Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Σήμερα το πρωί, από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ανακοίνωσε με κάθε επι...

ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Σήμερα το πρωί, από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παροχή πολιτικού ασύλου στον Χιλιανό εγκληματία, ο οποίος είχε συλληφθεί την 23/12/2009 για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς επιτέθηκε σε πολίτη χρησιμοποιώντας σιδερένια λάμα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε για πολλοστή φορά να επιτεθεί στο Αστυνομικό Σώμα καταγγέλοντας βίαιες συμπεριφορές και νοοτροπίες. Στη συζήτηση επενέβη ο Γ. Καρατζαφέρης, λέγοντας στον Υπουργό Χρυσοχοΐδη, ότι με αυτή την τακτική του θα προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Ελλάδα και Χιλή, αφού στην χώρα της Νοτίου Αμερικής δεν υφίσταται Δικτατορία, αλλά Δημοκρατία. Άλλωστε, η επίσημη ονομασία του Κράτους είναι Δημοκρατία της Χιλής. Εκτός, κι αν ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. έχει μείνει δεκαετίες πίσω στην ιστορική εξέλιξη της χώρας και νομίζει ότι Αουγκούστο Πινοσέτ κυβερνά ακόμα δικτατορικά τη χώρα της Χιλής...

7 σχόλια

  1. Ομιλητής αλβανικό κοινοβούλιο, διαφωνεί με το ΝΑΤΟ

    «Ακόμα και ένας ξένος στρατιώτης, αυτός θα περάσει με ψηφοφορία από το αλβανικό Κοινοβούλιο"

    SManalysis

    Μιλώντας για την πολιτική εμφανίζονται σε "γνώμη", του "TV Klan», το Κοινοβούλιο της Αλβανίας Ομιλητής Jozefina Topalli, απέρριψε οποιαδήποτε εικασία που ασχολείται με τη συνεχή αίτημα του ΝΑΤΟ για τη διευκόλυνση της διέλευσης των διαδικασιών, την εγκατάσταση και την αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ αποστολές εντός και εκτός της Αλβανίας, δεν τη λήψη απόφασης από το Κοινοβούλιο της Αλβανίας.

    "Δεν θα σπάσει το Σύνταγμα για την κυριαρχία εναντίον των συμφερόντων μας. Και ένα ξένο στρατιώτη (ΝΑΤΟ), θα πρέπει να περάσει με ψηφοφορία από το αλβανικό κοινοβούλιο.

    Δύο υπουργοί Άμυνας των Φατμίρ Μαχντί (ένα χρόνο) και τώρα Arben Imami, έχουν προτείνει ένα νομοσχέδιο, το οποίο εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση της Αλβανίας να παράσχει άδεια για τη δραστηριότητα των στρατιωτών του ΝΑΤΟ στην Αλβανία, με την κατάργηση του δικαιώματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Premier Μπερίσα θεωρεί ως επιτυχημένη εκλογική προπαγάνδα, την εθνική κυριαρχία, εκτός του ΝΑΤΟ, που αντιτίθενται στη στρατηγική θέση του ΝΑΤΟ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

    Αυτό διευκρινίζει ότι η Αλβανία, στην πολιτική αποσταθεροποίηση στενοχωρώ, το ΝΑΤΟ θα είναι δύσκολο να παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, την οποία κατανοεί ότι, για τον πρωθυπουργό Μπερίσα, θα βρείτε πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες από το 1997 "

    Ένα επικίνδυνο παιχνίδι για τον Μπερίσα ..

