Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

IMIA 2010 (Βίντεο και φωτογραφίες)

διαβάστε επίσης εδώ και εδώ








διαβάστε επίσης εδώ και εδώ

38 σχόλια

  1. ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα. Οτι δεν ολοκληρώθηκε το 1921 , το 1912 , το 1940 θα γίνει τώρα . Εθνικισμός και ετοιμότητα . Έξω οι ξένοι . Κάτω τα αντεθνικά νομοσχέδια . Το κράτος υπάρχει για να υπηρετει τα συμφέροντα των Ελλήνων και όχι το αντίθετο .
    Όλοι με την Χρυσή Αυγή μέχρι την νίκη.
    Όλα για την Ελλάδα. Κάτω οι ξεπουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I apofastikotita kai i agonistikotita sas deini tharos kai elpida se kathe ELLINA patriti. O agonas kai i ELLADA then chathikan!

    Kai kati yia tous afeleis:

    Apo to BHMA 31.01.10.

    «Ο φόβος του Ισλάμ»
    ΠΑΡΑ το γεγονός ότι κανένας ιεράρχης δεν τοποθετείται ευθέως κατά του νομοσχεδίου, δεν αρνούνται στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους ότι φοβούνται την ενίσχυση του μουσουλμανικού στοιχείου στην Ελλάδα. Οι Αλβανοί που ζουν στη χώρα μας δεν δείχνουν να τους προβληματίζουν καθώς πάρα πολλοί βαφτίστηκαν ορθόδοξοι.

    Οπως όμως εκτιμούν, η συντριπτική πλειονότητα των μεταναστών που ζουν στη χώρα μας προέρχεται από μουσουλμανικές χώρες. Μάλιστα προβάλλουν το ότι πρόκειται για ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ανατράφηκαν μέσα σε φανατικές μουσουλμανικές κοινωνίες, όπου κυριαρχεί η σαρία και τα φαινόμενα σκληρών τιμωριών σε όσους παραβιάζουν τα όσα υπαγορεύει.

    Πάνω απ΄ όλα, όμως, βλέπουν ότι με την παραχώρηση υπηκοότητας και ιθαγένειας στους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα μας το 98% των ορθοδόξων που με καμάρι δήλωνε ο μακαριστός Χριστόδουλος ότι ζουν στην Ελλάδα θα αποτελέσει ένα μακρινό στην αρχή και πολύ μακρινότατο μερικές δεκαετίες αργότερα παρελθόν. Ετσι, πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι θα διεκδικήσουν οι έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες πλέον ανέγερση τζαμιών τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις της χώρας, κατασκευή νεκροταφείων κτλ. Οπως μάλιστα φοβούνται, ορθόδοξα ελληνόπουλα θα αρχίσουν να εντρυφούν στο Μπαϊράμι και στο Ραμαζάνι.


    Pios ilithios pistevi oti mporei na kanei apo pakistanous, moulmalmanous araves, afganous, kourdous kai allous agrious kai imiagrious apo asia kai afriki ellines?

    Prepei na to katalavoun oloi:
    MOUSOULMANOS KAI ELLINAS THEN GEINETAI!!!!!

    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε πλακα κανετε; που μαζευτηκε τοσος κοσμος; δεν το πιστευω αυτο που βλεπω στις φωτογραφιες και το βιντεο. κριμα που ημουν πολυ μακρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι που ηρθαν εχθες , πρεπει να καταλαβαν σημερα πως κανενα σιωνιστικο ΜΜΕ δεν τους εδειξε.
    Αυτοι ποθ καθησαν στο σπιτι η βγηκαν για καφε και για διασκεδαση, δεν καταλαβαν ποτε τι σημαινει το δικαιωμα του εκλεγειν.

    Αυτοι που ηταν μακρυα ζηλεψαν τους κατοικουντες εν Αθηναι.

    Οι πατριωτες που ημασταν εχθες στην πορεια, σωσαμε την τιμη της πατριδος.

    ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ.

    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

    Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

    +Παπαλοχιας ο εσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γινότανε χαμός. Πρώτη φορά πήγα και θα ξαναπάω. Κάτι είπαν ότι θα ξεκινήσει μια πορεία αυτή τη βδομάδα και θα είναι και κάποιοι από Αγιον Ορος. Κρατάτε μας ενήμερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευγε ευγε ευγε!!! λυπαμαι πραγματικα που δεν ημουν παρον! μενω στην μακεδονια και ηταν δυσκολο να κατεβω στην πρωτευουσα! οι εθνικιστες εστειλαν ενα μηνυμα! εξω οι ξενοι! Η Ελλαδα στους Ελληνες! οι ψευτοπατριωτες του ΛάΟΣ εμειναν σπιτι τους και παρακολουθουσαν την εκδικηση της ξανθιας! Ντροπη τους ! Ρηξη και ανατροπη απο τον καναπε δεν γινεται! Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια! λεξεις αγνωστες για αυτο το τηλεκομμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει ξυπνάμε σιγά σιγά ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥΣ.Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Εθνικής Μνημης στο Στόχο και φυσικά στα παιδιά της Χρυσής Αυγής που τόσα προσφέρουνε στον αγώνα για μια ελέυθερη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 300 και 300 και 300... πουσαι Λεωνιδα να μας δεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΟΒΕΡΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΓΩΝΕΣ, ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειάζεται να έρθουν και άλλοι να γιγαντωθεί το ρεύμα αντίστασης στα δουλικά των παγκοσμιοποιητών τύπου geoffrey.

