Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ... ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ... ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ!

"ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΕΣ... Χωρίς δικά μας σχόλια (αφήνουμε εσάς να το σχολιάσετε όπως του πρέπει) διαβάστε το ...

"ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΕΣ...

Χωρίς δικά μας σχόλια (αφήνουμε εσάς να το σχολιάσετε όπως του πρέπει) διαβάστε το μήνυμα του ΠΡΟΠΟΤΖΗ υπουργού Μικέ: "Η περίοδος του Πάσχα αποτελεί ευκαιρία για ομόνοια, έμπρακτη αγάπη και ψυχική ανάταση για τους Έλληνες. Ταυτόχρονα αποτελεί και ευκαιρία περισυλλογής και αναστοχασμού σε μια κρίσιμη και δύσκολη για όλους μας συγκυρία. Καλούμαστε σήμερα να διαμορφώσουμε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας για το κράτος και τους θεσμούς του. Να ανασύρουμε ξεχασμένες αξίες στη δημόσια ζωή. Να ξαναδούμε την εθνική μας ταυτότητα μέσα από τα νέα κοινωνικά και πολιτισμικά δεδομένα. Χωρίς μισαλλοδοξία και φανατισμό, χωρίς εθνικισμό και ακρότητες, να δημιουργήσουμε ένα νέο, σύγχρονο πατριωτισμό που θα στοχεύει στην ευημερία και στην πρόοδο των Ελλήνων χωρίς όσα σήμερα μας πληγώνουν. Στην προσπάθεια αυτή, χρειάζεται αλληλεγγύη και συμπόρευση. Η σημερινή συγκυρία απαιτεί επίσης αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και ετοιμότητα από τις Αρχές που υπηρετούν την Προστασία του Πολίτη. Χρειάζεται η συμμετοχή και η συνεργασία όλων μας. Με συστηματική προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Σας εύχομαι επιτυχία στη δύσκολη αποστολή σας. Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη".

21 σχόλια

  1. Bre oust ton anomalo pou tou aresei na vlepei tin athina na katastrefete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΙΩΝΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΦΙΛΙΣ ΜΟΛΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ ΓΕΝΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΥΒΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΙΤΣΕΣ - ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ, ΤΕΧΝΙΤΩΝ,ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΑΚΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalhmera gero ..KOUKIA SPERNW...
    DEN AKOUSAME APO AUTON TON KARAGKIOZH NA APEU8HNETE KAI STA EKATTOMYRIA PARANOMWN PALIAN8RWPWN POU SKOTWNOUN ,BIAZOUN,KAI LHSTEBOUN STIN ELLADA OPION KAI OPIAN BROUN MPROSTA TOUS.NA TOUS PEI NA AFHSOUN TOUS ELLHNES HSYXOUS,GIATI KANEIS DEN TOUS KALESE EDW!!

    GIATI APEU8HNETE MONO STOUS ELLHNES?
    SYMFWNO ME TON XRYSOSKATOULIDH,EKEI POU LEEI GIA RATSISMO,KAI KALW TON YPERGHRO KAROLO,THN KYBERNHSH,TON SIRHZA ,KAI TOUS PARANAMOUS KAI MH ALODAPOUS NA STAMATHSOUN NA FERWNTE RATSISTIKA STOUS ELLHNES!!!
    H ELLADA STOUS ELLHNES,KAI TO PAKISTAN STOUS PAKISTANOUS.
    EKSW OLOI OI KSENOI DOLOFONOI APO TIN ELLADA,EKSW KAI AUTOI POU TOUS YPOSTHRIZOUN!!!
    KALH ANASTASH STIN PATRIDA, POU 8A PAEI 8A KSANAELEU8ERW8OUME!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι πινει ρε αυτος και γραφει ολες αυτες τις αρλουμπες?
    τα εχει μπλεξει ολα ο τυπος! απο δαυτον ποιος θα μας προστατεψει ρε παιδια...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >>>Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη".<<<

