Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... Πενήντα τέσσερις λαθρομετανάστες βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα ...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
...
Πενήντα τέσσερις λαθρομετανάστες βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα στην μέση του πουθενά, προερχόμενοι από την Αίγυπτο και την Παλεστινη με προορισμό την Αθήνα . Στην θαλάσσια περιοχή του Μπαλί Ρεθύμνου προσάραξε το σκάφος με τους 54 λαθρομετανάστες ηλικίας 25 έως 50 ετών που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την εθνική οδό όπου και συνελήφθησαν.Διερχόμενος οδηγός, βλέποντας τα ξημερώματα να περπατούν τόσο πολλοί άνθρωποι μαζί, κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές .Οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στο Σταυρωμένο, που μισθώθηκε από τη Νομαρχία για να φιλοξενηθούν φρουρούμενοι μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επαναπροώθησης τους στην χώρα τους.

2 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΥΣΗ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΣΕΛΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ(ΒΛΕΠΕ:ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ).ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!
    ΛΑΜΠΡΟΣ/ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες τι επιθέσεις έχει δεχτεί ο Μπερλουσκόνι για να τον βγάλουν από πρωθυπουργό; Όμως, η συντριπτική πλειονότητα των Ιταλών εγκρίνει τα μέτρα του "Καβαλιέρε" και ομολογεί ότι για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, αισθάνεται σχετικά ασφαλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.