Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΙ...

ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ


14 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ.ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ{ΕΒΡΑΙΩΝ,ΓΥΦΤΩΝ,ΑΛΒΑΝΩΝ,ΑΡΑΠΗΔΩΝ,ΑΣΙΑΤΩΝ.ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΝΔ.ΛΑΟΣ,"ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai Na kaei kai grhgora malista....To KYNOBOULIO (KYNES=SKYLIA)
    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΠΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ.

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΘΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΣ

    http://cloudconnected2.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html
    Mε τίτλο "Η Φιλιππούπολη αψήφησε τον Έλληνα Πρόξενο", η εφημερίδα Τelegraf γράφει: "ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Φιλιππούπολης Ilko Iliev, δήλωσε με πείσμα ότι δεν θα αποσύρουμε τις αφίσες για την 3η Μαρτίου, ανεξάρτητα αν αρέσει ή όχι αυτό στον Έλληνα Πρόξενο. Αυτή είναι η δική μας ιστορία". Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές αποτέλεσε η δυσφορία του Έλληνα Προξένου στη Φιλιππούπολη Ν. Πιπερίγκου, για τις αφίσες στην πόλη, στις οποίες απεικονίζεται χάρτης της Βουλγαρίας που συμπεριλαμβάνει σημερινά ελληνικά εδάφη. "Στην Ελλάδα ακόμα υπάρχουν οδοί "Βασιλείου Βουλγαροκτόνου", πρέπει να θυμώνουμε;", ρώτησε ο Ilko Iliev Συνολικά 10 είναι οι αφίσες για την εθνική εορτή σε μεγάλα σταυροδρόμια της πόλης. Ο Αντιδήμαρχος Petko Atanasov παραδέχθηκε ότι αυτό γίνεται για πρώτη φορά, αλλά τα περασμένα χρόνια κυκλοφορούσαν πάνω από 20.000 ευχητήριες κάρτες με τον ίδιο χάρτη της Βουλγαρίας του Αγίου Στεφάνου.
    Πηγή:Σσσσσσσστ !!!!!! Ησυχία ................... κοιμάται
    http://1.bp.blogspot.com/_3ru0TJtofcE/S5PW2MfbELI/AAAAAAAAANw/RPT-FcXtVIU/s1600-h/bulgaria_saint_stefan.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Αίανατα

    >ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ<

    Μικροβιολόγος είσαι; ..

    Κι ο Σημίτης αίμα ελληνικό (κατά την αντίληψή σου) έχει και ο Εφιάλτης και ο Πήλιος Γούσης. Με αιματολογικές αναλύσεις δεν βρίσκεις τον Έλληνα.
    Ο λόρδος Βύρων δεν είχε ίχνος αίματος ελληνικού, ούτε ο Φαβιέρος, ούτε ο Τσίλερ. Όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8/3/10 11:29 πμ

    O SIMITIS DEN EINAI ELLINAS. AARON AVOURIS.
    EXEI AIMA EBRAIKO KAI THRISKIA EBRAIKI.
    O BYRON HTAN AGGLO-SKOTSEZOS KAI POTE DEN EKANE TON ELLHNA. OYTE KAI MILOYSE ELLINIKA. OYTE KAI TO SOMA TOY DEN YPARXEI STO IERO MESSOLOGI AN KAI PETHANE EKEI.
    O SOROS TOY METAFERTHIKE STHN AGGLIA STIN PATRIDA TOY.

    KAI MIN PAROPOIAZEIS ENAN HROA ME ENA EFIALTI. APO KEI FAINETAI TI HLITHIOS EISAI.
    KAI MIN PAROMOIAZEIS ENAN POY PETHANE GIA TIN ELLADA ME ENAN POY TIN PRODOSE.

