Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...

ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΥΠΕΞ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ! Η Αλβανική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο ατόμων από τη συμμορία των τεσσάρων τραμπούκων....

ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΥΠΕΞ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Η Αλβανική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο ατόμων από τη συμμορία των τεσσάρων τραμπούκων.
Τα μέλη αυτής της ρατσιστικής συμμορίας είναι αυτά που χθες το βράδυ πυροβόλησαν τέσσερις ή πέντε φορές έξω από την καφετέρια του μέλους του ΔΣ της Ένωσης Χιμαριωτών, Κοκαβέση Παντελη. Με την πράξη τους αυτή, οι δράστες επιχείρησαν να εκφοβήσουν τον κύριο Κοκαβέση καθώς πρωτοστάτησε στις ειρηνικές διαμαρτυρίες που πραγματοποιήθηκαν για τη ρατσιστική δολοφονία του Μάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα.
Τα μέλη της συμμορίας είναι νεαρά άτομα – ίδιας ηλικίας με τους δράστες της επίθεσης κατά του Αριστοτέλη Γκούμα. Διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται κοντά στην καφετέρια του κυρίου Κοκαβέση. Κατά την επίθεση κινήθηκαν με ένα κόκκινο Φόλκς Βάγκεν «Σκαραβαίο», και με αριθμό κυκλοφορίας TR7755N (έδρα Τίρανα).
Ειδικό κλιμάκιο της Αλβανικής Αστυνομίας Αυλώνα μετέβη και συνέλλεξε αποτυπώματα από την καφετέρια. Λέγεται πως, αυτό δεν έγινε για να ταυτοποιηθούν τα αποτυπώματα των δραστών, αφού αυτοί δεν κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, αλλά για να εντοπιστούν όλοι όσοι συχνάζουν στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Τα ονόματα των δραστών δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Η κυνηγητική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησαν κατά της καφετέριας, ανήκει στον πατέρα ενός εκ των δραστών. Απορία προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι νεαροί κουβαλούν στις διακοπές τους και όπλα...

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.