Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑΡΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ 401. 5 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ. Μια νεαρή Ειδική Φρουρός είναι το πιό σοβαρό περιστατικό...

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ 401. 5 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ.

Μια νεαρή Ειδική Φρουρός είναι το πιό σοβαρό περιστατικό από τους πέντε αστυνομικούς τραυματίες και χειρουργείται αυτή την στιγμή στο 401. Είναι χτυπημένη από σφαίρα στο στήθος.Ο Λαζόπουλος συνεχίζει την βρωμοεκπομπή του διασκεδάζοντας από το γεγονός! ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!

14 σχόλια

  1. Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά στο κορίτσι!
    Δεν είναι τρόπος αυτός να σβύνη ένας νέος άνθρωπος!
    Κρίμα γιατί εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι δεν το "περάσαμε" το μάθημα του πρώτου Συμμοριτοπόλεμου και τώρα είμαστε μετεξετασταίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δολοφονος ειναι ο Χρυσοχοιδης που με τα κολλητιλικια του με τον αναρχικο χωρο κι οτι συμπεριλαμβανετε εκει μεσα και με την απαξιωση των αστυνομικων εδωσε θαρρος στις τρομοκρατικες συμμοριες για να βγουν και παλι στο προσκηνιο και ν'αρχισουν τις ανανδρες κι αναιτιες δολοφονιες.
    Το αιμα και το κριμα αυτης της κοπελλας να πεσει πανω σου κ.υπουργε του ΠΡΟ.ΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ..ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξεφτιλα χρυσοχοιδη εδωσες πολυ θαρρος στα απλυτα.θα φας καλα τωρα ειδικα αν δεν τα καταφερει η κοπελα. ολο μαγκια και διαταγες ο προποτζης προς οφελος των αναρχικων.που τα βρηκες τα 600000 χιλιαρικα και επικυριξες τους ληστες?αλλο προβλημα δεν ειχαμε μαλακα?λυσαμε τα προβληματα μας τωρα με τον υπουργαρα.ζητω η ελληνικη αστυνομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟ...ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ.ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ....ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΒΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ....!!!!!!Ο ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φτανει πια ρε.συγχαρητηρια στους δημοσιογραφους.εργο δικο τους κι αυτο.θα γυρισει ο τροχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχομαστε ολοι η κοπελα να ξεφυγει το κινδυνο..
    Να δω τον κ.υπουργο πως και ΑΝ θα ζητησει ΣΥΓΝΩΜΗ απο τις οικογενειες των αστυνομικων που τους βγαζει καθε μερα σαν προβατα στο σφαγειο.
    Το ηθικον της ΕΛ.ΑΣ ειναι πεσμενο απο τις αλλεπαλληλες τρομοκρατικες-δολοφονικες επιθεσεις εναντιων των αστυνομικων, τις καθημερινες φραστικες, προπαγανδιστικες, ψυχολογικες επιχειρησεις που γινονται στα πλαισια ανορθοδοξης δρασης ανταρτοπολεμου, με γνωμονα: Την αποδιοργανωση της ΕΛ.ΑΣ. Το ήδη καταρρακωμενο ηθικο των αστυνομικων. Και την δημιουργια συγκεκριμενου "κλιματος" ή τασεων μιμητισμου, μια και μπορουν να κανουν οτι θελουν ανενοχλητοι εχοντας παντα την "πολιτικη ομπρελα" ανω της σκέπης τους.
    Επιτελους ας αφησουν την αστυνομια να λειτουργησει.

    Ελπιζω να δημοσιευθει. Αέναος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ο ξεκωλ...ρης, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχετε πολύ πλάκα φασιστάκια. Να μάθετε πρώτα να γράφετε σωστά τα ελληνικά και χωρίς ορθογραφικά λάθη. Μετά ναι, μπορείτε να πείτε ότι κάνατε πρόοδο και είστε γνήσιοι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.
    Όταν η αστυνομία παραφέρεται θα αντιμετωπίζει την οργή και την μύνη του κόσμου.
    Μπάτσος καλός, μοναχά νεκρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε λίγο καιρό θα έχουμε αλλοδαπούς στην αστυνομία και ελπίζω να χρησιμοποιούν αυτούς σαν αναλώσιμους. Διότι σαν αναλώσιμους βλέπουν οι πολιτικάντηδες τους αστυνομικούς.

    Εύχομαι ολόψυχα στην κοπέλα καλή ανάρρωση και να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:35
    Ελπιζω οσο καλος εισαι στο μετρημα των ορθογραφικων λαθων μας αλλο τοσο καλος να εισαι και στο μετρημα των κλωτσομπουνιων που εχεις να φας,εσυ και οι ομοιοι σου οταν θα πεσετε στα χερια μας.
    Μονη παρακληση αν γινετε να εχετε ριξει πρωτα λιγο νερο πανω σας με λιγο σαπουνακι γιατι δεν αντεχετε η μποχα σας και η λιγδα μενει στα χερια για μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 28/10/09 11:35 πμ

    Ενώ εσείς οι αριστεροί, είστε όλοι μορφωμένοι, με υποτροφίες στη Ρωσία και τα σχετικά. Οχ, λάθος, αυτός δεν είναι πια αριστερός (αν και παραμένει προδότης...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ 11.35πμ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ."ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Σ"ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2004."Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ".Σ"ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.