    Το επόμενο Σάββατο στις 3 να είμαστε περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. IMIA 96 ΔΕ ΞΕΧΝΩ ! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ! ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΕΟΙ,ΝΕΕΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙΝΕΚΟΥΣ! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aυτό μας έμεινε μόνο. Να γράφουμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Είδατε να βγαίνει κάτι απ' αυτό; Δεν πάμε κάθε χρόνο και χειρότερα; Γιατί; Τι λείπει; Τι δεν κάνουμε σωστά;

    Τις προάλλες μάζευαν υπογραφές να φύγει η Δραγώνα από του πρώην ΥΠΕΠΘ. Είδατε να έγινε τίποτε; Ούτε αυτί δεν ίδρωσε.

    Ο Σημίτης ήταν αυτός που ευθυνόταν για τα Ίμια. Τον ίδιο χρόνο, τον Σεπτέμβριο, το ψηφίσαμε για πρωθυπουργό και τον Απρίλιο του 2000 ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Evge Mpravo sas,Makari na eimouna Ellada....
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν δεν ήταν τα μπλόκα των αγροτών και 'μεις θα ήμασταν εκεί!!!! Καστοριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AIMA TIMH XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

    το σαββατο 6/2 και παλι παρωντες στα προπυλαια.

    ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    Ήταν μια ειρηνική πορεία με μεγάλη συμμετοχή και τα παιδιά της χρυσής αυγής δεν μας έκαναν στιγμή να μετανιώσουμε που συμμετείχαμε σαν απλοί Έλληνες πατριώτες για να τιμήσουμε τους νεκρούς προδομένους ήρωες μας.
    Η φωνή της ουράνιας Ελλάδας ακούστηκε παντού με συνθήματα υπέρ πατρίδος και όχι φασιστικά,για λίγη ώρα το ιστορικό κέντρο θύμισε Ελλάδα και όχι Πακιστάν και Αφρική.
    http://molonlabe.blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    Ο Αρχιεπίσκοπος αποφεύγει να πάρει δημοσίως θέση για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας.
    Όταν αποφάσισαν να βγάλουν το θρήσκευμα απ’ τις ταυτότητες οι ρασοφόροι κατέβασαν τον κόσμο στο δρόμο και το ποίμνιο ανταποκρίθηκε και οι Ρωμιοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν.
    Τώρα που είναι ρασοφόροι να κατεβάσουν το κόσμο για την παραχωρήσει της Ελληνικής ιθαγένειας???Μια ζωή προδοτική ήταν η στάση της εκκλησίας πάντα τα είχαν καλά με τους κατακτητές της πατρίδος μας(Οθωμανούς,Βυζαντινούς,Χουντικούς) γιατί και εκείνοι είναι κατακτητές.Μόνο για τα συμφέροντα τους νοιάζονται και όταν θιχτούν αυτά μόνο τότε αντιδρούν και σε χρησιμοποιούν Ρωμιέ.
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑΝ ΣΟΥ ΕΘΙΓΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΡΩΜΙΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΙΔΗ ΒΓΕΙ ΕΞΩ!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ!!!
    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ?????????
    ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ??
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ???
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ???
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ!!!!
    http://molonlabe.blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά μπας και είναι μοντάζ; :-) Μαζεύτηκε τόσος κόσμος; Κρίμα που δεν έγινε κάτι ανάλογο στη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η πορεία ήταν διπλή χαρά.

    Ξαναέσμιξα (έστω για λίγο) μου τους παλιούς συναγωνιστές μου και παράλληλα είχε τον περισσότερο (και νεότερο) κόσμο απο κάθε άλλη χρονιά.

    Θετικότατη εντύπωση μου προκάλεσε ότι είδα πολλά ζευγαράκια, από πιτσιρικάδες με τις φιλενάδες τους !

