και καταφέρονται με μανία εναντιον όλων εμάς που δεν είμαστε εντοπιοι.είναι ξεδιάντροποι και τους αξίζει ένα γερό μάθημα.Η ΤΖΑΚΡΗ είναι εντοπια.βοηθάει και βάζει σε δουλειές όλους της φάρας της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο λαός δεν έχει όπλα . Ο στρατός δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει; Επι τέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει η Ελλάδα μας απ' τις βδέλλες και τους κηφήνες.
    Πόλεμος στους προσκυνημένους , τους ξεπουκημένους , στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μεχρι και εφημεριδες δινανε δωρεαν στα σλαβικα κ εγραγαν για μακεδονικο αγωνα και αλλα τετοια,οσο για το χωριο που γραφουν μερικοι,δεν τους υποστηριζουν ολοι,μονο οσοι τα παιρνουν χοντρα και εχουν συμφερον,την κυριακη το βραδυ πεξανε τα δικα τους και ηταν και η ντορκα εκει,χορευτικα απο σκοπια δεν φερανε μονο ενα χορευτικο απο την ουκρανια ηταν ολα τα αλλα ηταν ελληνικοτατα,ολο το πανυγυρι ειναι για 5-10 ατομα και για αυτους χαλαει η φημη του χωριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.