    Ωστόσο, το άρθρο 2 του νόμου αριθ. 10 100, της 26 Μαρτίου του 2009, για .. "η ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ", αναφέρει ότι "το Συμβούλιο των Υπουργών αποφασίζει για τη μεταφορά των ξένων στρατευμάτων από το έδαφος της Αλβανίας .." Η ψηφοφορία από το αλβανικό κοινοβούλιο. (Έγγραφο Νομική)

    Τέλος πάντων, Σαλί Μπερίσα, θέλει να θέσει το ΝΑΤΟ σε μια σοβαρή θέση, θέτοντας το πρόσωπο με το Σύνταγμα της Αλβανίας, ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι του

    www.smarkos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά σ'αυτήν την χώρα, είναι μεγάλη δυστυχία να είσαι Έλληνας. Το κάθε "βλήμα" που αναρριχάται στα εκάστοτε κομματικά αξιώματα και εν συνεχεία καταλαμβάνει κυβερνητικές θέσεις εάν το κόμμα που ανήκει σχηματίσει κυβέρνηση, καταδιώκει με λύσσα καθε τι Ελληνικό. Μπορούν τέτοιου είδους άτομα να ανήκουν στον Ελληνικό Λαό;; Φυσικά ΟΧΙ. Αυτοί δεν είναι Έλληνες. Απλά μιλάνε ελληνικά. Όσοι τους "ψηφίζετε" να τους χαίρεστε, και βοήθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιογράφος Σταύρος Μάρκος είναι πάντα η πρώτη γραμμή των γεγονότων στην Αλβανία (Βόρεια Ήπειρος)

    Διάβασα και εγώ SManalysis, είναι πιο σοβαρή ανάλυση και για τους ανθρώπους μας στη Βόρειο Ήπειρο. Το θέμα φαίνεται να είναι ότι ο Μπερίσα αρνείται να δυνάμεις του ΝΑΤΟ, ακόμη και αν για τους ανθρώπους μας της Βορείου Ηπείρου, η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί ως το 1997, και η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέμβει για να προστατεύσει τους ανθρώπους μας εκεί. Συνειδητοποίησα και τόσο σοβαρή όπως φαίνεται, για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

    Κώστας Κούτουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω ποσοι αστυνομικοι και στρατιωτικοι ψηφισαν πασοκ...και ποσοι θα το ξαναψηφισουν(!)Οσοι το ψανακανουν θα ειναι πραγματικα αξιοι της μοιρας τους.Και γενικοτερα οσοι Ελληνες ψηφιζουν πασοκ και συριζα ειναι πραγματικα αξιοι της μοιρας τους και συνυπευθυνοι για την επικειμενη διαλυση της Ελλαδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Prepei na pw oti o xrysoskatoulidhs eine megalh droph gia olous tous pontious, fainete ka8ara apo ton tropo pou milaei kai epiti8ete stous astynomikous mas (an kai eine proistamenos tous!!!)oti exei psyxologika provlhmmata ,fainete san arrwstos psyxika.TWRA OLOI OI LA8RAIOI 8A PROKALOUN FASARIES MESA STA ASYNOMIKA TMHMATA GIA NA TRAVIKSOUN TIN PROSOXH TWN EFHMERIDWN,KAI TIS KRATIKODIAITHS ERT KAI ME AFTON TON TROPO NA TOUS DWSEI O PARANOIKOS "XRYSOSKATOULIDHS! ASYLO,EVGE RE TZEFRY,EVGE KAI GIA TOUS YPOURGOUS SOU.
    ........TA YPOURGEIA SAS !!
    OI NTOMATES KAI TA AVGA SAS EXOUN TELEIWSEI EKEI KATW STIN ELLADA? I EINE POLI AKRIVA?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑΝΟ. ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΑΘΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχθές επρόκειτο να δικαστεί για ορισμένα από τα ποινικά αδικήματα που διέπραξε από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ύστερα από προθεσμία που είχε ζητήσει, ο παρ’ ολίγο δολοφόνος και δραπέτης των φυλακών Χιλιανός. Δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο. Και σιγά μην παρουσιαζόταν μετά το προσκύνημα που του κάναν αρχές και εξουσίες. Δικηγόρος του δε είναι ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, σύζυγος της Αμαλίας Βαρότση-Ραγκούση, υποψηφίας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος είχε αναλάβει και την υπεράσπιση των Πακιστανών στην υπόθεση των "απαγωγών" επί ΝΔ. Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ σε δράση και το "δόγμα" Χρυσοχοΐδη "οι αστυνομικοί στις φυλακές οι κακοποιοί σε διακοπές" σε ανάπτυξη κι εφαρμογή. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.