Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑ...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

«Για τους μετανάστες, η πολιτική της κυβέρνησής μας θα είναι η δραστική προώθηση των μέτρων ένταξης και κοινωνικής συμμετοχής για την επίτευξη μιας κοινωνικά συνεκτικής και δίκαιης Ελλάδας. Στόχος μας η καταπολέμηση της ανισότητας και του φόβου στην κοινωνία».
«Η ανάπτυξη και η μετανάστευση αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία και προσφέρουν τη δυνατότητα να αντιληφθούμε και τις ευεργετικές δυνατότητες μιας ρυθμιζόμενης μετανάστευσης, διότι η ανάπτυξη μειώνει τη μετανάστευση στις χώρες αποστολής, αλλά και αυξάνει και την ανάπτυξη», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για «σειρά διακριτών αλλά και συμπληρωματικών μεταξύ τους αξόνων δράσης» στο πλαίσιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων.
Οι άξονες αυτοί περιλαμβάνουν την εδραίωση και τη διασφάλιση της νομιμότητας της διαμονής και το σταδιακό πέρασμα σε μακροχρόνια καθεστώτα παραμονής για τους μόνιμους μετανάστες, την εντατική προώθηση της κοινωνικής ένταξης, ώστε να αρθούν οι αποκλεισμοί της πρόσβασης σε βασικά κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου και της συμμετοχής τους στην κοινωνική ζωή του τόπου.
Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, έχει δεσμευτεί για τόνωση της συμμετοχής των μεταναστών στην πολιτική ζωή της χώρας, μέσω της δυνατότητας απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας, «κυρίως της λεγόμενης δεύτερης γενιάς», τη θεσμοθέτηση διαλόγου με τις μεταναστευτικές οργανώσεις και τις σχετικές ΜΚΟ, αλλά και με τη συμμετοχή των μακροχρονίως διαμενόντων μεταναστών στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, κάτι που, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, αποτελεί και επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή:ΑΠΕ
Αετός για το stoxos.gr

5 σχόλια

  1. http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_6623.html ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.. ΞΕΚΙΝΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ "ΑΡΜΟΝΙΚΑ" ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ? ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ(ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΣΟΥΡΝΩ) ΤΟΒΑΛΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ? ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΕΦΕΡΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, Η ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΟΥ Η ΕΜΕΙΣ!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΗΛΙΘΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τζέφρυ για 200-300 ψωροευρουλάκια που θα δώσει στον πεινασμένο νεοέλληνα για να κοιμήσει τη συνείδησή του θα ξεχαρβαλώσει κάθε έννοια πατρίδας και θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σημερα στον επενδυτη εφημεριδα που βγαζει ο πασοκος φελεκης γραφει για συναντηση παπαντρεου -
    Σορος
    επίσης οι εφημεριδα των αλβανων στην Ελλάδα έχει πρωτοσέλιδο την φωτογραφία του τζεφρυ.
    Χανόμαστε ας προσπαθήσει κάποιος να μας βγάλει στους δρόμους επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον φίλο ποιο πάνω, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η ιθαγένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.