Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΤΟ 3ο ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ)

ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ Ο...

ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα, διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, Φόρουμ με θέμα τις «ελληνοαλβανικές οικονομικές σχέσεις: προκλήσεις και προοπτικές».
Το Φόρουμ, είναι το τρίτο οικονομικό που οργανώνει η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα και θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του Palais de Congres των Τιράνων.
Παράλληλα με αυτό διεξάγεται στο «Palais de Congres» η διεθνής έκθεση που διοργανώνεται από την «Klikekspo». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ενώ σημαντική είναι η ελληνική παρουσία με περίπτερο πάνω από 400τ.μ.
Πέρα των μεμονωμένων επιχειρήσεων στο ελληνικό περίπτερο συμμετέχουν τα Επιμελητήρια της Αργολίδας, της Δράμας, της Κορινθίας, της Πιερίας, της Πρέβεζας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, οι Νομαρχίες Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.
Το υπουργείο Εξωτερικών θα έχει ειδικό περίπτερο στο οποίο θα προβληθούν αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας «Hellenic aid» ενώ θα διοργανωθούν επιχειρηματικές συναντήσεις και επισκέψεις ενδιαφερόμενων Ελλήνων επιχειρηματιών σε αλβανικές επιχειρήσεις.
Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ανακοίνωσε ότι έχει προσκληθεί να μιλήσει στο 3ο Φόρουμ ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Σπύρος Κουβέλης.

Πηγή:tritiopsi.gr
Αετός για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Άλλο business κι άλλο εθνικά θέματα. Εξαρτάται τι προτάσσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.