    ωραιες οι ευχες αλλά με αυτα που γινονται θα το σκεφτουμε πολυ να βγουμε ακομα και για την Ανασταση (επειδη γινεται βραδυ και πως θα γυρισουμε σπιτι μετα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΕΜΕΤΙΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλη μια παγκοσμια πρωτια για τον προ.ποτζη Κοεμτζογλου,ειναι ο πρωτος υπουργος δημοσιας ταξης στα παγκοσμια χρονικα που του διερρηξαν το σπιτι.
    Αυτος δεν μπορει να προστατεψει την οικια του θα προστατεψει εμας τους υπολοιπους;
    Και φυσικα ουτε τωρα θα παραιτηθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ Η ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ).-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα αυτα τα λεει ο υπουργος του τζοκερ,τη στιγμη που καθε χρονο σημειωνεται και νεο ρεκορ βιασμων,ληστειων,δολοφονιων και καταστροφης περουσιων!!!Γι ολα αυτα κουβεντα!Ο εθνικισμος ειναι το προβλημα του!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά να τα πεί στις οικογένειες των δολοφονημένων μεροκαματιάρηδων. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    Λες και έχουμε την πολυτέλεια να φιλοξενήσουμε τους πεινασμένους της οικουμένης.
    Ο κόσμος τον φτύνει και αυτός κλαίγεται στα κανάλια για τα δικαιώματα των αλλοδαπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ "ΝΤΑΛΑΡΑ"...ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...Α ΠΑΕΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EΓΩ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...ΑΡΑΓΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΥΧΕΣ...??? http://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπον ξεχαστε τις μαλακιες που ξεραμε απο τους παππουδες μας,κατα την "θεωρια της κυλοτας" η Εθνικη ταυτοτητα φοριεται το μπρος πισω,το μεσα εξω,ξεχειλωνει...
    Δυστυχως για τον χαυνο η αυτογνωσια της κοινωνικο-πολιτικο-πατριωτικης του ανεπαρκειας καταφευγει σε ψευδεπιγραφους ιδεολογικους αυτοσχεδιασμους ως κοινο χαρακτηριστικο των μειοδοτων ουτιδανων.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=534102
    ----------------------------------
    Υπό τη σκιά της προσφυγής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εντείνεται η κερδοσκοπία που ασκούν τα ξένα hedge funds, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί περαιτέρω το κλίμα στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα, οικονομικοί αναλυτές σε Αγγλία και ΗΠΑ προέβλεπαν προτού καν συνεδριάσει το ταμείο στην Ουάσιγκτον, ότι αυτό θα δανείσει τη χώρα με "καπέλο" 2 μονάδων (3,5% αντί 1,5% όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις). Επιπλέον, διατυπώνουν φόβους ότι καθώς το ΔΝΤ δεν μπορεί να ζητήσει υποτίμηση νομίσματος υπάρχει κίνδυνος να επαναληφθεί το προηγούμενο της Αργεντινής, όταν ούτε τότε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είχε παρέμβει στην ισοτιμία του πέσο έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Αποτέλεσμα ήταν, σε συνδυασμό και με την επανεμφάνιση των ανησυχιών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας στο σκέλος των δημοσίων εσόδων αλλά και τον απόηχο των τελευταίων εκδόσεων ομολόγων να εκτιναχθούν τα spreads σε επίπεδα άνω των 340 μονάδων βάσης.

    Ο Simon Johnson του Peterson Institute (πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ) δήλωσε ότι η μη εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις συνθήκες της συναλλαγματικής πολιτικής της Ελλάδας (λόγω ευρώ) δεν θα προσέφερε καλή υπηρεσία στην οικονομία της χώρας. Ακόμη χειρότερα, πρόσθεσε πως αυτή η ακριβώς μη ανάμιξη στη συναλλαγματική πολιτική κρύβει τον κίνδυνο να επαναληφθεί το προηγούμενο της Αργεντινής όταν στη δεκαετία του 1990 το ΔΝΤ δεν αναμίχθηκε στα της ισοτιμίας του πέσο. "Και αυτό ήταν λάθος", πρόσθεσε όπως αναφέρει σχετική ανταπόκριση του Reuters από την Ουάσιγκτον με αφορμή σχετική οικονομική ανάλυση του Lesley Wroughton.

    ΒusinessWeek: Δανεισμός με 3,5% αντί 1,5%

    Σε άρθρο του John Glover που ανάρτησε χθες στον διαδικτυακό του τόπο το ΒusinessWeek με τίτλο "Greece Debt Costs May Push Nation to IMF Rescue, Evolution Says" το οποίο επικαλείται μεταξύ άλλων και αναλυτές επενδυτικών οίκων με έδρα το Λονδίνο ούτε λίγο ούτε πολύ διατυπώνεται η πρόβλεψη ότι το ΔΝΤ θα δανείσει την Ελλάδα με "καπέλο" και συγκεκριμένα με επιτόκιο 3,5%, αντί του "συνήθους" σε ανάλογες περιπτώσεις 1,5%.

    Εν μέσω αυτών των εξελίξεων, επήλθε σημαντική επιδείνωση του κλίματος στην αγορά και για το επόμενο διάστημα οι επενδυτές αναμένουν όλα τα σενάρια, επικαλούμενοι ως χειρότερα από αυτά τη μη εκτέλεση του προϋπολογισμού και ενώ ήδη παρατηρούνται κάποιες αποκλίσεις σε σχέση με το Πρόγραμμα Σταθερότητας τον Μάρτιο, όσον αφορά στην πορεία των φορολογικών εσόδων. Κάτι τέτοιο είναι επίφοβο να σιγοντάρει το σχέδιο των κερδοσκοπικών hedge funds που είναι να οδηγήσουν την Ελλάδα σε τεχνικό default (χρεοστάσιο).
    ----------------------------------

    Μη φοβάσαι Χρυσοχοίδη.
    Θα κλείσουμε κάθε πιθανή έξοδο απ'οπου εσύ και οι άλλοι φίλοι σου στο ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσουν να διαφύγουν όταν ο κόσμος πάρει χαμπάρι τι πραγματικά γίνεται, που θα'ναι σύντομα.
    Απο που θα φύγετε!
    Απο που θα φύγετε!
    ΟΕΟ!!!
    Κι οχι μόνο εσύ αλλά και τ'άλλα τα 300 τα λαμόγια και τα τωρινά κι αυτά φάγανε και φύγαν!
    Μη νοιάζεσε Χρυσοχοίδη για τη μισαλλοδοξία και τον Εθνικισμό το δικό μας, έχετε μεγαλύτερα προβλήματα να νοιαστείτε εκεί στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. otan pesei to pasok kai o xrysoxoidis paei gia sidaksi tha exei na metrisei polles fapes. zwo anthellina xrysoxoidi ypallilako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. (ΔΕ ΛΕΩ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ...) ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΒΑΛΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ... ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το οτι του διερρηξαν το σπιτι ηταν πρωταπρηλιατικο αστειο του STAR και καποιων εφημεριδων..δεν ισχυει κατι τετοιο,μην τσιμπατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΚΕ, ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣΕΤΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΟΣΟ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΘΕΡΙΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.