Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΑ 86 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (!)

ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Δείτε παρακάτω αυτή την ''όμορφη παρέα'' ... Υπό τα βλέμματα...

ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Δείτε παρακάτω αυτή την ''όμορφη παρέα'' ...
Υπό τα βλέμματα του Κεμάλ Ατατούρκ και του Ελευθερίου Βενιζέλου σε μία ιστορική φωτογραφία του 1930, γιορτάστηκαν στην Κομοτηνή τα 86 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας. Ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς και η σύζυγός τους Εσίν, φρόντισαν προσωπικά για τις λεπτομέρειες της δεξίωσης και φόρεσαν τα καλά τους για να υποδεχτούν στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη» τους εκατοντάδες φορείς και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έσπευσαν να ευχηθούν τα «χρόνια πολλά».
Μία ελληνική και μία τουρκική σημαία αντίκριζαν οι καλεσμένοι στην είσοδο της αίθουσας, πριν χαιρετίσουν τον κ. Σαρνίτς και τη σύζυγό του, τον υποπρόξενο Οσκάν Ντουμάν και τη σύζυγό του, τον έτερο υποπρόξενο Φατίχ Ακάρτζα, που αντικατέστησε τον προηγούμενο υποπρόξενο Ονούρ Εκρέν, διπλωμάτες και υπαλλήλους του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή. Από τις παρουσίες που έκαναν αίσθηση αυτή του πρέσβη Αλέξη Αλεξανδρή, ενώ οι συνηθισμένες πλέον παρουσίες, αφού δεν λείπουν από καμία εκδήλωση που έχει σχέση με την Τουρκία, αυτές των ψευτομουφτήδων Κομοτηνής Ιμπράμ Σερίφ και Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και του προέδρου της «τουρκικής νεολαίας» Κομοτηνής Αντνάν Σελήμ. Τις ευχές τους έδωσαν επίσης ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, οι αντινομάρχες Κώστας Κατσιμίγας, Σιμπέλ Μουσταφάογλου και Μεχμέτ Δεβετζήογλου, οι βουλευτές Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Τάκη Χαρίτο, οι Χασάν Μαλκότς, Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν, Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, δήμαρχοι της Φιλύρας Χασάν Κιασήφ, του Ιάσμου Κυριάκος Αμούτζας, της Μαρώνειας Χρήστος Παπανικολάου, της Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, σύσσωμο σχεδόν το διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Λιούρτα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη νομαρχία Μιχάλης Αθανασιάδης, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Παύλος Δαμιανίδης, ο Γιώργος Μανανάς, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τουρκικής τράπεζας Ziraat στην Κομοτηνή Νεζιμί Οζάι, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι και άλλοι.

Πηγή:Χρόνος
Αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Μέσα στην εκδήλωση βρισκόταν και snipers της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ που σκόπευαν με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και αποθανάτιζαν κάθε ανθελληνικό πηγαδάκι από τα γνωστά μπουμπούκια της Άγκυρας.
    Οι άνθρωποι του Στόχου βρίσκονται εκεί πού δέν τούς.....περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι καλα που δεν ηταν εκει κανενας "κεντροδεξιος" να κοψει το γλυκο και να αφιερωσει ενα κομματι στον Θεο και ενα στον αλλαχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kεντροδεξιός φλώρος φυσικά και δέν υπήρχε άλλωστε όποιος δηλώνει πατριώτης για τα κατάλοιπα των γκεσταπητών θεωρείται ότι δέν αγαπάει την ελλάδα.Αγαπούν την ελλάδα μόνο αυτοί που χαιρετούν ναζιστικά, οι προγονοί των οποίων φορούσαν κουκούλα και παρέδωναν τους πατριώτες στην Γκεστάπο το 1943 και φυσικά δέν μπορούν οι υπόλοιποι έλληνες να ελπίζουν σε απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης γιατί δεν ψήφισαν αυτά τα λαμόγια και απλός γράψανε κανονικά τις κάλπες και δεν πήγανε να ψηφίσουν.
    Σκάσανε οι ποιμένες των λεγόμενων πατριωτικών κομμάτων από το κακό τους που υπάρχουν ακόμα αγωνιστές που δεν τσιμπάνε όπως τα άλλα ψάρια!!!
    Αλευρολούκουμα χαρακτηρίζουν τους απογόνους των ηρώων της Πίνδου και δειλούς όλους όσους δεν συντάσονται με αυτούς.

    ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινά ΔΕΝ καταλαβαίνω!Πρέπει οι Ρωμιοί να τρελάθηκαν εντελώς!Αντιλαμβάνονται άραγε οι Έλληνες πολιτικοί τι κάνουν ή μάλλον τι έκαναν;Στην ουσία πήγαν σε μιά πολιτική συγκέντρωση (διότι στην απόλυτη πλειοψηφία οι παρευρισκόμενοι εκεί ήσαν πολιτικοί).Και πήγαν να γιορτάσουν μιά τουρκική εθνική γιορτή μαζί με τους Τούρκους!Και μάλιστα μαζί με την τουρκική τράπεζα Zirat η οποία δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή γιόρταζε την εθνική γιορτή της Τουρκίας;Anyway, οι δικοί μας τι δουλειά είχαν εκεί;Μήπως πρέπει να πάμε κι εμείς στην Άγκυρα την 25η Μαρτίου, που μας έρχεται και να γιορτάσουμε εκεί την εθνική μας γιορτή; Ά και να μη ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί μας και την Alpha Bank! Και οπωσδήποτε, είμαι σίγουρος πως θα τρέξουν πάρα πολλοί τούρκοι πολιτικοί να μας καλο-ευχηθούν για τα 189 έτη από την απόταξη του τουρκικού ζυγού-γεγονός το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην Ελλάδα να σχηματίσει κάποτε την δική της δημοκρατία! Και όσο για τις σημαιούλες,θα φέρουμε μπόλικες Ελληνικές Γαλανόλευκες να στολίσουν τα γραφεία των γειτόνων πλάι στο νυχτωμένο μισοφέγγαρο, στην περίπτωση που ξεχάσουν να φέρουν οι "φίλοι" μας τις δικές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.