Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΥΠΡΟ,ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ... ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 55ΧΡΟΝΗ...

...
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ... ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ...

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 55ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ 4 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΔΥΟ 15ΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ - ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ 84ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ - ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΕΚΤΙΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ...

Αν αυτό δεν είναι ΚΑΤΟΧΗ... Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί... Το φαινόμενο ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ και έμπειροι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ εκτιμούν (οφ δε ρεκορντ πάντα) πως θα ενταθεί... ΚΙ ΑΛΛΟ... Η Αστυνομία ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΑΙ διαρκώς και συστηματικά και από τα γνωστά παράκεντρα και κέντρα εξουσίας αλλά και από το εσωτερικό της. Η Δικαιοσύνη ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ που δικάζονται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις χωρίς να τους επιβάλει ΟΥΤΕ ΑΠΕΛΑΣΗ και οι οποίοι ΑΣΦΑΛΩΣ συνεχίζουν το "θεάρεστο" έργο τους... Υπηρεσίες μας εξετάζουν ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ... Για την πολιτική εξουσία τους δημοσιογράφους, τα αφεντικά τους και τους άλλους που νομίζουν ότι είναι αντιπολίτευση... προς το παρόν καταγράφουμε... Προς το μέλλον αλίμονο τους...

17 σχόλια

  1. Εμεις πάντως, είμαστε έτοιμοι. Το σύνθημα περιμένουμε. Μόλις δοθεί, μέσα στις επόμενες 24 ώρες, η Ελλάς θα έχει καθαριστεί απ' όλες τις βρωμιές που την λερώνουν και "κάθε κατεργάρης θα πάει (θέλει δεν θέλει) στον πάγκο του". Είτε ημεδαπός είναι, είτε αλλοδαπός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etoimoi? panetoimoi...

    k me ta dontia mou 8a ekana auto pou prepei gia na 3evrwmisei o topos apo ka8e loghs ex8rous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ο κ. Χρυσοχοιδης δεν εχει μηδενικη ανοχη για τους Ελληνες και εχει για τους αληταμπουρες που κανεις δεν τους καλεσε:
    Δωστε το συνθημα για ξεσηκομω. Δεν παει αλλο αυτη η κοροιδια πρεπει να τελειωνει.

    Το κρατος δεν ανηκει σε κανενα κομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατοχι εχουμε σιγουρα,χειροτερη του 40 ομως εμεις τι κανουμε.
    ολα υα πατριωτικα μπλοκ και
    ιστοσελιδες ωργανωσται τους
    ελληνες σε κινημα,ωστε στις επομενες εκλογες να υπαρχει κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού είμαστε όλοι έτοιμοι λοιπόν, αποφασίστε τι θα κάνουμε γιατί έχουν αποφασίσει να μας εξοντώσουν!Επρεπε να είχαμε ενεργήσει χρόνια πριν, όταν άρχισαν να εισβάλουν οι αλβανοί.Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο, ούτε εδάφη!Γιατί αλλιώς ποια θα είναι η επόμενη κίνηση;Να μας πουλήσουν σκλάβους στους Τούρκους;Για όλα είναι ικανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ.

    ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ Μ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΕ Ή ΝΑΤΟ;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΤΛ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ INTERNET.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΔ ίσως να μην έδινε ιθαγένεια , αλλά επί των ημερών της γέμισε η χώρα με λαθρομετανάστες και επιπλέον δεν απέλασε κανέναν.Από αυτά που διαβάζω, στηρίζει το πασοκ στα σχέδια του.Δηλαδή δε σκέφτηκε να το κάνει ως κυβέρνηση αλλά συναινεί ως αντιπολίτευση.Οσον αφορά τα εθνικά θέματα,(Αιγαίο, Σκόπια κ.λπ.)απλά δεν ενδιαφερόταν γιατί ήταν απασχολημένη στο πως θα καλύψει τα σκάνδαλα της(βλ. Βατοπέδι,siemens κ.λ.π.)Εθεσε βέτο στα Σκόπια για την Ε.Ε. αλλά επέτρεψε σε όλη την υφήλιο να χρησιμοποιεί το όνομα "Μακεδονία" όταν αναφέρονται σ'αυτά.
    Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να διαλέξω τι είναι χειρότερο!Τα λαμόγια της ΝΔ που κατάκλεψαν τα κρατικά ταμεία ή τους εθνοπροδότες του Πασόκ, με αρχηγό το μεγαλύτερο καραγκιόζη που πέρασε από αυτή τη χώρα!
    Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές για το Έθνος, δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κόμματα!Αυτά μας έφεραν σ'αυτή τη θέση και ούτε τους ενδιαφέρει τι θα απογίνουμε!Βγάλανε τόσο χρήμα που φτάνει και για τα εγγόνια τους, με μας θα ασχολούνται;Εχω άδικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως γνωστόν όταν γίνεται μια συμπλοκή μεταξύ ενός Έλληνα κι ενός Αλβανού,οι Αλβανοί επικοινωνούν μέσω κινητών και επιτίθενται στον Έλληνα είτε την ίδια είτε σε άλλη χρονική στιγμή.Το ίδιο δεν το κάνουν οι Έλληνες καθώς δεν λειτουργον έτσι.Η οπλοφορία και ο τραυματισμός του δράστη,εάν κινδυνεύει η ζωή μας,θα ήταν κάτι θετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4 αλλοδαποί, 24 έως 38 ετών, διακινητές λαθρομεταναστών, για τους οποίους εικάζεται ότι αποτελούν μέλη μεγαλύτερου κυκλώματος, συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αντίστοιχη επιχείρηση στον Έβρο και τη σύλληψη λαθρομεταναστών.
    (newsblog.gr)

