Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΟΧΙ'' ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ - Σήκωσαν τη γρανιτένια πλάκα - 'Εριξ...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΟΧΙ'' ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ



- Σήκωσαν τη γρανιτένια πλάκα
- 'Εριξαν ασβέστη για να κρύψουν τα ίχνη τους
- Τουλάχιστον 6 οι δράστες
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr στην μακάβρια αυτή πράξη συμμετείχαν τουλάχιστον 6 άτομα αφού ο τάφος δεν είχε καταστραφεί αλλά ανοιχθεί κανονικά.
Μάλιστα οι βέβηλοι κάλυψαν τα ίχνη τους ρίχνοντας παντού ασβέστη. 'Ετσι οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να έγινε από κάποιον ψυχικά διαταραγμένο.

Σε λίγο αναμένεται ανακοίνωση από την οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου όπου μεταξύ άλλων θα αναφέρεται οτι "όπου κι αν βρίσκεται η σορός του τέως Προέδρου, η φωνή του θα συνεχίσει να ακούγεται."

'Ολα έγιναν τη νύχτα. Αγνωστοι άνοιξαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου στο νεκροταφείο της ιδιαίτερης πατρίδας του της Δευτεράς, και έκλεψαν το λείψανό του.
Την πληροφορία για το μακάβριο αυτό γεγονός έδωσε στην αστυνομία γείτονας που αντιλήφθηκε ότι ο τάφος είχε ανοιχθεί.

Το Σάββατο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του κύπριου ηγέτη. Το μνημόσυνο θα γίνει κανονικά.

egersis για το stoxos.gr

16 σχόλια

  1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ,ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΕ ΤΑΣΣΟ!ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ!ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"!ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΤΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Apistefto!!!! tosos misos vre paidia?Gia onoma tou 8eou!!!AFTA NA TA VLEPOUME EMEIS OI APOKALOUMENOI KAI DEKSIOI, KAI NA MA8AINOUME APO TOUS DH8EN PROODEFTIKOUS ....EKDIKHSH TWRAAAA.
    Lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστειτε που τους οδηγει ο πανικος τους,ακομα και νεκρους μας φοβουντε κι υπαρχουν ακομα Ελληνες-και μεσα στον ευρητερο πατριωτικο χωρο-που εχουν χασει καθε ελπιδα και μεμψιμοιρουν,που εχουν καταθεσει τα οπλα τους πριν ακομη αρχισει η μαχη.
    Ελπιζω αυτη η ιεροσυλια στην μνημη του μεγαλου Ελληνα Τασσου Παπαδοπουλου να ταρακουνησει και "ξυπνησει" το φιλοτιμο αρκετων.
    Υ.Γ. στην Εδεσσα την κυριακη θα φωναξουμε και για τον Τασσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ; Ο ΤΑΣΣΟΣ ΑΓΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ-ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ; Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ, Ο ΤΑΣΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑΣΣΟΥΣ, ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, ΜΑΤΣΗΔΕΣ, ΓΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΤΡΕΣΣΑΝΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΑΞΙΟΙ ΓΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΕΠΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.


    ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΘΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο τελευταιος ελληνας με το Ε κεφαλαιο. ο μονος μετα τον μεταξα που ειπε οχι. ακομα τους φοβιζει το ΟΧΙ που ειπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και Νεκρό τον φοβούνται τα μογγόλα του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εφ' όσον φοβούνται τους πεθαμένους , φαντάζεστε πόσο φοβούνται τους πραγματικά ζωντανούς.
    Όσοι ζωντανοί προσέλθετε. Σας καλεί η πατρίδα μας , το αίμα των προγόνων μας που αψήφησαν τον θάνατο.
    Έλληνες διώξτε τους βρυκόλακες που σας φοβίζουν και σας ρουφούν το αίμα.
    Πιάστε το σπαθί για μιά νέα ΕΛΛΑΔΑ. Μή φοβάστε τους εχθρούς . Οι τούρκοι είναι σκυλιά
    δεν είναι ανθρώποι
    είναι σκυλιά
    που τα τρέφει η ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ11 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:31 μ.μ.

    "ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
    ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο Α.ΚΑΛΒΟΣ....
    ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΤΟΛΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ , ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ , ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ! ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ !
    Υ.Γ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΑΤΞΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!
    ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΤΑΣΣΑΡΑΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
    (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1955,ΚΥΠΡΟΣ 1974 )ΜΕ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ "ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ... Η μακάβρια είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, με την κυπριακή Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, από την απαγωγή του λειψάνου από ανεγκέφαλους υπερπατριώτες...ή από κοινούς εγκληματίες με σκοπό την είσπραξη λύτρων ...!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΥΛΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ..Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΑΝΤΑ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ¨" ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΨΥΧΟΓΕΝΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ..

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=304424&dt=12/12/2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Τάσσος δεν είναι το σάπιο λείψανο που έκλεψαν. Ο Τάσσος είναι φωτεινός αστέρας που θα λάμπει για πάντα στον ουράνιο θόλο των Μεγάλων Ελλήνων! Βεβηλώστε τα οστά του καθάρματα, εμείς κρατάμε ζωντανό το ΟΧΙ του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ!!!!ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ (ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ) ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ...ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ...ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΗΓΕΤΗ-ΕΘΝΑΡΧΗ (Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ) ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΕΤΑΙ!!!ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις με ενημέρωσαν από την Κύπρο ότι ισοβίτης ζήτησε ανταλλάγματα για να δώσει πληροφορίες σχετικές με την υπόθεση της κλοπής του σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου!

    Θα περιμένουμε...

    apo TISH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.