Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ" ΣΤΗΝ... ΑΛΒΑΝΙΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ Όταν εδώ στην... ανθρωπιστική Ελλάδα οι αλβανοί μετανάστες και λαθρομεταν...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ
Όταν εδώ στην... ανθρωπιστική Ελλάδα οι αλβανοί μετανάστες και λαθρομετανάστες απαιτούν τα δικαιώματά τους, στην Αλβανία δημιουργείται "πατριωτικό κίνημα" για να μην καταγραφεί ο πληθυσμός των Βορειοηπειρωτών! Επικεφαλής μάλιστα αυτού του "πατριωτικού κινήματος" όπως το ονομάζουν τέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Μεϊντάνι. Η καταχώρηση του πληθυσμού που αναμένεται να αρχίσει το 2011, θεωρείται απο τους εξτρεμιστές αλβανούς πολιτικούς και ιστορικούς, ως ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολιτικά απο την Ελλάδα! Μέχρι και ο Xhufi, πρώην πρέσβης της Αλβανίας στην Ιταλία, όπως πάντα στην κορυφή του καταλάγου της ανθελληνικής ρητορικής, υποστήριξε ότι η εγγραφή με ανοιχτή επιλογή θρησκείας και την εθνική καταγωγή, παραβιάζει το σύνταγμα, αλλά και διεθνείς νόμους! Καταπιέζουν ακόμη και σήμερα τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος απο διεθνείς συμβάσεις ως Εθνική Μειονότητα! Τρέμουν να δουν τους αριθμούς οι αλβανοί... Αυτά βέβαια ούτε τα βλέπουν, ούτε τα σχολιάζουν οι εν Ελλάδι αλβανολάγνοι (και η κυρά δασκάλα, Στέλλα Πρωτονοτάριου) που βάζουν τους πάντες και τα πάντα πάνω απο τα εθνικά δίκαια!

2 σχόλια

  1. οι ημετεροι γουρνοτσαρουχαδολαγνοι δεν βλεπουν οτι για τους αλβανους το να σαι σωστος αλβανος σημαινει να εισαι σφοδρα ανθελληνας, ο ανθελληνισμος ειναι εμφυτος σε καθε γουρουνοτσαρουχα και τον λαμβανει καθε αλβανο μπεμπεκι στην κουνια με το γαλα της μανας του! Το ιδιαιτερο με τους αλβανους, σε σχεσι με τους τουρκους και τις αλλες βαρβαρες φιλες που ζουν τριγυρω μας, ειναι οτι δεν εχουν δικια τους ιστορια, δεν ξερουν πιοι ειναι, και ζητουν απεγνωσμενα ταυτοτητα. Ο τουρκος ξερει οτι προερχεται απο τις στεππες της μογγολιας, ο σλαυος ανηκει σε μια μεγαλη γλωσσοοικογενεια και αυτο τον εξασφαλιζει καποια σιγουρια, ο αλβανος ομως ουτε ξερει ο ιδιος ποιος ειναι απο που προερχεται, και πως βρεθηκε στα μερη που ζη. Μια το παιζει Ιλλυριος μια το παιζει πελασγος, αλλα δεν μπορει να αποδειξη τιποτα, του λειπουν τα ιστορικα τεκμηρια! Ο αλβανος γειτονευει με τον Ελληνα ζη σε ενα τοπο που ειναι διασπαρτος με ελληνικα μνημεια, βλεπη τους ενα κομματι των Ελληνων, τους Ηπειρωτες, να τραγουδαν τα ιδια τραγουδια μ αυτον σ αλλη γλωσσα και τον πιανη πανικος! Αντιλαμβανεται οτι ο τοπος που ζη ανηκει σε καποιον αλλον, στους Ελληνες, αλλα ουτε μπορει ουτε θελη να το παραδεχτη γιατι ξερει, υπαρχουν ακομα Ελληνες που διεκδικουν, δικαιως, αυτο που ιστορικα τους ανηκει! Τι κανει λοιπον, αποσιωπει με καθε τροπο την Ελληνικοτητα του χωρου που ζει, βλεπη τον Ελληνα παντα με καχυποψια η οποια εξελισσεται σε σφοδρη εχθρα! Βγαινει σε αντεπιθεσι με παραδοξα επιχειρηματα, αμφισβητει την Ελληνικοτητα του σημερινου Ελληνα, κλεβει τους συγχρονους ΅Ελληνες ηρωες, Καστριωτη , Μποτσαρη, κα. και τους κανει δικους του! Οικιοποειται ιστορικα συμβολα των Ελληνων, βλεπε αλβανικη σημαια! Οι Ελληνες ειναι πλεον αυτοι που κλεψαν τη παραδοσι, τα ηπειρωτικα τις φουστανελλες ενω βεβαια στη πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι αντιστροφα! Αυτο ειναι το διλημμα τους και πρεπει ν αντιμετωπιστουν αναλογα! Οχι αλλη ανοχη στα παραμυθια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα νάξερα... 5000χρονια τώρα όλοι τους, δεν έχουν βαρεθεί;
    Εμένα με έχουν νυστάξει αφάνταστα!

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.