    Άπλυτοι και ανθέλληνες, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγω δεν εντυπωσιαζομαι.χαιρομαι που αναγνωριζουν οι απλοι ελληνες πατριωτες τον δυναμισμο της χρυσης αυγης αλλα εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας μεχρι να μαθουν να καταλαβουν οι ελληνες πως η σωτηρια του εθνους και στη συνεχεια η επιβολη του μπορει να ερθουν μονο με τις ιδεες της χ.α.κατι αλλο θελω να πω στις αναρχοαλβανεζικες κοτες.ο μονος λογος που υπαρχουν ειναι τα εβραιοκρατουμενα κομματα χωρις καμια εξαιρεση.για τον ιδιο λογο υπαρχουν κι αυτα τα ιδια τα κομματα δεξια κι αριστερα.αν δεν υπακουαν πιστα τις εντολες των ιουδαιων για την ισοπεδωση της ελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε μπορώ να ακούω ότι "δεν ηρθαμε λόγο μπλόκων..." η "κριμα που δε γινεται κατι και θεσσαλονικη".... ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ 9 ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΙΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εξερετική οργάνωση παιδιά! Μπράβο. Ειμαστε πολλοι που θελαμε να βρεθολύμε αλλα ημασταν εκτός Αθηνών. Ειμαι σίγουρος ότι κάποιοι πολιτικάντιδες τρέμουν στις καρέκλες τους σήμερα μετά απο τετοια τημη στους προδομένους ήρωες και τέτοια επίδηξη δύναμης της Χρυσης Αυγης!
    ΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μεγαλειώδης πορεία! Μπράβο στα παιδιά!
    Μπορώ να καυχηθώ ότι ήμουν και γω εκεί μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαιρετω ολους οσους παραβρεθεικαν το σαββατο σ'αυτην την συγκλονιστικη εκδηλωση και πορεια για τους ηρωες των Ιμιων αλλα και για τις μεθοδευσεις στο λαθρομεταναστευτικο των πεμπτοφαλαγγιτων δοσιλογων του Ελληνισμου.Κατεβαινω σ'αυτην την εκδηλωση εδω και δεκα χρονια σχεδον και πιστευω οτι ηταν αναμεσα στις τρεις καλυτερες που εχω παραβρεθει,ισως και η καλυτερη.Το πληθος,η ποιοτητα των συμμετοχοντων,το παθος,η ετοιμοτητα,η οργανωση αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις αλλα και δωσαν τις απαραιτητες εγγυησεις για πιο δυναμικες και αποτελεσματικες μελλοντικες κινητοποιησεις.Το ποταμι του Ελληνισμου ξεκινησε την νικηφορα πορεια του,κανεις και τιποτα δεν μπορει να το σταματησει.
    Τελιωνοντας θα ηθελα να μου επιτρεψετε να συγχαρω ιδιαιτερως τους 70 ηρωικους συναγωνιστες απ'ολα τα μερη σχεδον της Βορειου Ελλαδος που αψιφησαν μπολγκα,αγνωστους δρομους, κοστος χρηματικο,10ωρη ταλαιπωρια και στο κατεβασμα και στο ανεβασμα απο την Αθηνα,αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα πως δεν υπαρχει στο κοσμο λογος η' ανυπερβλητο εμποδιο που μπορει να σταθει αναμεσα στους αληθινους Εθνικιστες και στο καθηκον τους για την πατριδα.
    Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους μας,δεν εφυσηχαζομαστε,ο αγωνας μολις τωρα αρχισε,νεο αγωνιστικο ραντεβου στο επομενο Εθνικο καλεσμα.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κουλογλου-indynedia-ιος και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις έχουν λυσάξει!!500 άτομα λένε ότι ήταν στη συγκέντρωση!!τόσο τους πειράζει που οι Έλληνες δεν σκύβουν το κεφάλι!σας κατάλαβε ο λαός και σας σιχάθηκε!κούλογκου γύρνα στην δημόσια τηλεόραση να κάνεις αντίσταση όπως εσύ ξέρεις πουλημένε ανθέλληνα!και όσο για τους διάφορους ιούς δεν φοβόμαστε έχουμε αίμα ελληνικό γεμάτο αντισώματα για εφιάλτες σαν τα μούτρα τους!λυσάξτε σκυλιά,λυσάξτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να προσθέσω και εγώ μια λεπτομέρια πολύ σημαντική! Ο κόσμος που είχε μαζευτεί ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ... τη σημασία του γεγονότος δεν χρειάζεται να την αναλύσω νομίζω είναι κατανοητή.

    Συνεχείστε όλοι την προσπάθεια μέσα από την οικογένειά σας, τους φίλους και γνωστούς, το διαδύκτιο και απ' όπου μπορεί και δύνατε ο καθένας.

    Αγώνας Αγώνας Αγωνας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    Μην μιλάς έτσι για την Ορθοδοξία. Επειδή έτυχε να έχουμε τον Ιερώνυμο που είναι "ηπίων" τόνων δε σημαίνει ότι οι παππάδες και οι καλόγεροι δεν είναι Ελληνες με Ε κεφαλαίο. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Το Σάββατο στα προπύλαια, θα "μαυρίσει" το μάτι σου.
    Ελληνίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. LEGO

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ... ΚΙ ΕΓΩ.

