Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ'' ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔEΙΞΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΔΙΕΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Η ελληνική ομάδα είχε αποχωρήσει από τους αγώνες του Challenge C...

ΔΙΕΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Η ελληνική ομάδα είχε αποχωρήσει από τους αγώνες του Challenge Cup γυναικών,που διεξαγόταν στο Πρίλεπ,καταγγέλοντας προκλητική συμπεριφορά από πλευράς διοργανωτών και παραποίηση εθνικού συμβόλου. Δείτε τα γεγονότα εδώ.
Η ΟΧΕ, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, θα προσφύγει στη δευτεροβάθμια επιτροπή της EHF, αλλά και στο CAS, "... προκειμένου να υποστηρίξουμε το δίκαιο του σωματείου Μέγας Αλέξανδρος, καταγγέλλοντας την συνεχή και προκλητική παραβίαση των διεθνών συμφωνιών από την πλευρά των Σκοπίων".
"Εάν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν μπορεί να αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες των αθλητικών αναμετρήσεων μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών και εφαρμόζει το γράμμα των κανονισμών και αγνοεί την ουσία, τότε η προσφυγή στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ είναι μονόδρομος για την ελληνική ομοσπονδία. Είμαι βέβαιος ότι η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού θα είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής της ΟΧΕ, προκειμένου να αποκατασταθεί το δίκαιο" πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΟΧΕ.
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.