Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.... ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ

... ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ "ΕΝΟΤΗΤΑ" Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ "Ομαδοποιήσεις και διαχωρισμοί του παρελθόντος δεν ...

...
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ "ΕΝΟΤΗΤΑ" Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

"Ομαδοποιήσεις και διαχωρισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση στο κόμμα μας. Στην αυριανή Νέα Δημοκρατία, δεν θα υπάρχουν συστήματα και προσωπικοί μηχανισμοί. Αυτή είναι η ξεκάθαρη δημόσια δέσμευσή μου"
...
Το παραπάνω απόσπασμα που ανήκει στην επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας της Ντόρας Μητσοτάκη οι διαθέσεις είναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ... Στην αυριανή Νέα Δημοκρατία δεν θα υπάρχουν συστήματα και προσωπικοί μηχανισμοί γιατί όλοι και όλα θα υπακούουν χωρίς αναστολές και "μα μου σου του" στις δικές μου εντολές. Όλοι ξέρουμε πως αυτό ακριβώς σημαίνει η παραπάνω φράση.
...
("Θέλει η Ντόρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της φωτογραφίας,η οποία είναι του περασμένου Σαββάτου, όταν προσερχόταν στην Ρηγίλλης για τις πρώτες επίσημες διαβουλεύσεις. Πέντε μέρες μετά την πανωλεθρία του κόμματος της, στην οποία είναι απόλυτα ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της για τις εξελίξεις... Κορόϊδα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.