Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

... ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ... Με επιστολή της ΟΥΕΦΑ, ζητούνται διευκρινίσεις απο τη διοίκηση τ...

...
ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
...
Με επιστολή της ΟΥΕΦΑ, ζητούνται διευκρινίσεις απο τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για "παράνομο πανό" που αναρτήθηκε απο οπαδούς του στον αγώνα με την Τσέλσι. Στο πανό αναγραφόταν το σύνθημα: "Η Κύπρος είναι Ελληνική", το οποίο ήταν γραμμένο σε δέκα διαφορετικές γλώσσες.Το ότι η συγκεκριμένη "υπόθεση" ενώπιον της ΟΥΕΦΑ, δημιουργήθηκε μετά απο Τουρκική παρέμβαση, ενισχύεται απο δημοσιεύματα στον Τουρκοκυπριακό Τύπο οτι η Τ/Κ οργάνωση "Εμπάργκο" με έδρα στο Λονδίνο, με αφορμή το συγκεκριμένο πανό μάζευε υπογραφές τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να καταγγείλει την Κυπριακή ομάδα στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

4 σχόλια

  1. Ναι ρε, η Κύπρος είναι ελληνική. Δεν θα μας πουν ούτε η UEFA ούτε κανένας μαλάκας ευρωπαίος τι πανό θα βγάζουμε όσον αφορά αυτό το θέμα!

    ΑΠΟΕΛ παντού, θάνατος και ντου στους τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΑΠΟΕΛίστας σε κάθε ματς έχουν εκατοντάδες ελληνικές σημαίες. Ας τα βλέπουν αυτά οι λοιπές ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη!

    ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 'αδέρφια' μας οι Τουρκοκύπριοι μας πολεμούν σε ΟΛΑ τα μέτωπα. Ας το καταλάβουν ορισμένοι που θέλουν να μας παντρέψουν 'παρα-φύσιν' μαζί τους.
    Και τι να πούμε για την τεράστια ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία στον Πενταδάκτυλό μας μου καθημερινά μας υπενθυμίζει πως: "Ευτυχισμένος είναι αυτός που αποκαλεί τον εαυτό του Τούρκο"

    Γ. Λευκωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.