Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΗΛΕΝΙΑ": ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Όλη η αλήθεια για το φωτομοντέλο που έγινε... δολοφονημένη φοιτήτρια για χάρη της προπαγάνδας των "αντιστασιακών" (οι πραγματικοί...

Όλη η αλήθεια για το φωτομοντέλο που έγινε... δολοφονημένη φοιτήτρια για χάρη της προπαγάνδας των "αντιστασιακών" (οι πραγματικοί αντιστασιακοί μετριούνται στα δάχτυλα του μισού χεριού), αλλά και άγνωστες ιστορίες του "Πολυτεχνείου", που φυσικά και δεν "έριξε" την "Χούντα", αλλά τον Παπαδόπουλο για να φέρει τον Ιωαννίδη, αποκαλύπτει ο "Στόχος" την Πέμπτη... Μην τον χάσει κανείς!
Είναι καιρός να σταματήσει η στοχευμένη προπαγάνδα, ειδικά προς την φοιτητιώσα και μαθητιώσα νεολαία... Αντί λοιπόν να ψάχνουν το αν υπήρχε ή όχι το "κρυφό σχολειό" οι διάφοροι προοδευτικοί και "δημοκράτες", ας πουν την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη τον Νοέμβριο του '73!

10 σχόλια

  1. Γνωστά πράγματα είναι αυτά και δυστυχώς επαναλαμβάνονται εδώ και 36 χρόνια μονότονα.

    Το Πολυτεχνείο έγινε αφορμή τόσης πολιτικής καπήλευσης, όσο δεν έγινε ούτε η Εθνική Αντίσταση. Οι περισσότεροι απ' αυτούς που ήσαν πραγματικά μέσα και αντιστάθηκαν, εξαργύρωσαν την αντίστασή τους αυτή με αξιώματα πολιτικά. Ελάχιστοι ήσαν οι πραγματικοί αφανείς ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυτεχνείο! το μεγάλο παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. epiteloys diwksh kata toy pritanh gia ton server toy indimidia poy ekpempei apo to polhtexnio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρε παιδιά !!! Άρε παιδιά!!! Τα βλέπω όλα αυτά και τρελαίνομαι.Ξέρετε τι είναι να τα έχεις ζήσει απο κοντά (και από μέσα και απο έξω) και να βλέπεις να γιγαντώνεται ένα παραμύθι γιατί έτσι το ήθελαν κάποιοι; Ποιά 28η Οκτωβρίου, ποιά 25η Μαρτίου τώρα έχουμε 17η Νοέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παντος την επομενη χρονια απο αυτη του πολυτεχνειου εγινε πορεια εναντια στη χουντα στην οποια ειχαν μαζευτει πανω απο ενα εκατομμυριο κοσμος μονο σε αθηνα. αυτα για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιου, ποσο πολυ ο κοσμος απεχθανοταν τη χουντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:11 μμ ,την επόμενη χρονιά,εκ του ασφαλούς,όταν είχε πέσει η χούντα και έπρεπε να το παίζεις αντιστασιακός για να βρείς γκόμενα,πήγαν εκατομύρια στην πορεία!

    Πού ήταν όλοι αυτοι 1 χρόνο πρίν στο πραγματικό Πολυτεχνείο,που είμασταν τρείς κι'ο κούκος?

    (ναι ανήκω κι'εγώ στα κορόιδα που έτρωγαν ξύλο για να έρθει η ψευτοδημοκτρατία των λαμόγιων...)

    Τόσο ήταν το...πλήθος απο τη "γενιά του Πολυτεχνείου" που είχε κατέβει να "αγωνιστεί" ,που μέχρι και την τρίτη μέρα της κατάληψης (14/15/17 Νοεμβρίου 73) τα τρόλευ περνούσαν κανονικά απο την Πατησίων,ενω μέχρι και στη Στουρνάρη κυκλοφορούσαν αυτοκίνητα! Τέτοιο πλήθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΔΩ ΚΑΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ "ΣΗΜΕΡΑ"! ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ποια Δημοκρατία μιλάμε ρε παιδιά; Τη Δημοκρατία του 5% και των κουκουλοφλόρων που απειλούν- λοιδορούν - καταστρέφουν- καίνε αμάξια , μαγαζιά , επιχειρήσεις , ζωές; Τη Δημοκρατία των κατευθυνόμενων Δημοσιογράφων που διαμορφώνουν στη κοινή γνώμη το εκλογικό αποτέλεσμα, ανάλογα με ποιό επιχειρηματικό ή μεγαλοδημοσιογραφικό μπλόκ εκπροσωπούν; Τη Δημοκρατία των πολιτικών (εκτός μικρών εξαιρέσεων), που άγονται και φέρονται από επιχειρηματικά (και όχι μόνο) τράστ εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα θέσεις στο Δημόσιο για όλους τους συγγενείς τους με υψηλές αμοιβές; Τη Δημοκρατία των ηλίθιων ψηφοφόρων που εδώ και 36 χρόνια ψηφίζουν 2 κόμματα που τους δουλεύουν( ενώ τους πετάνε ένα κόκκαλο για γλύψιμο) ενώ τα κομματόσκυλα ( όλων των χρωμάτων)αφού περάσουν από τα συνδικαλιστικά όργανα, εξαργυρώνουν τους δήθεν αγώνες τους ,με μια θέση στο κοινοβούλιο και με σπίτι στα καλά προάστια και εξοχικό ( περνούν όμως καμμιά βόλτα από τα Εξάρχεια για να δούν τα φιλαράκια όπως δήλωσαν τελευταία κάποιοι υπουργοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΝΘΠΩΠΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.