Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H πορεία που σύμφωνα με το "έγκυρο" indymedia δεν έγινε!!!

Απόσπασμα από την πορεία που σύμφωνα με τους "έγκυρους" του indymedia δεν έγινε ποτέ!!! Καθώς όπως γράφουν δεν συγκεντρώθηκαν παρα...



Απόσπασμα από την πορεία που σύμφωνα με τους "έγκυρους" του indymedia δεν έγινε ποτέ!!!
Καθώς όπως γράφουν δεν συγκεντρώθηκαν παραπάνω από 100 πατριώτες!!!!
οκ μάγκες...έτσι να λέτε εσείς για να αυτοικανοποιήστε...και να σας πιστεύουν τα πιτσιρίκια και τα πρόβατα... εσείς θα λέτε 100;;;.....εμείς θα λέμε ούτε 50!!!....τι 50;;;;....ούτε καν που μαζευτήκαμε γιατί μας κάνατε ντα από την ασφάλεια του ασύλου!!!
Άντε τώρα να παίξετε τους "κλέφτες και αστυνόμους" με τα ματ του αντιεξουσιαστή Χρυσοχοίδη...
Ξέρετε τον τρόπο...πετάμε καμμια πέτρα και γρήγορα πίσω στο άσυλο!!

πηγή

3 σχόλια

  1. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
    Τα τσιράκια της νέας τάξης βγήκαν από χτες για να φοβίσουν το κόσμο για να μην κατέβει σήμερα στην πορεία για το ανθελληνικό νομοσχέδιο και το έκαναν,και
    πραγματοποίησαν συγκέντρωση ενάντια στην πατριωτική εκδήλωση και το φασισμό.

    Το να μην θέλετε να διαδηλώνουν άλλοι δεν φασιστικό?Άμα βγαίνεις να διαδηλώνεις για τα συμφέροντα της πατρίδα σου είσαι φασίστας?Έλεος η βλακεία και η αμάθεια μερικών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Υπηρετείται αυτούς που νομίζετε ότι πολεμάτε,αυτοί που σας κατεβάζουν παίρνουν εντολές απ' αυτά τα κέντρα,το σημερινό δεν ήταν τυχαίο.

    Που είσαι Κολοκοτρώνη να δεις για ποιους πολέμησες και σε λίγο καιρό θα μας λένε ότι είναι και προγονοί σου.Που είσαι Γλαυκομάτα Παλλάδα Αθηνά να δεις την πάλαι ποτέ δοξασμένη πόλη.http://molonlabe.blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια πάνω στην αρχική ανάρτηση. Αν και οι απόψεις μου είναι διαφορετικές από ό,τι πρεσβέυει το site σας, ελπίζω να εγκρυθεί το σχόλιο μου, μιάς και δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω υβριστικές λέξεις ούτε και να προσβάλω κάποιον. Απλά θέλω να τονίσω κάποια πράγματα που παρατήρησα.
    Θεωρώ λάθος να αναφέροντε στο αρχικό κείμενο πράγματα που δεν είναι αληθή. Επειδή τις τελευταίες μέρες παρακολουθούσα τις αναρτήσεις και στο stoxos.gr αλλά και στο indymedia, για να καταλάβω τι συνέβαινε αλλά και για να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα.
    Πρώτον, στο indymedia δεν αναφέρθηκε πως η πορεία που θα ξεκίναγε απο την πλατεία Κολοκοτρώνη, δεν έγινε. Το μόνο που γράφτηκε ήταν πως τα άτομα που την αποτελούσαν δεν ήταν πανω απο 350 (και όχι 100 όπως αναφέρετε στο κείμενο).
    Επίσης θα ήθελα να επεκταθώ πάνω στην πρόταση απο το κείμενο:
    "ούτε καν που μαζευτήκαμε γιατί μας κάνατε ντα από την ασφάλεια του ασύλου!!!"
    Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα Προπύλαια, δεν είχε σκοπό να αποτρέψει την πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για την ιθαγέννεια. Παραδέχομαι πως πολλοί θα το ήθελαν, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Μοναδικός σκοπός τους ήταν να μην πραγματοποιηθεί συγκέντρωση δεξιών και ακροδεξιών οργανώσεων στα Προπύλαια και όχι κάπου αλλού.
    Αυτά είχα να γράψω. Θα το εκτιμήσω πολύ αν το σχόλιο μου αναρτηθεί παρά του ότι ο συντάκτης του έχει αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ [ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ]ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΥΤΟΝ ΙΔΙΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΑΣ

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ Τ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.