    Ε ΚΑΙ; ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 300 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ, ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΜΟΝΟ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ...

    ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ... ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΣΠΙΕΙΣ... ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το ειπαμε.δεν ηταν ολοι χρυσαυγιτες αλλα αυτο λεμε.πρεπει ολοι οι ελληνες με κοτσια και ψυχη να γινουν χρυσαυγιτες.τι νοημα εχει να ζουν δειλα τοσοι ελληνες και να ψηφιζουν και κομματα που ειναι υπηρετες των εβραιων και επειδη ερχονται μια φορα το χρονο στην καλυτερη περιπτωση σε μια πορεια που οργανωνει η χ.α εδω και δεκατεσσερα χρονια να νοιωθουν ενταξει με τον εαυτο τους και απεναντι στο εθνος και να κοροιδευουν τον ιδιο τους τον εαυτο οταν ολοι οσοι ειναι εθνικιστες ξερουν πως χωρις την χ.α ο αγωνας θα ηταν ανυπαρκτος και γραφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητή (Ελληνίδα)μου γράφεις να μην μιλάω έτσι για την ορθοδοξία,έχω εμπάθεια σε εκείνους που αναθεματίζουν τους προγόνους μου την ημέρα της ορθοδοξίας που αφόρισαν τους ελευθερωτές της ελληνικής επανάστασης που έκαψαν τα ελληνικά συγγράμματα που κατέστρεψαν τα ελληνικά αγάλματα και τους ελληνικούς ναούς και ότι ελλήνιζε,εκείνους που σκότωσαν και βασάνισαν τους προγόνους μας για να γίνουν χριστιανοί(και μην μου πεις ότι έγιναν απ το ΣΑΟΥΛ=ΑΠ.ΠΑΥΛΟ η μαγεύτηκαν από τα λόγια του Ναζωραίου ξυλουργού, γιατί θα σου θυμίσω τους κώδικες του Ιουστινιανού και του Θεοδοσίου)και από ελεύθερους Έλληνες μας έκαναν δούλους ενός αιμοσταγή θεού(θες το εδάφιο?) που σκέπασαν το φως και έφεραν το σκοτάδι και το μεσαίωνα.ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.............
    ο Κοσμάς ο Αιτωλός:«Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες,
    δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»

    Άμα πρόσεξες την αφίσα για την πορεία του Σαββάτου γράφει (όχι στην ισλαμοποιηση της Ελλάδος)για αυτό θα κατέβουν οι μοναχοί.

    Ναι υπάρχουν ρασοφόροι πατριώτες αλλά ηγεσία της εκκλησία ήταν πάντοτε προδοτική προς την πατρίδα μας υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία.

    ΜΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    ΥΓ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. είσαστε μυγοχέσματα του 0.01%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ακριβως επειδη ηξερα οτι θα ειναι μια τεραστια πορεια, επειδη δεν ηταν μονο τα Ιμια αλλα κυρίως η ιθαγένεια κατεβηκα απο Θεσσαλονική.Αν υπηρχε σοβαρος λόγος ειναι κατανοητο να μην ερθει καποιος, όχι όμως για την αποσταση, για τα μπλόκα και την ταλαιπωρία.Πέθαναν 3 αξιωματικοί για εμας , δεν μπορουμε να λέμε τετοια πραματα πιστευω. Οσο για τα μπλόκα εμεις περνουσαμε απο μεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ 7:40 μμ

    >βασάνισαν τους προγόνους μας για να γίνουν χριστιανοί<

    Ποιος βασάνισε "προγόνους" σου (;) για να γίνουν χριστιανοί. Το ακριβώς αντίθετο συνέβη. Χριστιανούς βασάνισαν για να γίνουν 12θεϊστές, η΄λάθος κάνω;
    Πόσους Εβραίους βασάνισε και σκότωσε ο Αντίοχος Δ' ο Επιφανής 9τρομάρα του!) για να προσκυνήσουν το 12θεο και στο τέλος έσφαξε χοίρους μέσα στον Ναό του Σολομώντος, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την εξέγερση των Μακκαβαίων, που τον πήραν φαλάγγι και τον εξεδίωξαν από την Παλαιστίνη κακήν κακώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @11:27
    Κι εσυ τι προβλημα τι εχεις με το τι εκανε τοτε(καλως,πολυ καλως)ο προγονος μας ο Αντιοχος;
    Μηπως ν'αρχισουμε να γιορταζουμε κι εμεις το "Χανουκα";
    Για μετριαστε λιγακι-εως παρα πολυ-καποιοι την εβραιολαγνια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.