Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;" ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...

ΣΟΥΗΔΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ... Καθεστωτικά μέσα που έ...

ΣΟΥΗΔΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Καθεστωτικά μέσα που έχουν αναγκαστικά αρχίσει να δίνουν λίγο από το θέμα ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ με μισόλογα και αοριστολογίες, κρύβουν πως το θέμα πήρε αναβολή για τον Μάρτιο κάτι για το οποίο πανηγυρίζουν ήδη οι Σκοπιανοί κι ας μην αναφέρετε στο κείμενο που μιλάει δήθεν αόριστα για την Ισπανική προεδρεία που ξεκινά στις 1 Ιανουαρίου...

Στο πλευρό της Ελλαδίτικης διπλωματίας Κύπρος και Βουλγαρία κι απέναντι Σουηδία, Βρετανία, Πολωνία, Αυστρία, Σλοβενία, Σλοβακία, Τσεχία και Ιταλία. Έτσι για να τους θυμόμαστε μαζί με τους "δικούς μας" τους οσφυοκάμπτες. Στο πλευρό των Ελλήνων και της αλήθειας ΚΑΝΕΙΣ...

Το κείμενο...

«Το Συμβούλιο χαιρετίζει την πρόοδο που πραγματοποιήθηκε σε αριθμό σημαντικών θεμάτων και το ότι η χώρα έχει σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίσει τις βασικές προτεραιότητες της εταιρικής σχέσης. Η ομαλή εφαρμογή της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης αναμένεται να διευκολύνει περαιτέρω βήματα. Οι προεδρικές και τοπικές εκλογές του 2009 εκπλήρωσαν τις περισσότερες διεθνείς προδιαγραφές. Η εφαρμογή της Συμφωνίας Πλαίσιο της Οχρίδας, παραμένει ουσιαστικό στοιχείο της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στη χώρα. Το Συμβούλιο τονίζει ότι το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα πρέπει να συνεχισθεί. Ειδικότερα, απαιτείται συνέχιση της προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς και διασφάλισης της ανεξαρτησίας και αντικειμενικότητας της Δικαιοσύνης.Το Συμβούλιο σημειώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εισηγηθεί την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ και ότι θα επανέλθει στο θέμα στη διάρκεια της επόμενη προεδρίας.Η διατήρηση σχέσεων καλής γειτονίας, συμπεριλαμβανομένης μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα του ονόματος κατόπιν διαπραγματεύσεων, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, παραμένει ουσιώδης. Το Συμβούλιο ενθαρρύνουν οι πρόσφατες θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ».

Που τις είδανε τις "πρόσφατες θετικές εξελίξεις" κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει... Αν το παραπάνω κείμενο, φίλων και "συμμάχων", ικανοποιεί έστω και έναν αυτοαποκαλούμενο πατριώτη πολύ θα θέλαμε να έχει το θράσσος επώνυμα να το υπερασπίσει. Πάντως για αυτούς που ακόμη παλεύουν και ελπίζουν στην διάσωση του μορφώματος να υπενθυμίσουμε πως ίσως για τους Αλβανούς των Σκοπίων οι εξελίξεις να μην θεωρούνται ιδιαίτερα θετικές, παρά το φιλί ζωής που επιχηρούν συγκεκριμένα κέντρα.

11 σχόλια

  1. Kapote prepei na katalavoume afto pou eipe kapios Amerikanos Proedros dhladi: DEN YPARXOUN AIWNIES FILIES ,YPARXOUN MONO AIWNIA SYMFERWNTA, KAI AFTO POU EIPE O PRWHN PROEDROS TIS DHMOKRATIAS (aftos pou to ena mati kytaze stin Khfhsia kai to alo ston peiraia,pou fanhke omws poli pio patriwths apo oti perimename!!)SARTZETAKIS OTI DHLADI EMEIS OI ELLHNES EIMASTE E8NOS ANADELFO (DEN EXOUME ADELFIA EKTOS TWN KYPRYWN),NA STEIRHX8OUME LOIPON STIS DYNAMEIS MAS, FANTASTHTE NA MIN EIMASTAN KAI STIN EOK!! AFOU TWRA KAI DEN MAS VOH8OUN OUTE ME SKOPIANOUS OUTE ME TOURKOUS,POTE 8A MAS VOH8HSOUN? OLOI OI SLAVOI YPOSTHRIZWNTE ANAMETAKSY TOUS,TO IDIO KAI OI LATINOI,KAI NEOLATINOI, ITALIA,ISPANIA,PORTOGALIA,GALIA, OI GERMANIKOI LAOI TO IDIO, GERMANIA,DANIA,OLANDIA,NORVHGIA ,SOUHDIA ,AGGLIA (Vlepe AGGLOSAKSWNES GERMANIKO FYLO POU PHGAN STIN AGGLIA KAI EKTOPISAN KELTES KAI OUALOUS,MALISTA KYRIOI OI EGGLEZOI EINE GERMANARADES!!)TI TIN XREIAZWMASTE TIN EOK? NA LEME OTI EIMASTE EVRWPAIOI?TWRA AMESWS NA FTEIAKSEI H ELLADA PYRHNIKA OPLA!!
    Lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγινε αυτό που όλοι είχανe προβλέψει, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
    Στον άλλο γύρο και πάλι μια από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακάτω ένας χάρτης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο άρθρο. Με κόκκινο οι χώρες εναντίος της Ελλάδας. Με μπλε, υπέρ. Με κίτρινο τα Σκόπια.

