Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΝΕΑΡΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ

4 ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Όπως είπαμε από τις 10 και 10 οι δράστες δεν ήταν μόνο δύο όπως στην ...

4 ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Όπως είπαμε από τις 10 και 10 οι δράστες δεν ήταν μόνο δύο όπως στην αρχή αναφερόταν. Τουλάχιστον 4 με δύο μοτοσυκλέτες, εκ των οποίων οι 3 πυροβόλησαν με κσλάνικοφ εναντίον των Αστυνομικών. Το περίπολο που βρέθηκε εκείνη την ώρα στην είσοδο του Αστυνομικού τμήματος μάλλον είχε εντοπίσει τις 2 μηχανές κατά την επιστροφή του στο Τμήμα αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ένας από τους αστυνομικούς ανταπέδωσε τουλάχιστον μια φορά με το υπηρεσιακό του πιστόλι.
Τέλος και αυτό είναι το πιό σημαντικό, η νεαρή αστυνομικός που χειρουργήθηκε στον Ερυθρό χτυπημένη στο στήθος από σφαίρα δείχνει ξεπερνάει τον κίνδυνο για την ζωή της... Το ίδιο ισχύει και για τον Αστυνομικό που βρίσκεται με σφαίρες στα πόδια και την κοιλιακή χώρα και χειρουργήθηκε στο 401.

ΥΓ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 6 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΥΓ.2 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΗ ΥΠΟΠΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ... ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

http://www.stoxos.gr/

7 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά δημιουργούν οι "συγνώμες" και τα ξηλώματα Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για ασήμαντες αφορμές. Μπράβο κε υπουργέ του Προ.πο. Και σ'ανώτερα. Καμάρωνε τώρα τις "δημοκρατικές" ευαισθησίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήτα τες από εδώ!
    http://ygro-pyr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλή ιδέα.Να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δολοφόνων, ή να υποδειχθούν τα σχετικά blog.Δεν πρέπει να μεινουν ατιμωρητοι οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oπως δηλωσε στην εκπομπη του ο δημοσιογραφος Γ.Παπαδακης στον ΑΝΤ1 στις 7.12 ενας εκ των τραυματιων ο Μαυρουδακης πηγε να πυροβολησει τους δραστες αλλα καποιος του τραβηξε το χερι για να μην πυροβολησει.Ας μας ενημερωσει καποιος γι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/10/600000.html

    Εδω εινξαι και οι φωτογραφιες των καταζητουμενων που ρωτησε καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΡΙΟΣ & ΣΥΜΕΩΝ ΣΕΙΣΙΔΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 600.000 ΕΥΡΩ

    Φωτογραφίες:

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/10/600000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.