Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ... Μισή ώρα κράτησε η "νέα" πασοκικής εμπνεύσεως παρέλαση, με...

ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
...
Μισή ώρα κράτησε η "νέα" πασοκικής εμπνεύσεως παρέλαση, με εκατοντάδες μάλιστα δυνάμεις της Αστυνομίας να την... περιφρουρούν! Για πρώτη φορά όχι μόνο δεν παρέλασαν τα άρματα μάχης και δεν πέταξαν τα μαχητικά της Πολεμικής ΜΑΣ Αεροπορίας, αλλά απομάκρυναν και τους Έλληνες -που σε πείσμα των νεοταξιτών κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας- για να μην... ταράξουν με τίποτε ενοχλητικά συνθήματα και σχόλια, απο τις εξέδρες των επισήμων. Σε καρικατούρα επιχειρούν να μετατρέψουν τις Στρατιωτικές Παρελάσεις, ώστε με ευκολία να έρθει και η ολοκληρωτική κατάργησή τους! Ξεχάστε τις Παρελάσεις, Έλληνες! Προμηθευτείτε υλικό για να τις δείχνετε έστω στα παιδιά σας! Και το πιο τραγικό για όλη την πολιτική αλλά και στρατιωτική ηγεσία (που καμαρώνει με... παράσημα και... δάφνες που δεν της αξίζουν). Δεν φτάνει που βρήκαν πρώτης τάξεως ευκαιρία την οικονομική κρίση για να περάσουν ΟΛΑ τα εθνοκτόνα σχέδιά τους, έβγαλαν και άλλο πόρισμα! Το ότι δεν παρέλασαν τα τεθωρακισμένα οφελεί και το... περιβάλλον! Και σας ρωτάω: Είναι δυνατόν να λέγονται Έλληνες αυτά τα νούμερα; Είναι δυνατόν να λέγονται έστω... νοήμονες άνθρωποι; Ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει και δεν μπορεί να παρακολουθεί με απάθεια τα όσα συμβαίνουν εις βάρος του Έθνους ΜΑΣ. Θα έρθει η μέρα της Λευτεριάς... Γιατί υπάρχουν εκείνες οι δυνάμεις που έχουν ίνδαλμα τους Ήρωες του '21 και όχι τους "ήρωες" της... δημοκρατίας, τους "εθνοσωτήρες" και τους φέροντες τις δάφνες (για χρήση μόνο στις φακές).
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
Δήμητρα Μυλωνά

15 σχόλια

  1. Συνυπογράφω κάθε λέξη. Θα έρθει η ώρα τους να πληρώσουν και αυτήν την προσβολή.

    Συγχαρητήρια Δήμητρα. Μη σταματάς τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωνας εθνικιστικος χωρις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπαρχει.Ολα τα αλλα μαζι που υποτιθεται οτι αποτελουν τον πατριωτικο η εθνικο αγωνα ειναι "πεταλουδες" για το γαμημενο σιωνιστικο κατεστημενο.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ολοκληρωτικη υποδουλωση.Οι εχθροι μας το ξερουν καλα αλλα οι Ελληνες δυστυχως αλλοι κοιμουνται και αλλοι εχουν προσκυνησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Paparia Parelash eidame shmera kai me to sympa8eio,"Brazei" O Ellhnismos edw sto ekswteriko.NYKTA 8A FYGOUN ALA MEXREI NA FYGOUN DYSTHXWS 8A TA EXOUN DIALYSEI OLA!
    KATI SAPIOKOILIADES STRATHGOUS EIDAME STIN PARELASH ,KAI TIN KSENOGIANAKOPOULOU( SAN PONTIKOS MIAZEI H FATSA THS!!)
    KATA TOUS KARAGKIOZHDES POLITIKANTHDES MAS KAI OI STRATHGOI MAS.
    OTI TA SKATA OTI KAI TO FTYARI!!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ

    ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακρὰν ἡ χειρότερη παρέλασις ὅλων τῶν ἐποχῶν. Σὲ τρία τέταρτα τῆς ὥρας τὴν εἶχαν ξεπετάξη. Εἶχε δὲ γεμίση ὁ τόπος ἀπὸ τοὺς θρασύτατους νέους μας «ὁμοεθνεῖς», ἀλβανοσομαλοπακιστανούς. Πᾷς στὴν παρέλασι τῆς Ἐθνικῆς Ἐορτῆς τῆς Πατρίδος σου γιὰ νὰ ἀποκομίσῃς Ἐθνικὴ ἀνάτασι καὶ ὑπερηφάνεια, καὶ γυρίζεις στὸ σπίτι σου μὲ κατάθλιψι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι Δήμητρα! Δεν εναι Έλληνες αυτά τα "νούμερα" (πολύ επιεικής χαρακτηρισμός). Κάθε ομοιότης με Έλληνα είναι συμπτωματική και εντελώς τυχαία. Καί μαζί τους δεν είναι Έλληνες όλοι αυτοί που τους ψήφισαν για να αποκτήσουν το κατάλληλο άλλοθι για να δολοφονήσουν την πατρίδα. Εκαναν ένα μοιραίο λάθος όμως. Αγνόησαν την υπογραφή του Θεού που την θέλει ελεύθερη. Και ο Θεός δεν πέρνει ΠΟΤΕ πίσω την υπογραφή του . Η νέμεση θα ξεσπάσει στα κεφάλια τους και να δούμε που θα βρούν τρύπα να κρυφτούν. Η Ελλάς ποτέ δεν θα πεθάνει. Αυτά τα ανθρωποειδή είναι ήδη νεκρά και δεν το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμπλήρωσις στὸ προηγούμενο:
    Οἱ μπάντες ἦταν τραγικές. Ἔπαιξε μόνο μία, καὶ αὐτὴ μονότονα τὸν ἴδιο ῥυθμό. Οἱ ἄλλες μπάντες ἁπλὰ παρήλασαν. Τὸ "Μακεδονία Ξακουστὴ" δὲν παίχτηκε κατὰ τὴν διάρκεια τῆς παρελάσεως, γιὰ νὰ μὴν στνοχωρηθοῦν οἱ σκοπιανοὶ δημοσιογράφοι ποὺ κάλυπταν τὴν παρέλασι, παρὰ μόνον στὸ τέλος, κατόπιν ἐορτῆς, μία φορά. Τέτοιο αἶσχος δὲν ἔχει ξαναγίνη. Οἱ ὑπεύθυνοι (πολιτικοὶ καὶ στρατιωτικοὶ) πρέπει νὰ κρεμαστοῦν μὲ συνοπτικὲς διαδικασίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ.. 'χριστοφια'.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΨΗΛΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ (ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ).

    ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ (τουρκο)ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ. ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Κ.Λ.Π ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΦΛΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ (Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ )
    ΚΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΟΚ Α ντζηδες.
    ειδα χθεσ την μαθητικη παρελαση. οι μαθητεσ πολυ πιο ζωηροι και καλοι απο τουσ στρατιωτες. (για πρωτη φορα ). δεν βαδιζαν σαν ξεχαρβαλομενοι. ας απαγορευσουν επι τελους το ξεκωλο ντυσιμο. ημαρτον. σε ολουσ μας αρεσει το ξεκωλο αλλα αλεξανρατες δεν θελουμε. ηταν ομορφεσ και καταπληκτικες. αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οργανωση και αποκεφαλισμος δημοσια για πολιτικους και δοτους στρατιωτικους.Σφαγη σαν κατσικια οπως οι Ρωσοι στους Μουσουλμανους εισβολεις.Podblanc λεγεται το σαιτ για οσους εχουν καρυδια,και οι Ρωσοι εθνικιστες τα εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμφωνω με τα σχολια ολων των φιλων,ΑΛΛΑ το Μακεδονια ξακουστη παιχτηκε.
    Ας μην γραφουμε ανακριβειες για να μην χανουμε το δικιο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητη Δημητρα καλο το αρθρο σου και συμφωνω, αλλα ολοι μαs θα πρεπει να γνωριζουμε οτι το ηθικο ενοs λαου δεν ειναι στα υψη απο μια παρελαση οποιαs μορφηs και συνθεσηs,αλλα απο την αποφασιστικοτητα του και τιs πραξειs του στον Εβρο,στον ουρανο και τη θαλασσα του Αιγαιου απεναντι σ'αυτον που τολμα να αμφισβητησει τα κυριαρχικα μαs δικαιωματα.Εγω προσωπικα θα ενιωθα υπερηφανοs οταν μαθαινα οτι το τουρκικο σκυλι που εφτασε μεχρι το Σουνιο βρισκεται στο πατο τηs θαλασσαs η' αυτοι που εριξαν τον Ηλιακη δεν θα ξαναβλεπαν Τουρκια η' και πιο προσφατα αυτοι που προκαλουν στο Φαρμακονησι θα γινονταν στοχοι για τουs πυραυλουs μαs. Οταν ο λαοs γνωριζει οτι εχει ενα στρατο με αρχιδια τοτε το ηθικο ειναι στα ουρανια και δεν φοβαται τιποτα. Αντιθετα,εχουμε να κανουμε με ποταπα ανθρωπακια που στοχο εχουν να αρμεξουν την αγελαδα-Ελλαδα προs ιδιο οφελοs,και μια σειρα καραβαναδεs που παιρνουν τα παρασημα τουs αναλογα με το ποσο καλα γλυφουν το κωλο του πολιτικου τουs προισταμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειχε δικιο ο Παγκαλος τοτε. αυτα δεν ειναι στρατα. ειναι σκ....α. τι να τισ κανω τισ παρελασεις οταν θυμαμαι τα ιμια? τοτε δεν προχςρησαμε γιατι δεν θα μπαιναμε στην ζωνη του ευρω και η οικονομια μας θα πηγαινε πολλα χρονια πισω. χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 25/3/10 9:22 μμ
    Φίλε προφανῶς ἀναφέρεσαι σὲ ἐμένα. Νὰ διευκρινίσω ὅτι ἐγὼ βρισκόμουν στὴν πλατεία Συντάγματος, ἀπέναντι ἀπὸ τοὺς «ἐπισήμους». Ἐὰν ἡ μπάντα ἔπαιξε τὸ "Μακεδονία Ξακουστὴ" παρακάτω δὲν μπορῶ νὰ τὸ ξέρω. Στὸ σημεῖο ποὺ ἦμουν ἐγὼ τὰ πράγματα συνέβησαν ὅπως περιέγραψα στὸ προηγούμενο μήνυμα. Τὸ ἴδιο ἰσχύει καὶ γιὰ τὰ Ο.Υ.Κ.. Ἀπὸ τὸ σημείο ποὺ ἦμουν ἐγὼ δὲν τοὺς ἄκουσα νὰ λένε τίποτα. Ὅπως ὅμως εἶδα σὲ βίντεο, παρακάτω φωνάζανε κάποια ὡραία συνθήματα: "Ἕλληνας γεννιέσαι δὲν γίνεσαι ποτέ, τὸ αἶμα σου θὰ χύσουμε γουρούνι Ἀλβανέ". Ἀντιλαμβάνεσαι λοιπὸν ὅτι δὲν εἶναι ἀνακρίβεια αὐτὸ ποὺ ἔγραψα (τουλάχιστον ὄχι σκόπιμη), ἀλλὰ ἅπλὰ ὑποκειμενικὴ θέσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.