    Αλλοδαποί λαθροδιακινούν πρέζα, όπλα, και αλλοδαπούς. Και οι νέοι παράνομοι αλλοδαποί, με τη σειρά τους, τα ίδια, και πάει λέγοντας. Η εγκληματικότητα έτσι πολλαπλασιάζεται εκθετικά και έχει καταστεί ανεξέλεγκτη. Φίδια στον κόρφο μας που γεννοβολούν κι άλλα.

    Τελούμε υπό κατοχή, που πληρώνεται με αίμα αθώων Ελλήνων κάθε μέρα. Αν δεχτούμε την προκείμενη διαπίστωση, τι κάνουμε σε αυτή τη νέα κατοχή; Οι απλές διαπιστώσεις δεν ωφελούν δυστυχώς και οι "ειρηνικές συγκεντρώσεις" συγκινούν ελάχιστους. Χρειάζονται δυναμικές λύσεις.

    Ένας λοχίας, πού' ναι ένας λοχίας;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί φίλοι. Το θέμα είναι ποιός θα δώσει το σύνθημα στην αστυνομία ή στον στρατό. Ή πρέπει να γίνει ένα στρατιωτικό κίνημα ή να πυκνώσουμε τις τάξεις ενός πραγματικά εθνικιστικού κινήματος για δράση με αποτέλεσμα . Καλύτερα βέβαια ένας συνδιασμός των δύο. Έξω όλοι οι ξένοι. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΑΛΛΟ ΒΕΤΟ,ΑΛΛΟ ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΣΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ΄΄ΣΥΜΦΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ΄΄ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΒΑΛΑΝΕ.ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΕΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ,ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΥΡΤΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΕΦΕΡΑΝ"! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ! ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΒΑΡΒΑΡΟΙ,ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ! ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ! ΜΑΣ ΤΗΝ "ΕΦΕΡΑΝ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΙΧ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ? ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ "ΑΓΑΘΟΕΡΓΟ" ΣΚΟΠΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΥΖΟΝΑΚΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΖΟΝΑΚΙΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οδηγίες για λαθροματανάστες για εξασφάλιση παραμονής στην χώρα μας, με Δωρεάν από το κράτος όλες τις παροχές:

    http://gr.altermedia.info/?p=6880

    Ειρωνικό βεβαίως το πνεύμα του άρθρου, αλλά πικρά ειρωνικό γιατί περιγράφει καταστάσεις που συμβαίνουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι οι λαθρομετανάστες έχουν τις οδηγίες τους, έχουν "πλάτες" και "ινστρούχτορες", και γνωρίζουν οτι ήλθαν σε χώρα με ξεπουλημένη, προδοτική κυβέρνηση που θα τους κάνει τα χατίρια. Ναι, το επίσημο κράτος πρώτα απ' όλους ανέχεται και υποθάλπει το έγκλημα, όσο κι αν αυτό σοκάρει τις δημοκρατικές και πονεσιάρικες ψυχούλες ορισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ και Συρίας, ηλικίας 25 και 39 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κολωνού, κατηγορούμενοι για «πλαστογραφία», «πλαστογραφία πιστοποιητικών» και «κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων».

    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1764790

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η διπλή δολοφονία ενός 89χρονου και της 63χρονης συζύγου του, που είχαν βρεθεί νεκροί με τραύματα από μαχαίρι και σιδερένιο λοστό τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι τους στη Δάφνη. Δράστης είναι ένας 28χρονος Κούρδος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Kίνητρο ήταν η ληστεία. Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πακιστανοί είχαν στήσει φάμπρικα πλαστών εγγράφων και στο Περιστέρι!

    http://www.adiakritos.gr/?p=12957

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.