Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΡΚΚ

''ΓΙΑ ΤΟ ΡΚΚ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ'',ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ) Η Akşam σε πρωτ...

''ΓΙΑ ΤΟ ΡΚΚ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ'',ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ)

Η Akşam σε πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Για το ΡΚΚ άνοιξε ο δρόμος για τη νότια Κύπρο» γράφει ότι η εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας – Αρμενίας έφερε σε δύσκολη θέση και το ΡΚΚ.
Η οργάνωση, η οποία διαθέτει πέντε καταυλισμούς στην Αρμενία με τις ονομασίες Γκιουμρού, Ερεβάν, Λατσίν, Κέλμπετσέρ και Σπίταγκ, καθώς και αρκετά Σωματεία, έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει τη χώρα. Οι τρομοκράτες, οι οποίοι προετοιμάζονται για την αποχώρησή τους, θα εγκατασταθούν και πάλι στην παλιά βάση τους, τη “νότια Κύπρο”.
Η εφημερίδα στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Κατεύθυνση η Λεμεσός» γράφει ότι οι προετοιμασίες προς αυτή την κατεύθυνση είχαν απήχηση και στις εκπομπές «Radio Kürdi» της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ.
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Για δείτε κι αυτό:Χέρι - χέρι Σκόπια - Τουρκία

    «Η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τις θέσεις της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, για τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρ- κίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ......Ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ σημείωσε ότι “οι πολίτες της Μακεδονί-ας δεν θα ξεχάσουν ποτέ την συνεπή υ- ποστήριξη της Τουρκίας και την αλλη- λεγγύη που επέδειξε από την πρώτη στι-γμή προς την Δημοκρατία της Μακεδονίας”.

    “Η χρησιμοποίηση του συνταγματικού ονόματος, η υποστήριξη της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρ- χίας, όπως και η σθεναρή υποστήριξη για την ενσωμάτωση στο ΝΑΤΟ, αποδει- κνύουν τις ειλικρινείς προθέσεις πρα- γματικών φίλων”, ανέφερε ακόμη ο κ. Ιβάνοφ.

    Ο πρόεδρος των Σκοπίων κ. Ιβάνοφ, θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην Τουρκία την Κυριακή με συνάντηση που θα έχει με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.