Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

6 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ (ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΟΣΟΣΤΑ'' ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...;) Μια από ...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ (ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΟΣΟΣΤΑ'' ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...;)

Μια από τις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη ως προς το βαθμό προσβολής των πολιτών της από την ασθένεια της ηπατίτιδας είναι η Αλβανία, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Σέκουλι» των Τιράνων, επικαλούμενη ειδικούς στον τομέα της Υγείας.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας, οι 6 στους 100 Αλβανούς (320.000-480.000 πολίτες) είναι χρόνιοι φορείς της ηπατίτιδας Β, ενώ το 1% του πληθυσμού πάσχει από ηπατίτιδα τύπου C.

πηγή:kathimerini.gr
αετός για το stoxos.gr

5 σχόλια

  1. Η Ηπατιτιδα δεν ειναι τιποτα,με την "Αλβανιτιδα" τι θα γινει δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι φασιστες σαν κι εσας ανατιναξαν την ΕΣΠΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ χριστιανουληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειμαστε φασιστες φιλε,μονο που αγαπαμε την πατριδα και τον πολιτισμο μας τοσο πολυ που θα θελαμε και τα παιδια μας και τα παιδια των παιδιων μας να μεγαλωσουν οπως και εμεις και οι ενδοξοι προγονοι μας.
    Φασισμος ειναι κατι αλλο
    Διαβασε και κανενα βιβλιο μπας και ανοιξουν τα ματια σου και δεις τα χαλια σου και καταλαβης οτι υπηρετης τον νεκροθαφτη σου.
    Για παντα Ελληνοψυχος Ελευθερος και υπηρετης της Πατριδος μου.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα τσακίδια ξένοι και... φιλόξενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός από την ηπατίτιδα β, από την οποία όντως πάσχει μεγάλο μέρος του αλβανικού πληθυσμού και η οποία είναι μια μολυσματική νόσος εξαιρετικά μεταδοτική, έχουμε και την φυματίωση, η οποία μας έρχεται κυρίως από την Αφρική. Η ασθένεια αυτή είχε εντελώς εξαλειφθεί στην Ελλάδα ήδη από την δεκαετία του '60 και τώρα χτυπά ξανά.

    Είναι έγκλημα να απασχολεί κανείς λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του. Δώστε στους γνωστούς και φίλους να το καταλάβουν αυτό. Δεν είναι δυνατόν να θέτουν την υγεία τους και αυτή των παιδιών τους σε κίνδυνο, επειδή βρίσκουν φτηνό μεροκάματο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.