    ELLIN= OMOAIMOS, OMOTHRISKOS, OMOGLOSSOS

    NA PATE STO DIAOLO OLOI ESEIS OI MASKAREMENOI ELLINES.
    MIAZETE TO XOMA THS ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακου φαφλατα και τριχολογε ανωνυμε 11 και 29.Ο σημιτης σιγουρα δεν ειναι ελληνας αλλα εβραιος.Μικροβιολογος δεν ειμαι αλλα αμορφωτε υπαρχει και η ανθρωπολογια και η γεννετικη που αποδεικνυουν την καθαροτητα της Ελληνικης φυλης.Δεν ξερω για σενα τριχολογε αν εισαι γυφτος η αν εισαι¨"ελληνας" οπως ο σημιτης και δεν με νοιαζει καν.Εσυ υπαρχεις μονο πισω απ το πληκτρολογιο σου.Αν θες ομως θα σε παρω μαζι μου στο κρυφο σχολειο να σου μαθω για αυτα τα ζητηματα.Ο λορδος Βυρωνας και πολλοι αλλοι ευρωπαιοι φιλΕλληνες που πολεμησαν για το Εθνος μας ηταν φυλετικα συγγενεις μας και πανω απ ολα ενοιωσαν Ελληνες και πολεμησαν.Ο νιτσε ειχε πει πως¨[αυτο που περιμενω απ τη γερμανικη φιλοσοφια ειναι να γινουμε καποτε φυσιολογικα Ελληνες]Και ο αδολφος χιτλερ οταν τον ειχε ρωτησει ο λεον ντεγκρελ[φυρερ τι εισαστε?εκεινος του απαντησε και του ειπε.Εγω ειμαι Ελληνας.Και ειχε γραψει πως αν "μας ρωτησουν για τους προγονους μας θα πρεπει παντοτε να παραπεμπουμε στους ΕΛΛΗΝΕΣ].Και πολλα αλλα μπορω να σου μαθω ερνεστο.Αυτος που ιδρυσε τις ειδικες δυναμεις στην ΕΛΛΑΔΑ λεγοτανε ΑΝΤΡΕΑ΅Σ ΡΟΙΔΗ΅Σ ΚΑΛΙΝΣΚΙ.Γιατι ενας απ τους προγονους του ηταν πολωνος.Ο εθνικος ηρωας των τουρκαλβανων ο ΜΕΓΑΣ πολεμαρχος ΕΛΛΗΝΑ΅Σ ΑΠ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟ οπως ελεγε την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ και ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ της ΠΡΟΣΦΑΤΑ φτιαχτης απο τις μεγαλες δυναμεις αλβανιας,ειχε μανα απ τη σερβια.Αλλο ερνεστο να εχεις 100% ελληνικο αιμα και ενας προγονος σου να εχει κανει παιδι με καποιον ΙΤΑΛΟ Η ΙΣΠΑΝΟ Η ΣΟΥΗΔΟκτλ και αλλο να λες πως δεν ξερουμε οτι ειμαστε φυλετικα ΕΛΛΗΝΕΣ.Κατσε εκει που εισαι ερνεστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bre Blaka o Lordos Byrwn kai oi loipoi eitan toulaxiston Filellhnes!!
    AUTOI POU MAS KYBERNOUSAN KAI KYBERNOUN AKOMA DEN EINE OUTE KAN FILELLHNES EINE OLOI TOUS KSENOFERTOI PRODOTES!!
    O TELEUTAIOS ELLHNAS PRW8YPOURGOS I PROEDROS THS ELLADOS EITAN O AEIMNHSTOS -GEWRGIOS PAPADOPOULOS.
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 8/3/10 12:38 μμ

    Δεν απορώ που δεν κατάλαβες ούτε τι έγραψα. Εσύ πάντως είσαι Έλληνας με πατέντα και φραγλολεβαντίνικα.

    @ Αίαντα

    Καλή χώνεψη. Σας ταΐζουν πολύ ανοησία στην Χ.Α. Φέρε μου τα σχετικά αποσπάσματα Νίτσε και Χίτλερ.

    @ Βυζάντιον με φραγκολεβαντίνικα

    Οι 300 αλήτες που κυβερνούν, αν εξαιρέσεις ελάχιστους (π.χ. Δρούτσας από Αυστριακή μητέρα, Γιωργάκης κ.λπ), έχουν το ίδιο αίμα με σένα.
    Για τον Εφιάλτη, τον Γούση, τον Τσολάκογλου και πολλούς άλλους, δεν μου είπατε αν ήταν κι αυτοί Εβραίοι.

    Τελικά, αυτό που παρατηρώ με κάποιους είναι ότι έμπλεξαν τα μπούτια τους και ανακαλύπτουν πατριώτες μόνο στον περίγυρο του .... Χίτλερ! :-)))

    Η Εύα Μπράουν ήτο Ελληνίς κόρη, ή Βαυαρή. Και ο Βαυαρός Όθων, ο οποίος και μετά την εκθρόνισή του εξακολουθούσε να φορά φουστανέλα και να ρωτά συνεχώς για την Ελλάδα, ήταν λιγότερο Έλληνας από τον Ρουσσόπουλο και τον Καραμανλή, που την είχαν χεσμένη;


    Ξυπνήστε, βρε, χαϊβάνια και δέστε τα χάλια μας και αφήστε τις μαλακίες για τα αίματα και τους Εβραίους. Άμα είχαμε εμείς ένα κράτος σαν το Ισραήλ, θα έβλεπα εγώ ποιος θα έκανε παραβιάσεις του εναερίου χώρου, ή θα ορεγόταν την Μακεδονία.

