Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

ΓΝΩΣΤΟΙ- ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ... Εσπευσμένα και για λόγους εντυπωσιασμού αποφάσι...

ΓΝΩΣΤΟΙ- ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ...

Εσπευσμένα και για λόγους εντυπωσιασμού αποφάσισε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός ΠΡΟΠΟ να βάλει τους υφισταμένους του να κάνουν δήλωση ενός λεπτού για... προσαγωγές 5 ατόμων (4 ανδρών και 1 γυναίκας) για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα. Άλλο ένα επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης και ειδικά του Χρυσοχοϊδη, που βλέποντας την δημοτικότητά του να κατρακυλά είπε να παραστήσει πάλι τον... πετυχημένο. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους προσαχθέντες -σύμφωνα με την δήλωση του Εκπροσώπου του Γραφείου Τύπου της ΕΛΑΣ- και σύμφωνα με πληροφορίες συγκαταλέγεται και ο πασίγνωστος, 40χρονος σήμερα, Ν. Μαζιώτης. Είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την ευθύνη για την βόμβα στο υπουργείο εσωτερικών τον Δεκέμβρη του 1997 και ανήκε στην οργάνωση "Αναρχικοί Αντάρτες Πόλεων". Ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη τότε στο υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με βάση αποτύπωμα που βρέθηκε και μετά από παρακολούθηση 40 περίπου ημερών συνέλαβε τον Ν. Μαζιώτη, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Καματερό τις εκρηκτικές ύλες και τα όπλα (εντελώς συμπτωματικά σήμερα βρέθηκε γιάφκα στα Καλύβια Αττικής!). Πρωτοδίκως ο Μαζιώτης τότε στη δίκη του, καταδικάσθηκε από ορκωτό δικαστήριο σε κάθειρξη 15 ετών, καθώς του αναγνωρίσθηκαν μη ταπεινά αίτια. Στο εφετείο, η ποινή του μειώθηκε στα 5,5 χρόνια, λόγω του απρόσφορου της έκρηξης. Όλα αυτά όμως μας οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα, που χρόνια το φωνάζει ο "Στόχος", ότι οι Αρχές γνωρίζουν πολύ καλά τους δήθεν "γνωστούς αγνώστους", αφού τους περισσότερους απο δαύτους τους έχει συλλάβει στο παρελθόν! Το γιατί επέλεξε ο ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ να προβεί σε μια κίνηση "εντυπωσιασμού" -αφού δεν δόθηκαν στοιχεία-ίσως να σχετίζεται με τα όσα θα μας συμβούν αύριο όσον αφορά στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα! Δυστυχώς για τους Χρυσοχοϊδηδες δεν τρώνε κουτόχορτο όλοι οι Έλληνες!!!

7 σχόλια

  1. ΟΝΤΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΕΧΑΨΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ? ΑΠΛΩΣ Η ΠΡΕΣΒΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟ.ΠΟ. ΤΟΥ ''ΕΔΩΣΕ'' ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙ ΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΛΛΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mia gynaika (Panagiwta Roupa!!)Apo autous pou epiase h astynomia san melh tou Epanastatikou agwna,EINE PANASXHMH APO OTI EDEIKSE H THLEORASH,AUTH EGEINE TROMOKRATHS EPEIDH DEN VRISKWTAN ELLHNAS NA TIN "KOUTOUPWSEI"MALON, EPSAXNE NA VREI ANDRA MESA STIN TROMOKRATIA!!!
    FANTAZESTE AUTHN THN ASXHMOMOURA NA
    PYROBOLEI ELLHNES ASTYNOMIKOUS KAI ASTYNOMIKINES?
    ABYSOS H PSYXH TOU AN8RWPOU OTAN EXEI MIA ASXHMH PSYXH,KAI AKOMA PIO ASXHMH MOURH!!!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι Μιχαλη δεν ειμαστε αχαριστοι!
    Μπροστα σ'ενα τετοιο Ρωμαικο θριαμβο που ακολουθησε εκεινο της συντριβης των "κακων" ΟΥΚαδων,ο κατακλυσμος της Πορνοπολης απο αφρικανους και πακιστανους πρεζεμπορους εγκληματιες δεν ειναι παρα μια ανασα δροσιας και ζωντανιας για ολους μας.
    Η διακυρηξη σου περι "Νεου πατριωτικου ηθους" εδωσε οραμα.Ο αυτιστικος δουλος ειναι τωρα ενας περηφανος ραγιας.
    Παροτι ομως το υπουργομπακαλικο σου ξεδιπλωσε το στοκ των "χρησιμων τρομοηλιθιων" για να κρυψει την πολιτικη και κοινωνικη γυμνια της ανικανοτητας του,εμεις ως κρισιμη μαζα,θα ειμαστε κοινωνοι και μετοχοι στη μεθη της δοξας σου.
    Δοξα τον Αλααχ σου,το ποιοτικο για εμας ελυθη,το αγωνιωδες ερωτημα παραμενει μονο ποσοτικο.Ποσο μαλακες ειμαστε;;;

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ??? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ... 5 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ?? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ?!? ΑΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΤΖΗΔΙΚΟ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!! ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ή ΜΗ. Ε,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ......ΜΕΓΑΛΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...........
    Η ΜΑΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ.ΠΟ. , Η ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.