Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ DAN BROWN Ο αμερικανός που έκανε "μόδα" την συνωμοσιολογία και τον τεκτονισμ...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ DAN BROWN

Ο αμερικανός που έκανε "μόδα" την συνωμοσιολογία και τον τεκτονισμό, έχει ξεσηκώσει θύελλες αντιδράσεων για τα βιβλία του, που έχουν μόνιμη επιθετική ουσιαστικά στάση προς την θρησκεία. Βέβαια ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα μυθιστορήματά του και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αλλά όλα έχουν ένα όριο, που το ξεπερνάει ο Dan Brown στο τελευταίο του βιβλίο "Το χαμένο σύμβολο" και στις συνεντεύξεις που δίνει δεξιά και αριστερά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν ο πολυεκατομμυριούχος αμερικανός -που έγινε "είδωλο" εν μια νυκτί- λέει ότι... ο Χριστός ήταν άνθρωπος! Συνεχίζει μάλιστα την πρόκλησή του συνεχίζει ισχυριζόμενος για τα Θαύματα του Θεανθρώπου ότι θα μπορούσε να είναι ενεργειακός θεραπευτής, κάτι που αποδέχεται η επιστήμη! "Αυτό είναι πιο κατανοητό απο το να δημιουργήσεις μια περίεργη ιστορία για μια παρθένα που την άγγιξε ο Θεός και έμεινε έγκυος, έκανε ένα παιδί που στα 33 του σταυρώθηκε και αναστήθηκε..." λέει στη συνέντευξή του ο αμερικανός! Και καταλήγει στο... συμπέρασμα ότι "ο Ιησούς ήταν ένας εξελιγμένος άνθρωπος, αλλά άνθρωπος"! Την ίδια ώρα λέει ότι δεν είναι τέκτονας, αλλά ανακάλυψε ομάδες... φωτισμένων ανθρώπων με τους οποίους ασχολείται και στο τελευταίο του βιβλίο! Τώρα εμείς να υποθέσουμε πώς συμπτωματικά συμβαίνει η συντονισμένη επίθεση στον Χριστό;

6 σχόλια

  1. εθνικιστης ειμαι Στοχε μου, αλλα δεν καταλαβα, που ειναι το κακο, του να θεωρει καποιος, οτι ο Χριστος ηταν ανθρωπος και οχι θεος? Εχετε παρει χαμπαρι, οτι ολος ο κοσμος πλην χριστιανων(μουσουλμανοι, εβραιοι, αθεοι, ινδουιστες, βουδιστες κλπ), αυτο πιστευουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (Ε.Π.Ε)
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ.
    Ν Ι Σ Π Α
    (ΝΕΜΕΣΙΣ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ,ΠΑΣΧΑ,ΟΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ!ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ
    Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΤΑΙ!ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΟΡΤΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!
    Χ-ΜΑS ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Χριστούγεννα πωλούνται περισσότερα βιβλία, λόγω δώρων. Είναι, λοιπόν, μάλλον εμπορικοί οι λόγοι που επέλεξαν για την κυκλοφορία και του συγκεκριμένου βιβλίου.
    Δεν νομίζω ότι ο Brown ενδιαφέρεται να πλήξει μία θρησκεία, ή να διαφημίσει μία άλλη. Αυτό που τον ενδιαφέρει, όπως και όλους τους συγγραφείς, είναι να πουλήσει το βιβλίο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kani endiposi omos oti amfiswitite monimos oti pro-erhete apo tin xristianiki pisti. Ke idika o Xristos!!!! Ehete diawasi kanena Biblio i akousi, to opio antitithete stin ewra-iki oi tin islamiki pisti? Ton solomonda, ton david i ton moameth? Edo prospathise o Mel Gibson na girisi afthendika tin tainia gia ta pathi tou xristou, ke mono pou den ton skotosane. Gia ewra-iko lobi milame!!! Thimosaste tis danezikes geliografies peri tou mohamed? Pan-islamiki epanastasi!!! Ke oute kan ypirhe thriskeftiki amfiswitisi. Oi xristianiki igesia kimate, les ke anagnorizi ta legomena ton Antixriston!!! Mipos ine krifa meli ton pro-in krifon organoseon??????????
    Ke an alithia ehoume se oles tis thesis di-ikisis (politikis ke thriskeftikis) krifa meli krifon organoseon, tote ti prepi na gini oi na "kanoume"???????
    Afto kian den ine prowlima?!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Brown ειναι εχθρος του Χριστιανισμου, εβραιος με πατεντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.