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anwnyme 12,38 mm,akou kapios Lempeshs evgale kapote ena biblio pou an kai perasan tosa xronia !! akoma eine epikairo, me titlo.- h Xrishmothta twn blakwn Stis Synxrones koinwnies!!!
    Mporei men na to paizeis eksypnos me Fragkolebantinikes Blakeies,Den mporeis omws na peis oti se Yvrizw ean se katataksw stous proanaferwmenous tou Syngrafea Lempesh etsi?
    FRANGKOLEBANTINOS EISE ESI KAI OLO SOU TO SOI KYRIE,EGW NOIW8W KAI EIME ELLHNAS!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαιβανι εισαι εσυ ανωνυμε.μονο εσυ εχεις μπερδευτει και μονο εσυ δεν καταλαβες γιατι σου εγραψα αυτα τα παραδειγματα.ηταν θαυμαστες του Ελληνικου ιδεωδους και του πολιτισμου και ο ενας απ τους δυο εκανε τροπο ζωης στη σημερινη εποχη τον σπαρτιατικο τροπο ζωης.σιγουρα δεν ηταν Ελληνες αλλα ειχαν τον Ελληνισμο πολυ ψηλα και τους ειχε εμπνευσει στο μεγιστο βαθμο στην ολοκληρωση της προσωπικοτητας τους.ειναι παρα πολυ οι μεγαλοι ευρωπαιοι στοχαστες ποιητες ανθρωποι του πνευματος και του "σπαθιου" που ειχαν τον Ελληνισμο σαν απιαστο μεγαλειο σε αντιθεση με τους προδοτες τους πολιτικου[αλλους ελληνες και αλλους οχι]και με σενα.ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μην την βαζεις στο στομα σου γιατι δεν ξερεις τιποτα γι αυτην και επισης γιατι δεν διαφερεις σε τιποτα απολυτως απο πολλους αλλους νεοΕλληνες φυλετικα αλλα σε τιποτε αλλο Ελληνες.κατσε στο πληκτρολογιο σου και ασε τα παλικαρια να μαχονται για το ΕΘΝΟ΅Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟΧΕ,

    Τίτλοι, όπως "Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ", "Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" κλπ., αφήνουν μία γεύση κομματισμού. Παλαιότερα δεν αναφερόσουν σε κόμματα και καλά έκανες.

    Δεν υπάρχει πασοκική ή άλλη τρομοκρατία και "χούντα". Το σύστημα είναι ένα, κοινοβουλευτική ολιγαρχία. Σύστημα οικογενειοκρατικό, διεφθαρμένο και σάπιο, το οποίο κατάντησε την Ελλάδα έτσι που την κατάντησε. Ούτε βέβαια πρόκειται να αλλάξει τίποτε στο σύστημα, επειδή ανέλαβε την ΝΔ ο Σαμαράς. Πολλοί αφελείς το πιστεύουν αυτό, παραβλέποντας ότι και ο Σαμαράς είναι γέννημα και θρέμμα αυτού του ίδιου συστήματος. Γι αυτό, άλλωστε, αρνήθηκε το δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό.

    Το κύριο χαρακτηριστικό του συστήματος είναι να κρατά τον λαό μακριά από καίριες αποφάσεις, ώστε να μην πάθει καμιά πατάτα, όπως αυτοί που έπαθαν οι Γάλλοι, Ολλανδοί, Ιρλανδοί και Ισλανδοί με τα δημοψηφίσματα.

