Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ"!

ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ! Με βομβαρδισμό διαφημίσεων σε διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους, αλλά και στην τηλεόραση οι αρ...

ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!

Με βομβαρδισμό διαφημίσεων σε διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους, αλλά και στην τηλεόραση οι αρμόδιοι επιχειρούν να μας πείσουν πόσο... ρατσιστές είμαστε, αφού δεν δεχόμαστε τους αλλοδαπούς που έρχονται μπουλουκηδόν στη χώρα μας. Τώρα πώς είναι δυνατόν να μην τους δεχόμαστε και να υπάρχουν εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα, είναι αλουνού παπά ευαγγέλιο! Εκτός απο την επίσημη εκδήλωση που θα γίνει στην Πλατεία Κουμουνδούρου -αλίμονο!- με συμμετοχή της Ντόρκα Τζάκρη, σε όλη τη χώρα θα γίνουν ανάλογα πανηγύρια! Η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος πραγματοποιεί στα γραφεία της οργάνωσής της εκδήλωση με τον τίτλο "Multicultural Encounters". Επίσης θα πραγματοποιήσει και διήμερο φεστιβάλ, ένεκα της γιορτής! Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ημερίδα για τα θέματα μετανάστευσης στην Ελλάδα, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Ενώ την επομένη, Κυριακή, θα περιλαμβάνεται μουσική και χορός απο διάφορες χώρες στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής! Είδατε ωραία πράγματα... Μας "γονιμοποιούν" και το διασκεδάζουμε κιόλας!

9 σχόλια

  1. http://ellines-antepithesi.blogspot.com/2009/12/blog-post_2430.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οικονομία δεν πάει καλά. Έτσι μας λένε. Όμως , οι μόνοι υπεύθυνοι είναι αυτοί .
    Θέλουν θυσίες απ' τον λαό, αλλά συνεχίζουν να παίρνουν τους υπέρογκους μισθούς, να παίρνουν σύνταξη με εκλογή για δύο εκλογικές περιόδους, τα κόμματα να χρηματοδοτούνται από το κράτος δηλ από τον ιδρώτα μας. Και έχουν το θράσος να κόβουν μισθούς και συντάξεις από μισθοσυντήρητους, από μεροκαματιάρηδες ενώ σκορπούν τον κόπο μας σε πανηγύρια , να φροντίζουν τους ξένους , αυτούς που όχι μόνον δεν πρόσφεραν τίποτε στον τόπο ,μας ληστεύουν , μας σκοτώνουν και μας μισούν.
    Έξω όλοι οι ξένοι απ' την Ελλάδα.
    Μακριά από τους διευθαρμένους που ξεπουλούν την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ.ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ 300 ΣΕ 150.ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΤΑΞΙΔΙΩΝ,ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ,ΕΛΤΑ,ΚΙΝΗΤΑ Κ.Α.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑ.ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑΧΗΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ.ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ."ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ."ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΦΗΜΕΡΗΔΕΣ? ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ? ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ? ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ! ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ! ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΑΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    REAL NEWS
    VETO
    CITY PRESS
    SPORT DAY
    FREE SUNDAY
    EXPRESS
    GOAL NEWS
    SCORE

    ΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστός ο ΛΠΗ. Και τι να πούμε για την "Attica Bank", "Ergasias Bank", "Alpha Bank", "Noesis Χρηματιστηριακή", κατάστημα οικιακών ειδών "ikia" (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 4.19μμ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την ώρα που ο Δήμος Αθηναίων αγνοεί επιδεικτικά το Μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη, που αν δεν υπήρχε η Θυσία όλων αυτών, δεν θα υπήρχε Δήμος Αθηναίων σήμερα, θέτει υπό την αιγίδα του αυτή την εκδήλωση στην πλατεία Κουρδου-μπουρου. Χωρίς σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ! ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΕΓΡΑΦΕ! "ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΡΑΜΙ"! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ! ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.