Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ....

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ... Έκτακτη είδηση και πάλι απο την Χειμάρρα, η οποία μας έφτασε απο την Ένωση Χειμαρριωτ...

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
...
Έκτακτη είδηση και πάλι απο την Χειμάρρα, η οποία μας έφτασε απο την Ένωση Χειμαρριωτών αποδεικνύει πως οι νοσταλγοί του Χότζα ζουν και βασιλεύουν και επιχειρούν να κατατρομοκρατήσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Η είδηση αναφέρει:
Πριν είκοσι λεπτά πυροβολήθηκε η καφετέρια του μέλους του ΔΣ της Ένωσης Χιμαριωτών και πρωτεργάτη των ειρηνικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για τη ρατσιστική δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, Κοκαβέση Παντελη. Η καφετέρια βρίσκεται στην περιοχή Γωνία του Λιβαδιού Χιμάρας.Αυτή την ώρα κλιμάκιο της Αλβανικής Αστυνομίας Χιμάρας βρίσκεται στο χώρο.Οι δράστες επέβαιναν σε κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Φόλκς Βάγκεν – σκαραβαίος. Στη διάθεση μας βρίσκονται ο αριθμός της πινακίδας και άλλες πληροφορίες. Νεώτερη ανάρτηση σε λίγο.

1 σχόλιο

  1. Η καταπάτηση των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών εκ μέρους τόσο ιδιωτών όσο και του ίδιου του αλβανικού κράτους, είναι ιστορία γνωστή και παλιά.

    Τεράστιες εκτάσεις έχουν μετατραπεί σε θέρετρα, τα οποία εκμεταλλεύονται διάφοροι επιτήδειοι, είτε απ' ευθείας είτε ενοικιάζοντάς τις από το κράτος.

    Χρόνια τώρα, υπό τα απαθή όμματα του αθηναϊκού κράτους, τελείται πολιτισμική γενοκτονία εις βάρος του ελληνικού στοιχείου στην Αλβανία, κατά τα τουρκικά πρότυπα εις βάρος των Κωνσταντινουπολιτών, Ιμβρίων και Τενέδιων.

    Οι Βορειοηπειρώτες, κυρίως αυτοί που επιστρέφουν από την Ελλάδα, απ' όπου τους εκδιώκει η οικονομική κρίση, διεκδικούν τις καταπατηθείσες εκτάσεις των κι έχουν γίνει προσφυγές στο ΕΔΑΔ, οι οποίες μάλλον θα έχουν τη ευτυχή κατάληξη παρομοίων που έγιναν από το Οικ. Πατριαρχείο εις βάρος του τουρκικού κράτους, αλλά και Ελλήνων της Κύπρου από τα Κατεχόμενα (βλέπε Αποστολίδης κατά Όραμ).

    Τούτο γνωρίζων και φοβούμενος ο Σαλί Μπερίσα, ενέτεινε τις διώξεις κατά των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, επανφέροντας το καθεστώς Χότζα (εμπόδια στα ελληνικά σχολεία, αλλαγή των ελληνικών τοπωνυμιών με αλβανικές, συλλήψεις Ελλήνων πολιτευoμένων, π.χ. Β. Μπολλάνος κλπ). Στο πλαίσιο της τρομοκρατίας αυτής, εντάσσεται προφανώς και η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου Γκούμα. Ο Μπερίσα ποιεί την νήσσα και ... καταδικάζει (sic!), δύσκολα όμως πείθει ο γλοιωδέστατος αυτός σαλτιμπάγκος, ότι οι "εθνικιστές" δεν είναι απλοί μπράβοι κατευθυνόμενοι από το αλβανικό κράτος, δηλαδή τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.