    Θα προτιμούσα να ασκείς την κριτική σου χωρίς να αναφέρεσαι σε κόμματα. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους κι αυτό (πρέπει να) το ξέρουμε πια πολύ καλά, μετά από 36 σχεδόν χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ο ΑΙΑΝΤΑΣ και ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ που αρπαχτηκαν,λενε τα ιδια πραγματα.
    Αν καταλαβα καλα,ο ΑΙΑΝΤΑΣ θετει μια βασικη αρχη,την αρχη του αιματος.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,αγαπητε ΑΝΩΝΥΜΕ..Οταν γινεται μια συζητηση ξεκινας απο καποιο σημειο..Δεν ειναι κακη η σκεψη του ΑΙΑΝΤΑ.Ξεκινα απο την αρχη του αιματος ως βαση για να ξεδιπλωση την σκεψη του.Οταν αυτος εννοει Εθνος,ξεκινα απο την ιδεα του αιματος.Και καλα κανει.Γιατι ετσι λεει η λογικη.
    Εσυ εισαι που ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ,προτασσεις μια πιθανη παραμετρο ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ αλλα αποτελει μονον μια πιθανοτητα!Π.χ γραφεις για τον Λορδο Βυρωνα οτι δεν ειχε Ελληνικο αιμα ενω ο Εφιαλτης ειχε!Αυτο που γραφεις ειναι σωστο αλλα ΔΕΝ αποτελει βασικη αρχη.Αποτελει μια εξαιρεση και οχι τον κανονα.Στους αγωνες ενος Εθνους,θα βρεθουν και Λορδοι Βυρωνες και Εφιαλτες αλλα η κεντρικη ιδεα μενει:Μας ενωνει η φυλη,το αιμα.
    Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινη αποστειρωση του πληθυσμου! Καταλαβαινω το πνευμα του Αιαντα αλλα θελω να τον ρωτησω κατι,προκειμενου να τον προβληματισω και να αποκαλυψη ολη την σκεψη του:
    Αν καποιος Ελληνας αγαπησε μια μαυρη κι εκανε ενα παιδι μαζι της,αυτο ειναι εγκλημα;Αυτο το παιδι δεν ειναι κατα το ημισυ Ελληνας;Και αν παρει την Παιδεια και την Παιδευση την Ελληνικη,δεν ολοκληρωνεται και ειναι Ελληνας;
    Και εστω οτι δεν ειναι ακριβως Ελληνας..Τι πρεπει να τον κανουμε;Να τον χτισουμε στα θεμελια καποιου Παρθενωνα!!!;;;
    Ο ΑΙΑΝΤΑΣ,ξερει οτι καθε κανονας εχει τις εξαιρεσεις του και τετοιοι γαμοι και επιμειξιες συμβαινουν και παντα θα συμβαινουν.
    Αρκει η εξαιρεση ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.Οπως καποιοι επιχειρουν σημερα, βασει σχεδιου.Ο ΑΙΑΝΤΑΣ,μιλαει για την ιδανικη Πολιτεια ετσι οπως χτιστηκε απο το Ελληνικο Πνευμα δια μεσου των Αιωνων.Αλλα,ειπαμε οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις και απροοπτα.
    Ουτε μπορουμε να μεινουμε στα αυστηρα πλαισια του αιματος!ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ!!

    Γρηγοριος Δικαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
    Οι χοντροκομμενοι υπανθρωποι,των κομματων και της αρπαχτης και προδοσιας,κανουν ενα μοιραιο λαθος:ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    "ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ"!Καποια δυναμη,εχει ακουσει τις προσευχες μας και τους σπρωχνει μεσα στην πηγαδα(θελω να πιστευω του ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!!!).
    Ακομη:
    Φτανει να αναψη ενα σπιρτο για να ξεσπαση η Κολαση..Ενας ΛΑΘΡΟΙΜΑΜΗΣ που επεσε απο σκαλες και σκιστηκαν και τα ρουχα του(!..)η ενα χεσμενο Κορανι(!!μερικα Κορανια σε επιλεγμενα σημεια θα κανουν ΘΑΥΜΑΤΑ!) σε σημειο καταλληλο και διπλα του ενα μεταλλιο με την Ελληνικη Σημαια και ενα συνθημα οπως:ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ(ωστε η οργη να φουντωση σε τρελλα επιπεδα!!!).

    Συνελληνες μου,γιατι ανησυχειτε;;;
    Μπορειτε να αναγκασετε τον Στρατο και την Αστυνομια να επεμβουν με τα οπλα! Και καθε στιγμη που περναει και γεμιζει Μουσουλμανους η Χωρα,ειναι υπερ μας!!! Αρκει μια εξυπνη κινηση η μερικες εξυπνες κινησεις,για να γινη "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ"...ΠΥΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ!
    Και να τσακιστουν ολοι οι "αθωοι" Μεταναστες απο την Ελλαδα μας.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ...
    Το κακο με τους Εθνικιστες ειναι οτι ειναι υπερβολικα τιμιοι στην σκεψη και ως εκ τουτου, χοντροκεφαλοι!!! Δεν εχουν την πουστια και την συνομωσιολογικη ικανοτητα των Κομμουνισταραιων!
    Ουτε πιστευουν οτι "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"...Αοπλοι και Απροστατευτοι,πανε με τον Σταυρο στο χερι!Και καταληγουν στη φυλακη και στην χλευη!!

    CHESSMASTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.