    http://i.imgur.com/i9R6o.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @8/12/09 3:35 μμ
    file ayto to lew egw xronia twra kai einai h MONH Elpida epbioshs mas.Giati oloi kanoun ta panta mhn peiraksei kaneis to Israhl?
    Giati exei Pyrhnika ,kai prokeimenou na katastrepsoun oi Arabes to Israhl,oi Ebraioi 8a tous steiloun olous gia ta pilafia tou allax.Pyrhnika amesws kai kaneis den 8a mas kouniete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη φοβάστε ρε!Το μόρφωμα βορείως των συνόρων μας έχει ημερομηνία λήξης!!!Και το ξέρουν όλοι!!!
    Απλά έχουμε δουλοπρεπείς και απάτριδες πολιτικούς!!!
    Θέλω να επισημάνω κάτι:ασχολείται κανείς με τα γεγονότα που εξελίσονται στην Τουρκία και που οδηγούν μαθηματικώς τους απένατντι σε διάλυση?Ποιος μιλαει για το γεγονός ότι σε μεγάλες περιοχές της τουρκίας ο τουρκικος πλυθησμός είναι μειοψηφία.για να μην αναφερθώ στην υπόθεση Εργκενεκόν που βρωμάει σύρραξη...ενδοικογενειακή!!!
    μην μασάτε η ώρα τους πλησιάζει!!!
    Ελλάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνωμη αν κανω λαθος,αλλα νομιζω οτι μαζι μας ειναι και οι Γαλλοι!Οι Γαλλοι ειναι παντα μαζι μας σε ολα τα εθνικα θεματα και δηλωνουν ευθεως φιλλεληνες!Τουλαχιστον ετσι πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΞΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗ ΒΟΜΒΑ!ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΜΕΝΩΝ)ΟΠΩΣ ΣΜΥΡΝΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ,ΠΟΝΤΟΣ,ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.ΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν διαθετεις πραγματικη και αδιαμφισβητητη οπλικη ισχυ,πολιτικη ηγεσια των αριστων,ενα λαο με υπερηφανεια και αδαμαστη θεληση και μια οικονομια πληρους εκμεταλλευσης των πλουτοπαραγωγικων πηγων σου,σε οριακες καταστασεις οπου διακυβευονται τα αυτονοητα δεν αναλωνεσαι στη διπλωματια της υποτελειας,ξεμπερδευεις το θεμα σε 24ωρες με καταληψη και προσαρτηση,γραφοντας τις Ευρωπαικες μαριονετες στα παλαιοτερα των υποδηματων...Ο χωρος αυτος ειναι ιστορικα Ελληνικος και ειναι υποτιμητικο να περιμενεις απο τους ψοφοδεεις αλβανο-βουλγαρους να τον διαμελισουν για λογαριασμο τους οταν η υποθεση αυτη ανηκει σε σενα.Ασφαλως ομως η σημερινη μας πραγματικοτητα μακραν απεχει.
    Η πρακτικη αποδεικνυει καθημερινα οτι η διπλωματια ειναι μονοσημαντη,τεχνη απαλης εξοντωσης με αποδεκτες τους αδυνατους και οτι οι Συνθηκες ειναι "κατα προαιρεση",κουρελοχαρτα.Η επιλογη πλεον του ρολου ειναι δικη μας υποθεση!
    Επειδη ομως ολα αυτα μοιαζουν με τον Τοτο θυμιζω τι εκαναν οι Δαρβινειο-αποδεικτες μογγολοι στη Κυπρο,επι αδικω και χωρις φυσικα να διαθετουν κανενα απο τα παραπανω προσοντα.
    Η καλη γειτονια και οι "προσφατες θετικες εξελιξεις" ποιες ειναι; Μηπως οι εναγκαλισμοι με τον Ερντογαν η μηπως η εθελοντικη προσφορα τους για διεμβολισμο των βορειων συνορων μας απο τον τουρκικο επεκτατισμο;Οι λογοι αυτοι ειναι αρκουντως ικανοποιητικοι για ενα αχονδροπλαστικο λαο με πλαδαρους ηγετες αλλα για τους "Ελληνες το γενος" η ιστορια με τον βαλκανικο αυτο βοθρο πρεπει να τελειωνει.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ανησυχείτε! Δέστε τα παρακάτω άρθρα από το blog Greece Salonika και θα καταλάβετε τι παίζεται

    Greece Salonika 1

    Greece Salonika 2 (ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ)

    και επίσης συνδυάστε το με το παρακάτω του blog Taxalia

    Taxalia - Αλβανοί Σκοπίων δεν γουστάρουν "Μακεδονική Ταυτότητα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Lolakas555

    Den exoume aderfia ektos toys kyprious?
    Diladi oi kyprioi den einai ellines.
    Opws aspume oi servoi me tous boulgarous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ Η ΑΤΗΙΝΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΟΚΩΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

    ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ 3 ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΟΝ ΝΟΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.