Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ... Στα αλβανικά χωρικά ύδατα εισήλθαν, σήμερα, πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία, με συν...

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ...

Στα αλβανικά χωρικά ύδατα εισήλθαν, σήμερα, πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία, με συνολικό αριθμό πληρωμάτων 1.125 άτομα.
Τρία από τα πλοία, το «TCC AKAR A 580», το “TCG KEMAL REIS F 247” και το «TCG GIRESUN F 491» θα αγκυροβολήσουν στο λιμάνι του Δυρραχίου.
Τα υπόλοιπα δύο, το “TCG GAZIANTEPE F 490” και το “TCG TURGUT REIS F 241” θα αγκυροβολήσουν στο λιμάνι της Αυλώνας και στη ναυτική βάση στο Πασαλιμάνι, αντίστοιχα.
Το αλβανικό κοινοβούλιο ενέκρινε, στις 24 Μαΐου, την άδεια προσωρινής παραμονής (22-25 Ιουνίου) των τουρκικών πολεμικών πλοίων στην Αλβανία.
Όπως γράφει η εφημερίδα «Γκαζέτα Σκιπτάρε», οι λόγοι της εισόδου στα αλβανικά χωρικά ύδατα πέντε εκ των πλέον σύγχρονων πολεμικών πλοίων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων "παραμένουν μυστηριώδεις".
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Αρμπέν Ιμάμι, ανέφερε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής για την έγκριση της άδειας παραμονής, ότι ο λόγος της επίσκεψης των τουρκικών πολεμικών πλοίων είναι οι κοινές ασκήσεις με τις αλβανικές ναυτικές δυνάμεις.
Ωστόσο, μία εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη εξέφρασε, επισήμως, στην «Γκαζέτα Σκιπτάρε» το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο αρνείται τη διεξαγωγή κοινών ναυτικών ασκήσεων από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

5 σχόλια

  1. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 23/6/10 12:43 μμ

    Από ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα φυγουνε οι Αλβανοι,περιμενε αλλα τοσα καραβια αραπαδων..Εχουμε κυβερνητες που πανω απο ολα ειναι "ευαισθητοι" και δεν θελουνε να αφηνουνε τον κοσμο νηστικο..
    Εννοειται ολους τους αλλους εκτος τους Ελληνες!
    Καλα μας κανουνε και μας πηδανε τα λαμογια διοτι ο καθε ενας κυταει μονο τον κωλο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ"αν δεν φροντισης το σπιτι σου,πεφτει και σε πλακωνει",ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΠΤΩΧΕΥΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ego dhen zito eleymosini gia to tha dhioksete tous albanous i oxi .
    Omos i ALITHIA prepi na einai sebasti
    Ti dhoulia afti tin ixane pari oi Elenikes Enoples Dhinamis apo to 2004
    Kathe xrono kai poles fores sto xronooi albanoi sinadherfoi parakalagan tous elines na pane na telionoun ti dhoulia .
    Meta apo eksi xronjia kai poles dhekadhes fores oi elines dhen kanane tipote .
    Tote dhikeomatika oi albanoi xasane tin elpidha apo tous elines nomizontas oti dhen thelane kai apeuthinthikan stous tourkous oi opyoi dhektixan me xara kai olas .
    Ta simperasmata dhikisas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.